Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Joogaretriitti /Melina Valliluoto


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

JOOGARETRIITTI 17.-19.5.2024 Melina Valliluodon lempeässä ohjauksessa.

Miltä kuulostaisi kesäviikonloppu keskellä luontoa joogaten ja hyvästä ruuasta nauttien?

Tervetuloa rennolle joogaretriitille, jossa pääset ottamaan omaa aikaa, liikkumaan ja rauhoittumaan flow, yin ja restoratiivisen joogan harjoituksilla sekä nauttimaan Tuomiston kartanon herkullisesta ruuasta kauniissa ympäristössä.

Olisiko aika ottaa omaa tilaa ja vaihtaa hetkeksi maisemaa? Tällä retriitillä pääset uppoutumaan lempeän flow joogan kehoa liikuttaviin harjoituksiin, sekä pysähtymään restoratiivisen ja yin joogan harjoituksilla.

Mitään ei tarvitse osata etukäteen, voit olla vasta-alkaja tai kokeneempi harjoittelija. Tämä retriitti on suunniteltu juuri sinulle, joka kaipaat hetken aikaa itsellesi, hemmottelua, lempeää liikettä sekä rentoutumisen hetkiä. Joogan lisäksi saunomme ja otamme rennosti. Ohjelman välissä on myös omaa aikaa, jonka voit käyttää esimerkiksi kartanon idyllistä ympäristöä ihastellen, torkkuen, lukien tai vaikka järveen pulahtaen. Halutessasi saat olla omissa oloissasi tai hakeutua toisten seuraan inspiroitumaan.

Ohjaajanasi retriitillä joogaopettaja Melina Valliluoto. Melinan rauhallisessa ohjauksessa korostuu oman kehon kuuntelu, jossa suorittamisen saa jättää syrjään ja löytää harjoituksen kautta yhteyden kehoonsa ja itselleen hyvän tavan olla. Melina ohjaa sinua löytämään harjoituksista rauhaa, läsnäoloa ja voimaa, jotka voit viedä mukanasi myös joogamaton ulkopuolelle.

Melina on joogaopettaja ja kalevalainen jäsenkorjaaja ja on ohjannut joogatunteja vuodesta 2017 lähtien. Joogaopettajakoulutuksen lisäksi hän käynyt myös mm. joogaterapian ja restoratiivisen joogan lisäkoulutuksia.

PAIKKA

Retriittipaikkanamme on hurmaava ja tunnelmallinen Tuomiston kartano, jossa majoitutaan jaetuissa

tilavissa 2-4 hengen huoneissa. (1hh lisämaksu 30€/yö/2hh, 50€/yö/4hh)

Tuomiston kartano, Riippiläntie 32, Karkku, Sastamala (1,5 h Raumalta, 30 min Tampereelta.)

ILMOITTAUTUMINEN & HINTA

Ilmoittautumiset 14.4. mennessä. Retriitti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 14.4. mennessä väh. 10. Senkin jälkeen voi ilmoittautua, mikäli tilaa vielä on ja tapahtuma on toteutumassa. Paikkoja rajoitetusti. Varaa paikkasi ilmoittautumalla osoitteeseen melina.valliluoto@live.com. Kerro viestissä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Huomaathan, että ilmoittautumisesi on sitova. Esteen sattuessa voit aina luovuttaa paikkasi toiselle.

Maksu kahdessa osassa:

- Joogaohjelma 215 €, early bird-hinta 200 € kun ilmoittaudut ennen 1.3.2024. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot. Jos haluat maksaa joogaosuuden liikuntaeduilla, mainitsethan siitä ilmoittautuessasi.

- Majoitus ja ruokapaketti 286 € maksetaan Tuomiston kartanolle laskulla 1 viikko ennen retriittiä. Majoituspaketti ei sisällä liinavaatteita ja pyyhkeitä. Tuomiston kartano voi tarvittaessa vuokrata liinavaatteita (20€ setti).

Osallistujan peruutusehdot Tuomiston osuudesta: mikäli osallistuja peruuttaa täyshoidon 1 vko tai lähempänä ennen retriittiä, veloitamme vain aterioiden hinnan 140€. Peruutusmaksu on sama mikäli osallistuja jättää peruutuksen tekemättä eikä saavu paikalle. Suosittelemme matkavakuutuksia esim. äkillisten sairastapausten varalta. Mikäli retriitti joudutaan perumaan talon puolesta (force majeure tai muu painava syy), palautamme kaikki maksut.

Tuomiston Kartanossa on 10kpl laina-mattoja, mutta mikäli mahdollista on hyvä ottaa mukaan oma matto. Jos sinulta löytyy joogablokit ja bolsteri voit halutessasi ottaa myös ne mukaan. Fleecevilttejä löytyy kaikille.

Jos sinulla on mitään kysyttävää ethän epäröi olla yhteydessä sähköpostilla melina.valliluoto@live.com.

PERJANTAI

17.00 saapuminen

17.30 aloitus, yhteiseen viikonloppuun laskeutuminen

18.00 rentouttava restoratiivisen joogan harjoitus

19.30 illallinen

LAUANTAI

7.30 halukkaille aamukahvi/- tee & hedelmää

8.00 aamumeditaatio ja herättelevä flow joogaharjoitus

9.30 aamiainen

11.00 lyhyt yhteinen joogahetki ja omaa aikaa

13.00 lounas

15.00 hermostoa hellivä yin joogaharjoitus

16.30 pihasauna

19.30 illallinen

SUNNUNTAI

7.30 halukkaille aamukahvi/- tee & hedelmää

8.00 aamumeditaatio ja herättelevä flow joogaharjoitus

9.30 brunssi

11.00 hoivaava ja huoltava joogaharjoitus

13.00 viikonlopun päättäminen

14.00 lähtökahvit

15.00 kotiinlähtö

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Edellinen
Edellinen
26. syyskuuta

Taidetta ja joogaa -kesäretriitti / Mia Ulvila & Anne Kevätjoki

Seuraava
Seuraava
24. lokakuuta

Iloon ja Valoon -retriitti / Amma & Hanna