Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Löydä sisäinen äänesi -retriitti / Saara Tallqvist


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Bodysound yoga® – Löydä sisäinen äänesi

Tiistai 2.7. klo: 11.00 - keskiviikko 3.7. klo: 16.00

Joogaretriitti musiikin ja äänenhuollon parissa ohjaaja Saara Tallqvistin kanssa.

Tervetuloa kesäiselle joogaretriitille Tuomiston kartanoon, jossa mieli ja keho pääsevät virittymään harmonisessa ympäristössä. Hemmotteleva retriittikeskus sijaitsee keskellä luontoa, jossa historiallinen kartano pihoineen mahdollistaa rentoutumisen, saunomisen ja uimisen kauniissa puitteissa.

Löydän sisäinen äänesi -retriitin ohjelmassa on luvassa kehollisia ja meditatiivisia harjoitteita, joissa yhdistetään musiikin ja äänenhuollon menetelmiä. Retriitti sopii erinomaisesti, jos olet huomannut haasteita kurkun tai niska- ja hartiaseudun alueilla, on tilanteita joissa haluaisit ilmaista mielipiteesi, mutta se jää tekemättä, olet kiinnostunut miten oman äänen käyttö hoitaa kehoa sisältä päin ja kaipaat pysähtymistä hetkeen omien tarpeiden ympärille, löytämään oman sisäisen äänesi.

Saara Tallqvist on joogaopettaja (ryt 200), ammattimuusikko ja hyvinvoinnin ammattilainen. Hänen omalaatuinen lähestymistapansa musiikin hyvinvointivaikutuksista tuo takaisin meille luontaista tapaa olla läsnä rytmin ja värähtelyn kanssa. Saara on laulaja, säveltäjä/sanoittaja ja hän on opiskellut musiikkiterapian soveltavaa käyttöä. Saaran omaa musiikkituotantoa ja lisää tietoa ohjaajasta löydät osoitteesta www.saaratallqvist.fi

Retriitin ohjelma rakentuu Bodysound yoga® metodin ympärille:

“Laulu ja puhe ovat ihmiselle mitä luontaisin ilmaisun väline. Saara Tallqvistin kehittämässä, aivan uudessa metodissa yhdistetään joogan ja äänenhuollon salat kokonaisuudeksi, jossa sisäinen äänesi pääsee virtaamaan luonnollisesti ja vapaasti.” Harjoituksissa hyödynnetään äänen värähtelyä, tietoista läsnäoloa, kurkkuchakran aktivointia, hengitystekniikoita ja äänen tuottamista omalla keholla.

Tervetuloa mukaan!

PAIKKA

Retriittikeskus Tuomiston kartano, jossa majoitutaan tilavissa 2-4 hengen huoneissa. (1hh lisämaksu 30€/yö)

Tuomiston kartano, Riippiläntie 32, Karkku, Sastamala.

(1,5 h Raumalta, 30 min. Tampereelta, josta hyvät junayhteydet)

ILMOITTAUTUMINEN & HINTA

Ilmoittautumiset 3.5.2024 mennessä. Retriitti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 3.5. mennessä väh. 10. Voit ilmoittautua vielä touko-kesäkuun aikana, mikäli on vielä tilaa ja tapahtuma toteutuu. Paikkoja rajoitetusti. Varaa paikkasi ilmoittautumalla osoitteeseen: info@saaratallqvist.fi.

Kerro viestissä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa voit aina luovuttaa paikkasi toiselle.

Maksu kahdessa osassa:

- Retriitin ohjelma 150 €, early bird -hinta 120 € kun ilmoittaudut 31.3.2024 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot. Jos halut maksaa ohjelman osuuden liikunta/hyvinvointieduilla (smartum, e-passi), mainitsethan siitä ilmoittautuessasi.

- Majoitus ja ruokapaketti 200 € maksetaan Tuomiston kartanolle laskulla 1 viikko ennen retriittiä. Majoituspaketti ei sisällä liinavaatteita ja pyyhkeitä. Tuomiston kartano voi tarvittaessa vuokrata liinavaatteita (20€/setti). Voit varata halutessasi keskiviikolle ennen aamiaista aamukahvi/- tee & hedelmää, hintaan 3 €.

TIISTAI

11.00 saapuminen & asettuminen taloon

12.00 Retriittiin laskeutuminen ja oman äänen herättely

13.30 lounas

16.30 – 18.00 Bodysound yoga -harjoitus

19.00 illallinen

20.00 rantasauna ja iltauinti – voimaantumista & yhdessä oloa

KESKIVIIKKO

7.30 Ennakkoon varanneille aamukahvi/- tee & hedelmää

8.00 – 9.00 Aamumeditaatio – mantran voima

9.30 aamiainen

11.00 – 12.30 Bodysound yoga -harjoitus

13.00 lounas

14:30 Ääni minussa & äänimaljarentoutus

15:30 lähtökahvit

16:00 kotiinlähtö

Ohjelman lomassa voit ottaa omaa aikaa, keskustella piirissä ja tutustua yksin tehtäviin lisäharjoituksiin.

Tervetuloa mukaan!

Edellinen
Edellinen
28. kesäkuuta

Retriitti / Jutta Niala

Seuraava
Seuraava
5. heinäkuuta

Retriitti / Minna Anttila