Suositukset

tuomisto-omenapuu-kukka.jpg
 
Tuomisto on huikea ja taianomainen paikka. Uniikki, kaikin mahdollisin tavoin omaperäinen ja ainutlaatuinen. Kuin pääsisi vierailulle jonnekin ajan ja paikan ulkopuolelle. Hienot puitteet mille tahansa tilaisuudelle.
— Keiju Vihreäsalo & Laura Janger-Laitio, Hima Happiness Studio
Tuomisto on mitä loistavin paikka henkiseen kasvuun ja energiahoitoon liittyviin koulutuksiin! Tuomiston pitkä historia, eletty elämä ja tapahtumat avaavat mahdollisuuden oppia erilaatuisten energioiden tunnistamista ja käyttöä. Tuomisto on myös jo itsessään hyvin hoitava vierailijoilleen. Se on kuin turvallinen syli, jossa voi antautua oman sisimpänsä kohtaamiseen ja sulautua hetkeen. Kaikki luonnon elementit ovat läsnä ja lähellä: hirsitalon hiljaisuus on käsin kosketeltavaa ja ympäristön avaruus antaa ajatuksille ja tunteille tilaa! Myös monimuotoisia lähimetsiä erämaajärvineen on helppo hyödyntää kurssien yhteydessä. Tuomisto luo ainutlaatuiset puitteet niin hengähdykseen kuin virkistykseenkin.
— Merja Aalto, Valon Koulun kouluttaja, Mentaalivalmentaja (SHY)
Tuomisto on kotoisa, turvallinen ja lämminhenkinen paikka, jossa on helppo virittäytyä kurssin aiheisiin ja tehdä tehtäviä. Tuomisto on kiehtova, siellä on läsnä niin paljon historiaa ja monta kerrosta, että se luo paikalle erityisen hengen. Tuomistolla on tilaa olla ryhmässä, mutta myös mahdollisuus hakeutua yksinään esim. meditoimaan tai vain olemaan ja aistimaan. Ympäristö on aivan ihana!
— Valon Koulun Intuitiivisen parantajakurssin opiskelijat
Tuomisto is truly a magical place. Situated on a beautiful and peaceful lake the property offers a wonderful opportunity to reconnect with nature. It is a much needed retreat from the normal pressures of life that provides the opportunity for a deep shift in focus and development. The house has a unique character which is the direct result of the love and vision of its owner. I immensely enjoyed my time there. I would wholeheartedly recommend it.
— Ian Mason