Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Naisen voima -retriitti / Katja Frange


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

MUISTA OMA VOIMASI, LEIJONANAINEN!

* Oma voima * feminiinin voiman kehollistaminen * terve viha ja rajat * sydämen voima ja viisaus * itsensä johtajuus * viisaiden naisten piiri *

Tämä retriitti on kutsu sinulle, joka tahdot olla elossa itsessäsi ja kehossasi - elää todeksi voimaasi ja sydämen viisauttasi! Kyse on luonnollisesta ja itsenäisestä naisen voimasta, sellaisesta, joka pelkällä olemassa olollaan palvelee myös ympäröivää maailmaa. Feminiini viisaus tulee todeksi, kun nainen nousee voimaansa - ei vain itsensä - vaan myös lasten ja esivanhempien sekä tulevaisuuden, luonnon ja elämän puolesta!

Tämän ainutlaatuisen viikonlopun aikana lähestymme Naisen voima –teemaa erilaisin tavoin. Inspiroivien keskusteluiden lisäksi teemme kehollisia ja syväluotaavia harjoituksia. Pääpaino on kokemuksellisuudessa ja kehollisuudessa.

Yksi viikonlopun teema on naisen terve viha ja rajat. Voit myös tulla tietoiseksi tarinoista, jotka eivät olleet alun perin sinun. Käymme läpi ja muutamme kolmea syvää feminiinin haavaa, jotka naiset ovat tahtomattaan perineet ja joita elämme edelleen todeksi. Nuo haavat liittyvät naisen voiman häpäisemiseen, demonisointiin ja hylkäämiseen. Ne edelleen pienentävät ja tukahduttavat feminiiniä voimaa, tavoilla joista emme ole yleensä edes tietoisia.

Nyt on kuitenkin muutoksen aika! On aika tulla tietoiseksi siitä, mikä juuri sinun omaa voimaa ohjaa tai rajoittaa. Vihan tunteen kohtaaminen avaa tietä hyvää rakentavalle, puhtaalle elämänvoimalle. Kun on rajat, voimme olla turvallisesti ja aidosti juuri sellaisia kuin olemme – ja siinä on todellista voimaa. Haavojen ja tarinoiden takaa voi vähitellen paljastua yhä kauniimpaa ja elämää palvelevaa elinvoimaa sekä syvää, intuitiivista ja rakkaudellista viisautta. Kehollinen naisen voima loistaa kutsuvaa fokusoitunutta selkeyttä, vakautta ja rakkautta. Voit olla pehmeä ja vahva, yhtä aikaa!

Viikonloppu kutsuu koolle viisaiden naisten piirin, johon on tervetulleet kaikki, joita naisen voima –teema kutsuu. Viikonloppu upean Tuomiston Kartanon puitteissa on ravitseva ja inspiroiva, parantava ja avaava. Turvallisessa naisten ryhmässä työskentely on voimallinen avaaja ja katalysaattori uuteen kohtaan itsessäsi. Tutustut muihin naisiin, joita yhdistää sama palo naisen voimaan ja oman elämän johtajuuteen. Työskentelemme yhteistä kenttää kuunnellen, tehden tilaa sille, mitä tahtoo nousta esille. Näissä Leijonananaisten ryhmissä ei ole myöskään iloa ja naurua puuttunut! Viikonlopusta saa myös eväitä tulevaan ja parhaassa tapauksessa uusia ystäviä, joiden kanssa jakaa teemaa myös viikonlopun jälkeen.

Alustavan aikataulun mukaan, asettaudumme taloon ja tutustumme toisiimme perjantaina noin klo 17.30 alkaen. Lauantaina olemme tiiviisti teeman äärellä, mutta saamme nauttia myös keväisestä luonnosta sekä illalla uudesta rantasaunasta. Sunnuntaina jatkamme teeman äärellä, kunnes aloitamme kotimatkan noin klo 15. Osallistujat saavat tarkemman ohjelman. Viikonlopussa meitä hellitään täysihoidolla, herkullisesta ruoasta, rantasaunan lempeistä löylyistä ja ympäristön ihanista energioista.

Kanssasi viikonlopussa Katja Frange

Katja on henkinen valmentaja ja kirjailija, äiti ja oman elämänsä johtaja. Katja on toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 lähtien ja perustanut naisille suunnatun Shamarian, modernin mysteerikoulun sekä ohjannut lukuisia retriittejä. Katja on julkaissut useita kirjoja ja kortteja henkisen kasvun teemoista. Katjan työn, teosten ja koko elämän punaisena lankaa kulkee feminiini viisaus ja voima. Aikaisemmin Katja toimi kansainvälisessä yritysmaailmassa, myös johtajuuden parissa. Matka vei kuitenkin yrittäjyyteen ja syvälle henkiselle matkalle. Palava kiinnostus johtajuuteen on kuitenkin pysynyt ja työssään Katja yhdistääkin nyt yhä enemmän johtajuuden, ihmisyyden ja feminiinin viisauden teemoja. Ohjaajana Katja on intuitiivinen, lämmin, kuunteleva ja herättelevä. Hän on kanssakulkija, katalysaattori ja tilanpitäjä, joka kutsuu naisia yhteen, luomaan ja kohtaamaan.

Retriitin kustannukset

EARLY BIRD –hinta 222€ on voimassa 1.4.24 asti, jonka jälkeen hinta on 255€ (hinnat ovat alvillisia). (Hintaan sisältyy koulutus, materiaalit, tilojen ja rantasaunan käyttöoikeus)

Tuomiston Kartanon majoituspaketti on 280€, joka sisältää majoituksen 2 yöltä 2-4 hengen huoneissa, maukkaan kasvisruoan (2 illallista ja aamiaista, lounas ja brunssi). Tämä laskutetaan viikko ennen retriittiä. Ruoka-aineallergiat sisältyvät hintaan, mutta ilmoitathan allergioista erikseen Katjalle. Hinta ei sisällä liinavaatteita ja pyyhkeitä. Liinavaatesetin vuokra on 20€, jos ei ole omia mukana. Rajoitettu määrä yksityishuoneita on varattavissa lisämaksusta (kysy lisää Katjalta).

Retriitin voi maksaa kolmessa osassa:

- 90€ varausmaksu järjestäjälle ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutiedot saat ilmoittautumisen jälkeen (tahtoessasi voit maksaa koko 222€ kerralla)

- 280€ majoituspaketti Tuomiston kartanolle (viikko ennen retriittiä)

- 132€ loppumaksu järjestäjälle 6.5.24 mennessä

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viikonloppu toteutuu 10 osallistujalla.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: katja.frange@soulment.fi

Peruutusehdot

Ohjelman peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut kurssin 30 pv ennen kurssin alkamista, varausmaksua ei palauteta. Jos perut 14 pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitetaan koko kurssimaksu. Lääkärintodistuksella veloitetaan vain toimistokulut 50€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos viikonloppu ei jostain syystä toteudu järjestäjän toimesta, maksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Tuomiston täysihoidon peruutusehdot: Mikäli osallistuminen peruutetaan 1 viikko tai lähempänä retriittiä, veloitamme vain ruuan osuuden 140 euroa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Palautetta edellisestä Leijonanaisten retriitistä:

”Retriitti oli niin todella vaikuttava, syväluotaava ja voimaannuttava! Miten upeaa oli saada olla oma itsensä ilman tarvetta erilaisille rooleille. Se miten kannoit ja ohjasit retriittiä, oli arvostavaa ja tilaa luovaa – saimme jokainen olla, keitä olemme. Kuten sanoin, tapasi olla läsnä piirissä kertoo mielestäni suuresta vahvuudesta ja viisaudesta. Et täytä turhalla, et hoputa, vaan me todella pääsemme transformatiiviseen tilaan, kun on aikaa ja turvaa. En ole kokenut ennen vastaavaa, kiitän koko sydämeni pohjasta.” Hanna

”Viikonloppu oli todella arvokas ja koen että kanavoit meille arvokasta tietoisuutta tulevaisuuden ja tämän päivän johtajuudesta ja luot toiminnallasi edelläkävijöitä.” Miia

"Katjalla on ohjaajana hieno taito johtaa olennaisen äärelle, virittää keskustelut ja luoda tasavertainen, hyväksyvä ilmapiiri, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Katja ohjaajana on aito, läsnäoleva, luovasti ja laajasti asioita hahmottava. Myös dynaaminen, lämmin ja huumorintajuinen." Paula

”Lämmin kiitos jälleen Katja ❤ Se mitä teet ja miten sen teet, on yhtäaikaa sallivuudessaan niin lempeä, mutta kuitenkin särmikäs eli raameissa. Uskallat omassa johtajuudessasi antaa tilaa tapahtua ja saat kiinni yhteisestä flowsta mitä tilanne tai esiin noussut haluaa viestiä. Se on se, mikä saa meissä osallistujissa havahtumaan, kyseenalaistamaan ja oivaltamaan. Jossa minusta on uuden ajan johtamisenkin ydin. Kun johtaja on itsensä kanssa tuttu ja sinut, hän tekee hyviä valintoja, osaa tukea ja ymmärtää ja myös laittaa visioita toteutukseen.” Anne

Edellinen
Edellinen
20. toukokuuta

Valmennus / Petri Mattila & Timo Hupponen

Seuraava
Seuraava
7. kesäkuuta

Joogaretriitti + Villiyrttiworkshop / Joogit