Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Autenttinen brändi ja aito sisäinen voima -retriitti / Elina Jaatinen & Riitta Birkstedt


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Autenttinen brändi ja aito sisäinen voima -retriitti 28-30.3.2025

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Autenttinen brändi ja aito sisäinen voima -valmennukseen, joka huipentuu vahvasti kokemukselliseen viikonloppuretriittiin taianomaisella Tuomiston Kartanolla 28-30.3.2025!

 Työskentelemme intensiivisesti oman voiman ja brändinrakennuksen teemojen parissa läpi retriittikokonaisuuden, joka koostuu esitapaamisesta ja ennakkotehtävistä, varsinaisesta retriittiviikonlopusta, sekä integraatiotapaamisesta retriitin jälkeen. Tämän kasvumatkan aikana opit ymmärtämään, kuuntelemaan ja kannattelemaan itseäsi paremmin. Selkiytät omat tavoitteesi, kirkastat tärkeimmät arvosi ja oivallat, mistä toimintaasi ohjaavat alitajuiset uskomukset ja mallit ovat peräisin. Löydät voiman ja viisauden sisältäsi sekä rohkeuden tehdä itsesi näköisiä valintoja. Luot kestävän pohjan omalle, sisäisesti vahvalle henkilöbrändillesi ja otat suuria askeleita kohti autenttisempaa ja merkityksellisempää elämää.

 Kokonaan retriittimme käyttöön varattu Tuomiston Kartano luo täydelliset puitteet aidosti voimaannuttavalle irtiotolle sekä uudella tavalla arvostavan ja lempeästi läsnäolevan yhteyden rakentamiselle itseen. Kokonaisuus on suunniteltu niin, että saat itseesi investoimastasi ajasta mahdollisimman paljon irti ja lopullinen ohjelma luodaan tarpeitasi kuunnellen, jotta kokonaisuus palvelee todella sitä matkaa jolla olet.

 Tämä valmennus on suunniteltu sinulle, joka kuulet kutsun:

  • ymmärtää, mitä omavoimaisen henkilöbrändin rakentaminen tarkoittaa sinulle itsellesi

  • tunnistaa ja kirkastaa oman autenttisen henkilöbrändisi osatekijät

  • vahvistaa yhteyttä sisimpääsi ja kehoosi sekä kykyä elää todellisten arvojesi mukaista elämää

  • lisätä itsetuntemusta, itsemyötätuntoa ja itseluottamusta

  • oppia tunnistamaan tekijät, jotka estävät elävän, myötätuntoisen yhteyden ylläpitämistä itseen ja muihin ja raivata esteet tämän tieltä

  • astua aitoon sisäiseen voimaasi ja ilmaista itseäsi autenttisesti, omana todellisena itsenäsi

  • räjäyttää vanhan version itsestäsi ja kulkea kohti aidompaa itseäsi kannattelevassa ohjauksessa, turvallisessa ryhmässä ja inspiroivassa ympäristössä

  • vahvistaa läsnäoloa, hyvinvointia ja tunnetta elämän merkityksellisyydestä

  • ravita ja uudistaa mieltä, kehoa ja sielua Tuomiston kartanon hoitavissa energioissa

  • tutustua itseesi syvemmin ja peilata minäsi totuudellisia ja epätotuudellisia puolia ymmärtääksesi itseäsi entistä syvemmin

  • löytää syvempi ja aidompi itsesi näköinen brändi yrityksesi menestystä siivittämään (sinun ei tarvitse olla yrittäjä osallistuaksesi)

Huippuammattilaiset tukenasi läpi valmennuksen

Retriitin ohjaajat, Riitta Birkstedt ja Elina Jaatinen tuovat vahvan osaamisensa kasvun, kehityksen ja laajentumisen alalla käyttöösi tähän retriittikokonaisuuteen. Riitta on väitellyt brändin merkityksen rakentamisesta vuonna 2012 Turun yliopistossa ja tehnyt pitkän työuran erilaisissa brändinrakennuksen, strategisen kehittämisen, viestinnän sekä johdon koulutuksen ja konsultoinnin tehtävissä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Vuodesta 2021 lähtien hän on auttanut asiakkaitaan rakentamaan aidosti merkityksellisiä brändejä oman yrityksensä, Signified Oy:n kautta. Myös joogaopettajaksi ja mindfulness-ohjaajaksi kouluttautunut Riitta uskoo vahvasti läsnäolon voimaan ja oman sisäisen viisauden hyödyntämiseen merkityksellisen (työ)elämän sekä kestävän hyvinvoinnin ja onnellisuuden lähteinä.

 Elina on intohimoinen syvän sisäisen työn, tunnetyöskentelyn ja omaan voimaan astumisen puolestapuhuja. Hän on tunnetaitokouluttaja, henkisen kasvun valmentaja, The Journey maajohtaja, syvän sisäisen työn fasilitaattori ja Omassa voimassa -kirjan (Basam Books 2019) kirjailija. Elina on ollut hyvinvoinnin ja valmennuksen alalla vuodesta 2010 ja työskennellyt tuhansien ihmisten kanssa uransa aikana niin henkilökohtaisesti, kuin ryhmä-  ja massatapahtumissa. Elina tunnetaan hyvin rohkeasta tavastaan ohjata ihmisiä syvälle todellisen minänsä äärelle, kohti ja läpi niistä esteistä, jotka estävät meitä kutakin eri tavoin olemasta todellinen oma itsemme.

 Entä jos vuosi 2025 olisi se vuosi, jolloin astut ulos kuorestasi löytäen sen, kuka olet vahvemmin kuin koskaan? Mitä jos koko maailma on odottanut sitä, että astut vihdoin omaan voimaasi?

HINTA: Ohjelma 269 euroa, sis. alv 24%. Tuomisto laskuttaa majoituksen ja ateriat 280 euroa (sis. alv 10%, 14%) noin 1 viikko ennen retriittiä.

 Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: Autenttinen brändi ja aito sisäinen voima -retriittikokonaisuus (elinajaatinen.com)

 Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti!

Edellinen
Edellinen
21. maaliskuuta

Retriitti/ Pia Koponen

Seuraava
Seuraava
4. huhtikuuta

Iloon ja Valoon -retriitti / Amma ja Hanna