Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Läsnäolon Taika -retriitti / Anu Karoliina Yoga


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

LÄSNÄOLOSSASI ON TAIKAA! - - Retriitti on täynnä, jonoon voi ilmoittautua.

Olemme aina hehkuvimmillamme kun olemme joka solulla kiinni tässä hetkessä. Silloin emme mieti eilistä tai suunnittele tulevaa - Todellinen täyttymys ja rauha asuvat tässä ja nyt, omassa läsnäolossamme!

Tällä suloisella loppukesän retriitillä saat työkaluja aidon läsnäolon löytymiseen, niin liikkeessä kuin levossakin. Löydämme tien niin syvään ja lämpimään yhteyteen ennen kaikkea itseemme, mutta myös muiden kanssa.

Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus virittäytyä omalle taajuudellesi - kokea Embodied tyylistä joogaa ja somaattista liikettä Organic Flow harjoituksen parissa, tuntea autenttinen yhteys elämänenergiaasi balilaisen Yoga Pranalan myötä ja antaa kehosi ja mielesi levätä rauhoittavien Yin-jooga harjoitusten lempeässä sylissä.

Ohjaan kaikkia harjoituksia syvästä kehotietoisuudesta käsin ja retriitillä sinulla on aikaa pysähtyä kokemaan ja kuulemaan mitä kehosi ja sielusi todella sinulle kuiskii.

Sydämeni kutsumus on luoda tila jossa Sinä voit tulla autenttisesti oman itsesi äärelle, omalle lähteellesi - Läsnäolon voimaan ja siitä nousevaan Vapauteen. Kaikki harjoitukset nojaavat non-dualistiseen tantriseen filosofiaan, jonka päämäärä ja suurin lahja on yksinkertaisesti antautua huomaamaan että olemme todella elossa ja yhtä kaiken kanssa. Olitpa sitten kokenut joogi tai uudempi harrastaja, olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Retriitin ohjelma

PERJANTAI

Ohjelmamme alkaa perjantai-iltana klo 17.30 alkupiirillä, jossa astumme yhdessä lämpimän läsnäolon taikaan! Voimme jakaa vapaasti sydämestämme ja tutustua tilaan ja toisiimme rauhassa. Asetamme myös intention omalle retriittimatkalle alkupiirissä.

18-19.30 aloituspiirin jälkeen laskeudumme yhteisen viikonlopun viettoon rauhoittavalla Yin-jooga harjoituksella

19.30 Illallinen, jonka jälkeen siirrymme makoisille yöunille

LAUANTAI

7.30 Halukkaille aamukahvi/-tee & hedelmää

8.00 aamumeditaatio & kehotietoisuuteen herättävä Embodied tyyppinen Organic Flow -harjoitus

Aamiainen klo 9.30

10.30 - 13.00 Johdanto Yoga Pranalaan, energiakehoon, mudrien voimaan, Balin taikaan sekä Yoga Pranala harjoitus

13.00 - 14.00 Lounas

14.00 - 15.00 Omaa aikaa Tuomiston hurmaavassa pihapiirissä

15.00 - 16.30 Rentouttava Embodied Yin -harjoitus

16.30 - 19.30 Lempeät löylyt Tuomiston kartanon saunassa

19.30 Illallinen

SUNNUNTAI

7.30 aamukahvi/- tee & hedelmää

8.00 - 9.30 Aamumeditaatio ja Organic Flow -harjoitus

9.30 Herkullinen brunssi

11.00 - 13.30 Yoga Pranala -harjoitus

13.30 - 14.00 Loppupiiri jossa voimme jakaa tuntojamme vapaasti

14.00 Lähtökahvit

15.00 Retriitti päättyy. Suuntaamme kotiin sydämet sisäistä valoa ja läsnäolon taikaa täynnä!

Majoitus ja muut herkut

Majoitus tapahtuu taianomaisen kauniissa ja tunnelmallisessa Tuomiston Kartanossa jaetuissa huoneissa.

Retriitin ajan nautimme ihania Tuulin loihtimia herkkuja! Kaikki ruuat ovat kasvisruokaa ja tarkoin valituista raaka-aineista rakkaudella valmistettuja.

Tuomiston Kartanon retriittipakettiin sisältyvät majoitus, kaikki ruokailut, rantasauna lauantaina, sekä ihanat Frantsilan saunatuotteet.

HINTA & ILMOITTAUTUMINEN : https://www.anukaroliina.com/lasnaolontaikatuomisto

Osallistujamäärä on rajattu, joten varaa ajoissa!

Retriitin joogaohjelman Early Bird -hinta on 150€, kun varaat retriitin ennen 15.5.24.

Normaali hinta tämän jälkeen on 175€. Joogaohjelman hinta maksetaan suoraan Anu Karoliina Yogalle eurooppalaisella pankkisiirrolla.

Huomaathan että ilmoittautumisesi on sitova täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen!

Majoitus tapahtuu 2-4 hengen tunnelmallisissa, tilavissa huoneissa. Osallistujamäärästä riippuen, lisämaksusta voi ottaa yksityishuoneen.

Majoitus, sauna ja ruokapaketin hinta on 316€. Tuomiston kartano laskuttaa ilmoittauduttuasi paketin hinnan (maksuaika 7pv).

Majoituspaketti ei sisällä liinavaatteita ja pyyhkeitä. Tuomiston kartano voi tarvittaessa vuokrata liinavaatteita hintaan (20€ setti).

Voit tutustua retriitin varausehtoihin täältä: https://www.anukaroliina.com/lasnaolontaikatuomisto

Tuomiston Kartanossa on 10kpl laina-mattoja, mutta mikäli mahdollista on hyvä ottaa mukaan oma matto. Yin joogaa varten voi olla parasta ottaa mukaan joogablokit, vyö ja bolsteri tai muu tyyny. Torkkupeittoja loppurentoutukseen löytyy kaikille.

Anu Karoliina

Olen suomalaislähtöinen, kansainvälistynyt joogaopettaja ja auringon lapsi. Olen asunut Balilla jo pitkään, mutta kesäisin palaan muuttolinnun lailla Suomeen jakamaan maailmalla oppimaani ja kohtaamaan niin tuttuja kuin uusiakin joogeja, sekä nauttimaan Suomen kesästä.

Kutsumukseni on luoda tunneilleni aina lämminhenkinen, hyväksyvä tunnelma. Ohjaan tuntejani aina kehon kokemuksellisuudesta käsin ja kehon viisauteen luottaen. Tuntini ovat virtaavia ja intuitiivisia matkoja autenttiseen itseesi.

Erikoisuutenani on Embodied-tyyppinen Organic Flow, sekä balilaislähtöinen Yoga Pranala, jota opetan tällä hetkellä ainoana suomenkielellä.

Kutsun sinut matolle löytämään tien aitoon yhteyteen itsesi kanssa.

Olet aina lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Edellinen
Edellinen
23. elokuuta

Joogaretriitti / Yoga Nordic Espoo

Seuraava
Seuraava
6. syyskuuta

Retriitti / Amma & Hanna