Back to All Events

Minun tarinani: Joogaretriitti kirjoittajille / Katri Syvärinen


69823386_1644356382366611_1553239837010558976_o.jpg

Joogaretriitti kirjoittajille on kiehtova kasvumatka, jossa yhdistyvät henkinen kasvu, itsesi hoitaminen ja luova työskentely.

AJANKOHTA: Pe-su 20.–22.3.2020

PAIKKA: Kaunis ja kotoisa Tuomiston kartano, Karkku
(40 min Tampereelta – paikallisjunalla pääsee viereen)

Retriitin teemana on MINUN TARINANI. Tutkiskelemme viikonlopun aikana niin kirjoittamiseen kuin itseenkin liittyviä uskomuksia, oman elämäntarinan käänteitä ja tulevia tarinoita, joiden kirjoittamisesta ehkä vasta haaveilet.

Pääset purkamaan turhia tukoksia, teet tilaa kehoon ja mieleen, kirkastat hullujakin haaveita ja näet oman elämäntarinasi uudesta, voimauttavasta näkökulmasta.

Harjoitukset ovat ainutlaatuinen yhdistelmä
– lempeää joogaa (hatha/slow flow & yin)
– meditaatioita, mielikuvaharjoituksia ja rentoutuksia, myös eteeristen öljyjen kera
– NLP-tekniikoita
– vapaata liikettä
– intuitiivisen ja luovan kirjoittamisen harjoituksia ja
– keskustelua.

Viikonloppuun on varattu myös omaa aikaa, jonka voit käyttää siihen, mitä sisäinen kirjoittajasi eniten kaipaa: ideoiden pallotteluun, kirjoittamiseen, lukemiseen tai ihan vain lepäämiseen. Käperry nojatuoliin hirsiseinien suojaan tai istahda inspiroivaan saliin projektisi kanssa – mitä ikinä oletkaan työstämässä tai minkä aloittamisesta olet ehkä tähän asti vain haaveillut, nyt on sen aika.

Sekä joogan että kirjoittamisen suhteen voit olla juuri siinä missä olet, kokemuksella ei ole merkitystä. Voit kirjoittaa faktaa tai fiktiota, tehdä sisäistä matkaa intuitiivisen kirjoittamisen avulla tai ehkä vasta herättelet sisäistä kirjoittajaasi. Jokainen saa lähestyä asioita omalta lähtötasoltaan.

Joogaharjoitukset sopivat kaikille, toki yksilölliset rajoitukset
(tapaturmat, leikkaukset tms.) huomioiden. Harjoituksia voi aina muokata itselleen sopivaksi – mihinkään ei tarvitse eikä saakaan yrittää venyä väkisin.

Retriitin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, jolta on ilmestynyt kuusi kirjaa. Hänellä on takanaan 12 vuoden työkokemus toimittajana ja julkaisujen tekijänä, seitsemän vuotta bloggaajana. Taustallaan Katrilla on suomen kielen maisterin tutkinto. Lisäksi Katri on NLP-kouluttaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired), joka yhdistää ohjauksessaan erilaisia menetelmiä luovasti ja luontevasti.

Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Harjoitukset ovat kuin tarinoita, jotka virtaavat luontevasti tunnelmasta toiseen – ja myös yllättävät. Mukaan saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoituksiin turvallisen, koskettavan tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

*****

Palautetta aiemmilta retriiteiltä: ”Retriitti on ylittänyt kaikki odotukseni. En tiennyt, että tällaista voi olla olemassakaan.
Tapasi kohdata ihmiset rakkaudella, huumorilla ja lempeästi vaatien ja haastaen on ainutlaatuista. Sait minut tuntemaan itseni erityiseksi ja arvokkaaksi omana itsenäni. Loit ihania tunnelmia, ja vaikeitakin asioita käsiteltiin ihmistä kunnioittaen. Sait uteliaisuuteni heräämään. Mitä kaikkea voin vielä oppia elämästä ja koko universumista!”
– M.

*****

OSALLISTUMISMAKSU (sis. alv 24 %): 495 e

Hintaan sisältyy:
– 2 yön majoitus 2–4 hengen huoneissa (omat lakanat mukaan). Mahdolliset majoitustoiveet (esim. huonekaveri) huomioidaan ja pyritään toteuttamaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
– 2 vrk täysihoito (aamupala, lounas, päivällinen ja teetarjoilut – rakkaudella kotikeittiössä valmistettua kasvisruokaa, jossa suositaan luomua ja oman puutarhan satoa)
– inspiroiva ja rentouttava ohjelma
– lauantaina puusauna
– iso annos hyvää oloa, innostusta ja selkeyttä omalle polulle!

Erikoisruokavalioista lisämaksu 10 e/vrk.

ALUSTAVA OHJELMA ja ilmoittautumisohjeet löytyvät retriitin omalta sivulta:
https://www.katrisyvarinen.fi/viikonloppuretriitti.html

Varausmaksun maksaminen onnistuu Holvissa Liput-kohdan linkistä.