Back to All Events

Yin energiaa Tuomiston Kartanolla / Tara Lange & Karita Aaltonen


2019:9:yin-energiaa-tuomiston-kartanolla-tara-lange-karita-aaltonen.jpg

TÄYNNÄ! Tervetuloa lepäämään feminiinisen yin-energian herkkään ja kannattelevaan voimaan. Viikonlopun aikana herkutellaan kasvisruualla, saunotaan ja joogaillaan aamuin sekä illoin Karita Aaltosen lempeässä ohjauksessa.

Tara Lange pitää piirin molempina päivinä, keskittyen feminiinisen herkkyyden uskomattomaan voimaan ja sen vaatimiin totuudellisiin ja inhimillisiin tarpeisiin. Puretaan ja vapautetaan keräämiämme uskomuksia ja taakkoja ja tehdään tilaa uudelle, omien arvojen mukaiselle ja oman näköiselle elämälle.

Tuomiston kartano on ylellinen boho-taivas keskellä kauneinta luontoa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. "Minulle Tuomisto on kuin lämmin syli. Täällä hirsiseinien, vanhojen lattialankkujen ja tulisijojen keskellä mielen valtaa rauha, jonka vain ajan myllerryksiä todistanut, jykevä puurakennus voi tuottaa. Tuomistolla on oma ainutlaatuinen sielu, lempeä ja vahva." Maalla-lehden toimitus

Kolmen päivän aikana löydät voimasi - oman äänesi, kehoyhteytesi, mieltymyksesi, luovuutesi, intohimosi, sisäisen lapsesi. Tunnistat uskomuksiasi, haastavia tilanteita, ärsytyksen aiheitasi ja ymmärrät miten edetä niiden kanssa kun palaat arkeen.

Retriitin vetäjinä toimivat Tara ja Karita, mutta ihan yhtä ison panoksen viihtyvyydelle antaa paikalle saapunut naisryhmä. Jokaisella on mielenkiintoiset tarinat, sillä näille retriiteille tulevat naiset ovat kaikki innostuneita ja rohkeita itsensä haastajia! Piirissä vapautuu arjen kiireessä pantattu itku ja saunassa raikuu helisevä nauru! Rauhassakin saa olla, on nurkkia johon käpertyä kirjan kanssa, voit ottaa nokoset tai lähteä kävelylle pitkin metsäteitä.

Itseensä keskittyminen, hiljaisuus ja rauhoittuminen joogassa herättää monenlaisia tuntemuksia ja kukaan ei oleta sinun tekevän mitään mitä et halua. Et tarvitse kokemusta joogasta tai mistään muustakaan, tule juuri sellaisena kuin olet, otamme sinut avosylin vastaan.

Alustava ohjelma:

Perjantai 6.9
16-17 saapuminen & majoittuminen
17 esittäytymiskierros ja smoothiet
18.30-20 yin-jooga / Karita
20 illallinen

Lauantai 7.9
8.15 smoothie
9-10 aamun lempeä hatha-jooga / Karita
10 aamiainen
12–14 naisten piiri / Tara
14 lounas
15.30-16 ohjattu meditaatio / Tara
18-19.30 yin-jooga / Karita
20 illallinen
21 sauna

Sunnuntai 8.9
8.15 smoothie
8.30-10 Lempeä hatha -jooga / Karita
10 aamiainen
12-13.30 naisten piiri / Tara
13.30 loppuseremonia
14.30 lounas

Tämä on mahtava tilaisuus tutustua joogaan! Tarakin hurahti joogaan Karitan joogatunnilla Frantsilan ensimmäisellä yhteisellä retriitillään. Rauhallisessa Yin joogassa olemme yhdessä asanassa useita minuutteja päästäksemme yin-kehoomme. Yin-jooga vaikuttaa syvälle, puhdistaa meridiaaneja ja aktivoi chakroja toimimaan oikein. Yin edistää varsinkin aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia sekä rauhoittaa hermostoa. Yleensä teemme myös pranayama/hengitys-harjoituksia.

Palautetta Taran ja Karitan retriiteiltä:

"Parasta oli kehoyhteyden löytyminen ja kaikki ihana pieni luksus mitä oli ympärillä ja tarjolla. Ihanat ihmiset, yhdessäolo yhdistettynä sopivaan määrään omaa rauhaa ja omaa tilaa. Karitan positiivisuus ja ilo oli tarttuvaa ja Taran innostus ja suorapuheisuus tulivat tarpeeseen. Lämmin kiitos!"

"Isojen ja tärkeiden tunteiden käsitteleminen ihan mahtavassa naisporukassa oli parasta! Rauhallinen ja idyllinen maalaismaisema kruunasi tämän kaiken."

"Huikeat ja inspiroivat tarinat ja se, ettei tarvinnut miettiä ruokaa oli ihanaa. Jooga, luonto, miljöö, kaikki toivat niin paljon oivalluksia itsestäni."

"Ohjelmatarjonta oli runsas ja todella innostava ja ajatuksia ja tunteita herättävä. Jooga oli ihan mahtavaa!"

"Salliva, rento, iloinen tunnelma, sopivassa suhteessa tekemistä ja olemista."

HINTA:

Retriitti alkaa perjantaina klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina klo 15.30

Retriitin hinta on 550 euroa (sis.alv 24%) sisältäen majoituksen upeissa 3-4 hengen huoneissa, herkulliset kasvisruuat ja kaiken ohjelman.

Petivaatteet (aluslakana, tyynyliina, pussilakana) ja pyyhe eivät kuulu hintaan, joten tuothan ne mukanasi.

VARAA PAIKKASI:

Ilmoittaudu osoitteeseen tara@taralange.fi

Liitä ilmoittautumiseesi nimesi ja puhelinnumerosi ja mainitse, jos sinulla on ruoka-aineallergioita.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuja peruu ilmoittautumisensa alle 30 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 150 euron peruutusmaksun. Osallistumismaksu maksetaan laskulla, jossa eräpäivänä on retriitin viimeinen päivä.

Saat laskun sekä lisätietoja ilmoittautuessasi retriitille.

Lisää tietoa Tarasta: www.taralange.fi

Lisää tietoa Karitasta: www.karitaaaltonen.fi

Earlier Event: August 29
Retriitti / Heidi Lehikoinen
Later Event: September 14
Tuomiston Omenatalkoot