Back to All Events

Empowerment Through Emotions -viikonloppuretriitti / Ilotribe


2019:11:empowerment-through-emotions-viikonloppuretriitti.jpg

Empowerment Through Emotions Retriitti Tuomiston kartanossa marraskuussa.

Marraskuun Tuomiston retriittiviikonloppu syventyy tunteisiin ja voimaantumiseen tunteiden kohtaamisen kautta.

Retriitillä syvennytään pelon ja rohkeuden tunnepariin. Näiden tunteiden syvempi ymmärrys auttaa meitä voimaantumaan ja kulkemaan kohti todellista sisimpäämme - ottamaan uusia askelia elämässä kohti omannäköistä elämäämme.

Avaimena voimaantumiselle toimivat niin rehellisyys omia tunteita kohtaan ja oikeus niiden ilmaisuun kuin myös liike tunteista käsin - tunteiden mobilisoinnin kautta. Tärkeässä osassa viikonlopun aikana on myös elämän eri vaiheiden luonnollisen syklin arvostaminen ja ymmärtäminen.

Retriittiviikonloppu tuo sinut ennen kaikkea lähemmäksi sisimpääsi. Kuljettaa kohti oman voiman ja rohkeuden löytämistä. Antaa uskallusta pitää oma valo näkyvänä vastoinkäymisissäkin ja ottaa vastuu omasta elämästä, niin “valossa kuin pimeydessä” - peloista huolimatta. Auttaa ymmärtämään pelkojen tarkoituksen. Lisää luottamusta itseesi ja maailmaan. Antavat sinulle uskallusta olla itsesi juuri sellaisena kuin olet.

PE-SU 15.-17.11. Pelosta kohti rohkeutta - Tuomiston kartanossa

Aloitamme perjantaina noin klo 16:00 ja lopetamme sunnuntaina noin klo 15:00 (oma kuljetus, paikalle pääsee myös helposti junalla)

Retriittipäivien suunnittelussa on hyödynnetty näkemyksiä ihmisestä kokonaisuutena mm. kiinalaisessa lääketieteessä, chakrajärjestelmässä ja eri joogafilosofioissa.

VÄLINEITÄ (vaihtelevat retriiteittäin):

- Jooga (Flow, Yin, Hatha, Empodiment, Tantra)
- Kiinalainen lääketiede
- Vapaa liike, Somaattinen liike
- Pari ja ryhmätyöskentely
- Maalaaminen (tunnemaalaaminen)
- Kirjoittaminen
- Äänenkäyttö
- Jakaminen
- Hengitysharjoitukset
- Eteeriset öljyt & akupisteet

Luomme yhdessä turvallisen tilan, jossa jokainen saa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on. Mukaan tarvitset avointa mieltä ja rohkeutta heittäytyä sekä suvaitsevaisuutta itseä ja muita kohtaan.

Aloitamme retriitin perjantaina noin klo 16:00 ja lopetamme sunnuntaina noin klo 15:00 (oma kuljetus, paikalle pääsee myös helposti junalla)

********
HINTA TUOMISTO (15.-17.11)

- 450€ (sis. Retriittiohjelman, pe-su neljän hengen huoneissa, sekä ruokailun)
- 850€ KAVERIn kanssa
- 400€, jos olet ollut mukana ILOn Lonnan retriiteillä vuonna 2019: https://www.facebook.com/events/804214769953475

HINTAAN SISÄLTYY:
- Opetuksen ja valmennuksen Anskun ja Jossun kanssa
- 2 yötä majoittuen Tuomiston kartanon tunnelmallisissa 4 hengen huoneissa (otathan omat lakanat mukaan)
- 2 vrk täysihoito (sis 2 yötä, 2xaamiainen/2xlounas/2xillallinen - tiedossa maukasta kasvisruokaa)
- Tuoksujen Puusauna lauantaina eteeristen öljyjen kanssa

ILMOITTAUTUMINEN varausmaksulla 200€ tai kaverihinta 400€
https://bit.ly/2JODJ6y

Lähetämme myöhemmin syksyllä lisätietoja retriitistä, loppusumman maksuohjeet ja retriittiin valmistautumisesta ja saapumisesta sähköpostitse, rekisteröitymisessä käyttämääsi sähköpostiin.

Ilmoittautuminen Tuomiston retriitille on sitova. Mikäli osallistuja peruu ilmoittautumisensa alle 60vrk ennen retriitin alkua, veloitamme 200€ peruutusmaksun (maksu kattaa yöpymiskustannukset). Retriitin Virallinen matkanjärjestäjä on One Travels Consulting.

LISÄTIEDOT ja KYSYMYKSET: info@ilotribe.com

********

Ohjaajat:
Anna-Maria Sinisalo on ERYT300+ jooga- ja meditaatio opettajat (Hatha, Flow, Yin, Astanga, Embodiment, Tantra), MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction)-, Henkinen valmentaja, Shiatsu terapeutti. Hän on opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja sekä Tietoisuuden työvälineitä. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä hänen sydäntään. “Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan”.

Lisätiedot: www.annamaria.fi
https://www.facebook.com/annamariamatkallasisimpaan/
https://www.ilotribe.com/about/

Johanna Laaksonen on RYT200 jooga-ohjaaja sekä ILO Tribe - joogastudion toinen omistaja Helsingistä. Sitä ennen Johanna on toiminut joogakoordinaattorina ja joogaohjaajana mm. HIMA Happiness studiolla, sekä ohjannut pienryhmiä Piehi Hiljaisuus studiolla. Johanna on käynyt myös Hima Wisdom Practitioner henksien kasvun koulutuksen ja käyttää siellä oppimiaan metodeja myös joogatunneillaan. Johannalla on pitkä jooga-, tanssi- ja urheilutausta ja se näkyy hänen varmoissa otteissaan ja kehontuntemuksessa. Johannan tunneilla on rento ja iloinen tunnelma, jokainen lähtee tunnilta pois hymyssä suin. Hän kannustaa ohjattaviaan kohti heidän mukavuusrajojaan reippaan lempeästi, mutta ei ryppy otsassa. Mielen ja kehon lempeä kuunteleminen on Johannan tuntien keskiössä. Ensimmäiseltä koulutukselta hän on ympäristötekniikan diplomi-insinööri, joten tunneilla saattaa päästä kuuntelemaan myös insinöörihuumoria. Toivottavasti näemme matolla!

Lisätiedot:
https://www.ilotribe.com/about/
https://www.facebook.com/johannamindfulliving/

************

Peruutus- ja muut ehdot: Retriitit toteutuvat mikäli osallistujia on 10 13.10 mennessä. Peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, paikan voit luovuttaa aina eteenpäin.
www.ilotribe.com/ehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Later Event: November 22
Retriitti / Katja Frange