Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Sielun opastama matka -Retriitti / Eeva Ojalehto


Sielun opastama matka -Retriitti on taianomainen. Todellisuudessa sielun opastama matka on elämänpituinen. Retriitti on valmennuksellinen prosessi mikä tukee sinua omalla polullasi. Retriitti tarhoaa hiljentymisen mahdollisuuden oman sydämen ja sielun herkkien viestien kuunteluun. Se on samalla lepohetki, ravitsevan virkistävä, iloluonteinen ja energisoiva.

Sielun opastama matka -Retriitin aikana saat täysin sulkea ulkomaailman ympäriltäsi ja syventyä hoitamaan itseäsi ja ottamaan vastaan elämän tarjoamaa hyvää. Retriitti kannustaa ja rohkaisee. Tukee sinua siinä missä kohti nyt elämässä oletkin. Retriitti tuo tueksesi joukon muitakin rohkeita kulkijoita. Toisinaan elämässä on jaksoja jolloin hetken yhdessä kulkeminen antaa valtavasti voimaa kulkea eteenpäin omaa matkaa.

Viikonlopun aikana saadaan nauttia maukkaasta kasvisruoasta sekä Tuomiston kartanosta, joka hurmaa kauneudellaan. Silmä ja sielu lepää kauas avautuvassa syksyisessä järvimaisemassa ja omppupuu puutarhassa. Koko viikonlopun aikana nautitaan elämästä ja syksyn kauneudesta kaikin aistein!

Retriitin ohjelma

PERJANTAI

17.00 Opening circle ja retriitin rauhaan laskeutuminen

18.30 Illallinen

19.30 Iltaohjelma, rentoutuminen ja Oman sielun kutsulle avautuminen -meditaatio

LAUANTAI

8.00 Lempeä jooga ja hoitava joogahieronta itselle

9.30 Aamiainen

10.30 Oman sydämen ja sielun viestit -valmennus

12.00 Hiljentyminen omalle itselle ja avautuminen ympäröivälle maailmalle. Läsnäolon hetkiä syysluonnossa

14.00 Lounas

​Vapaata aikaa ottaa päiväunet, kirjoitella sielun viestejä muistikirjaan ja nauttia luonnosta.

Tarjolla teetä ja kahvia

17.00 Lempeät löylyt

19.00 Illallinen

20.00 Sielun kutsu ja elämän luominen -​seremonia + meditaatiohetki

SUNNUNTAI

8.15 Heart Opening Bliss jooga

10.00 Brunssi

11.00 Sielun opastama matka -valmennus

12.30-13.30 Retriitin päätöstilaisuus & uuden alku

HIntatiedot ja peruutusehdot

Hinta: 388 € (sis. alv) Hinta sisältää ohjelman, majoituksen ja maukkaat kasvisruoat.

Peruutusehdot:

Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14 pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 60€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

https://www.unelmaelama.fi/sielun-opastama-matka-retriitti-8-10102021.html

eeva.ojalehto(at)unelmaelama.fi

Puh: 040 120 7277

Retriitin ohjaaja Eeva Ojalehto

Eeva Ojalehto on tulisielu joka on kuunnellut ja kulkenut omaa matkaa sielun opastamana. Monissa kohti tuo matka ei ole ollut helppo ja se on kutsunut käyttämään kaiken rohkeuden ja ylikin. Silti mikään ei ole niin palkitsevaa kuin kulkea omaa ainutlaatuista polkua.

Eeva on elämäntaidon valmentaja ja hyvinvoinnin asiantuntija. Hän on perutanut Unelma Elämä yrityksen vuonna 2012 palavasta halusta tehdä juuri sitä mistä hän nauttii eniten. Luontainen mielenkiinto ja halu ymmärtää ihmismieltä ja -kehoa, sekä elämää itse, on kartuttanut hänelle todella laajan osaamisen ja ymmärryksen ihmisen moninaisesta kokonaisuudesta ja erityisesti keinoista millä siihen voi vaikuttaa.

Eevalla on erityisen syvä luontoyhteys ja hän on luonnollisen hyvinvoinnin ja kauneuden puolesta puhuja. Hän myös pyrkii elämään niin kuin opettaa. Yksi hänen tärkeimpiä viestejään on, että jokainen voi vaikuttaa elämäänsä omalla ajattelutavallaan, siitä hän on itse hyvänä esimerkkinä. ​

​Hänellä onkin yli 15 vuoden kokemus työskentelystä ihmisen hyvinvoinnin parissa valmentaen henkilöasiakkaita ja erilaisia ryhmiä kohti parempaa elämää.

Eeva on huikean elämäntäyteinen ja helposti lähestyttävä, valoa ja energiaa säteilevä persoona. Hän on taiteellinen ja luova, salliva ja ymmärtävä ja hän osaa nauttia myös arjen pienistä hetkistä.

Eeva on intuitiivinen ja luottaa myös vahvasti oman sielunsa opastukseen. Tässä retriitissä Eeva toimii myös valmentajana ja kokemusoppaana tukemassa sinua omalla matkallasi sielun opastamalla matkallasi.

Eevalla on viidentoista vuoden kokemus erilaisten hyvinvointiin liittyvien kurssien ohjaamisesta.

MB Elämäntaidon Valmentaja

Työyhteisövalmentaja

NLP Practitioner, NLP Personal Coach

Työfysioterapeutti

Mindfulness-ohjaaja CFM

Jooga- ja meditaatio-ohjaaja

Artist

Edellinen
Edellinen
1. lokakuuta

Jooga&Voima retriitti / Siiri Himberg

Seuraava
Seuraava
29. lokakuuta

Lempeä Joogaretriitti / Marjo Itäaho