Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Leporetriitti


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Tämä viikonloppu on tarkoitettu Sinulle joka haluat palautua, ladata akkuja ja hoitaa itseäsi. On aikaa rauhoittua, nukkua, lukea kirjaa, samoilla luonnossa ja vaikka nauttia ihanista luontaishoidoista.

Tarjolla on elinvoimaa buustaavaa kasvisruokaa, lempeitä löylyjä vanhassa puusaunassa ja Tuomiston rauhallista, hoitavaa tunnelmaa, mukavaa seuraa unohtamatta - Karkun kauniissa kansallismaisemissa. Voit tulla yksin tai ystävien kanssa. Varattavissa myös erilaisia luontaishoitoja, näistä lisätiedot tulevat lähempänä. Majoitus 1-4h huoneissa toiveiden mukaisesti. Vieraiden huolenpidosta vastaa kartanon emäntä Tuuli.

Leporetriitin hinta on 340€/hlö majoittuessa 3-4h huoneessa, 360€/hlö majoittuessa 2h huoneessa ja 380€/1hh. Hinta sisältää majoituksen pe-su, herkulliset lakto-ovo kasvisbuffeet (pe illallinen, la aamiainen, lounas ja illallinen, su aamiainen) ja puusaunan kahtena iltana. Hinnat eivät sisällä lakanoita ja pyyhkeitä, omat mielellään mukaan, tai lakanavuokra 20e/hlö.

Ilmoittautumiset: info@tuomistonkartano.fi tai puh. 040 7643112/ Tuuli.

Maksut ja peruutusehdot: Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 150€. Loppuosa retriitin hinnasta laskutetaan noin viikko ennen retriittiä. Lähetämme laskut sähköpostilla. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta, mutta osallistumisen voi kerran siirtää myöhempään Leporetriittiin. Jos peruutus tehdään 1 vko tai lähempänä ennen retriittiä, veloitamme täyden hinnan. Suosittelemme matkavakuutusta mahdollisen sairastumistilanteen varalle.

Luontaishoidot on varattavissa erikseen ja ne maksetaan suoraan hoitajalle. Kristallivalohoitoa on myös saatavilla.

Ohjelma

Perjantai

16 saapuminen ja majoittuminen

18-19 illallinen

20-22 puusauna

Lauantai

9-10 aamiainen

13 lounas

16 kahvia ja teetä tarjolla

18-19 illallinen

20-22 puusauna

Sunnuntai

9-10 aamiainen

11 Kiitos ja näkemiin! (juna Tampereen suuntaan lähtee Karkusta klo 11:01)

Edellinen
Edellinen
4. huhtikuuta

Iloon ja Valoon -retriitti / Amma ja Hanna

Seuraava
Seuraava
7. kesäkuuta

Ohjaajakoulutus / Henna Suodenjoki, Pitaya Boxing