Back to All Events

Tajunnan virtaa -retriitti / Tara Lange & Sanna Tertsunen


tajunnan-virtaa-retriitti-tara-lange-sanna-tertsunen-2018.jpg

Tervetuloa ihastuttavan ylelliselle Tuomiston kartanolle Tara Langen ja Sanna Tertsusen seuraan viettämään tunteikasta, rehellistä ja aitoa Tajunnan virtaa- viikonloppua!

Viikonlopun aikana nautimme ihastuttavasta ja kaikille sopivasta kundaliinijoogasta. Me meditoimme, rentoudumme Sannan sointukylvyssä ja istumme piirissä, saunomme, herkuttelemme, itkemme ja nauramme. Retriitin ohjelma tukee itsetuntemuksen ja vapautumisen prosessia.

Retriitin teemana on "Luon itseni uudelleen joka päivä".

Tulet viikonlopun aikana nähdyksi, kuulluksi ja tunnetuksi ja tulet ymmärtämään itseäsi paremmin. Työskentelemme yhdessä ja yksin, erilaisin kehollisin ja henkisin keinoin.

Tule sellaisena kuin olet, epätäydellisen täydellisenä. Toivomme Sannan kanssa avointa ja nöyrää mieltä, myötätuntoa itseä ja muita kohtaan ja mysteeriin heittäytymisen iloa. Viikonlopun aikana käymme alhaalla ja ylhäällä, ja kotiin lähdemme kevyempänä ja voimaantuneena, vatsalihakset nauramisesta kipeinä.

HINTA: Retriitin hinta on 549€, sisältäen majoituksen ja herkullisen täysihoidon, saunan lauantaina sekä retriitillä tarvittavat materiaalit.

VARAA PAIKKASI:

Varaa paikkasi maksamalla varausmaksu 200 euroa tilille:

FI07 1015 3500 1140 58 / Tara Lange

Laita sitten Taralle meiliä tara@taralange.fi, niin saat tarkempaa tietoa retriitistä sekä loppulaskun, joka tulee olla maksettu ennen retriitin alkamista. Osallistuminen on sitova, mutta sen voi peruuttaa vielä kaksi viikkoa (14vrk) ennen retriitin alkua. Mikäli et peruuta osallistumistasi ja jätät osallistumatta retriitille, veloitamme koko retriitin osallistumismaksun. Maksu palautetaan rajallisesta osallistujamäärästä ja ennakkovalmisteluista johtuen viime hetken sairaustapauksissa vain lääkärintodistusta vastaan.

Jos sinulla on jotain allergia- tai ruokarajoituksia, ilmoita niistä, niin välitän tiedon Tuomistolle.


PAIKKA: Tuomiston kartano sijaitsee Karkussa. Keskellä kauneinta Pirkanmaata sijaitseva kotikartano lepää korkealla mäellä, josta avautuu upea maisema alas Rautaveden kansallismaisemaan.

KULKUYHTEYDET: Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere-Pori-valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

MAJOITUS: Majoitut 2-4 hengen huoneessa. Makuutilat huokuvat satumaista tunnelmaa. Huoneiden kauneuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuressa osassa huoneita on 120cm leveät vuoteet, ja lähes jokaisella vuoteella on harsoverhoin rajattu oma privaatti tilansa. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.