Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Lempeä Joogaretriitti / Marjo Itäaho


Täynnä! Koetko kaipaavasti irtiottoa arjesta, tilaa omille ajatuksille ja oman hyvinvoinnin vahvistamista?

Lempeällä joogaretriitillä nautimme syksyn hiljentyvästä energiasta ja tutkimme omaa hyvinvointia lisääviä elementtejä joogan, palautumisharjoitusten sekä erilaisten tehtävien avulla. Ohjelman ohella voit hissutella omassa kuplassasi ja nauttia Tuomiston kartanon miljööstä tai käydä mielenkiintoisia keskusteluita muiden osallistujien kanssa. Halutessasi voit ulkoilla kauniissa Karkun kylässä.

Retriitin jooga on superlempeää Heartful jooga (hatha, flow ja yin). Vuoroin tunnustelemme liikettä kehossamme ja mielessämme ja välillä pysähdymme kuulemaan niiden hiljaisia kuiskausia. Lempeä Heartful jooga sopii kaikille, olitpa joogannut ennen tai et. Palautumisharjoitukset perustuvat Hengähdyshetkiä® -konseptiin. Teet jokaisesta harjoituksesta juuri itsellesi sopivan.

Lempeyden työpajoissa sukellamme syvemmälle itseemme ja hyvinvointiimme tavoitteena tuoda ja juurruttaa omaan arkeen sopivia malleja.

Kokonaisuuden viimeistelee Tuomiston taianomainen ympäristö, herkullinen kasvisruoka sekä lauantai-illan sauna. Osana retriittiä nautimme luonnonmukaisten eteeristen öljyjen tuoksuista.

Retriitin ohjaajat
Retriitin ohjaa joogaopettaja, valmentaja, coach, NLP Master Practitioner Marjo Itäaho. Saamme lisäksi nauttia Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmentaja Mari Nordmanin ohjaamasta harjoituksesta.

Marjo on valmentanut ja coachannut työelämän puolella tuhansia ihmisiä. Joogaa Marjo on ohjannut vuodesta 2019 ja on valmistunut joogaopettajaksi (RYT200) Heartful Yoga Academystä. Marjo ohjaa lempeästi kunnioittamaan omia rajoja, toki välillä myös haastamaan niitä.
- "Pidin erityisesti lempeydestä, erittäin selkeistä ohjeista ja ihanasta pehmeydestä"
- "Oikein mukava tunnelma. Olet ihmisenä ihan oikeassa hommassa ja selkeästi itse läsnä. Tavoitit ainakin minut."
- "Yinin pitkät venytykset ja rentoutus sai vaipumaan kauas johonkin syvälle"

Mari valmistuu Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmentajaksi Villa Mandalasta 9/2021. Mari on myös kokenut vertaisohjaaja.

Retriitin ohjelma

perjantai 29.10.2021
16.00–17.00 Saapuminen Tuomistolle & majoittuminen
17.00–18.00 Retriitin aloituspiiri
18.00–19.30 Maadoittava Yin -jooga
19.30 Illallinen

lauantai 30.10.2021
8.00–9.30 Kevyesti virtaava Heartful -aamujooga
9.30 Aamiainen
11.00–12.00 Lempeyden työpaja
14.00 Lounas
15.30–17.00 Rauhoittava Hengähdyshetkiä® -harjoitus
17.00 Lempeät löylyt saunassa
19.00 Illallinen
20:00 Kaakaopiiri

sunnuntai 31.10.2021
8.30–10.00 Virkistävä Heartful -aamujooga
10.00 Brunssi
11.30–13.00 Lempeyden työpaja & retriitin päätöspiiri
13.00 Levänneenä kotia kohti

Majoitus ja ruoat
Majoitumme 2–4 hengen huoneissa. Huoneissa on 90 cm tai 120 cm leveät vuoteet ja lähes jokaisella vuoteella on harsoverhoin rajattu oma tilansa. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä.

Ota mukaasi omat lakanat. Tuomistolla on muutama liinavaatesetti vuokrattavaksi (12 €/hlö).
Mahdolliset majoitustoiveet (esim. huonekaveri) voit kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Retriitillä nautimme Tuomiston Healing Food Kitchenin kehoa ja mieltä hoitavaa kasvisruokaa, joka vie kielen mennessään. Muistathan ilmoittaa ruoka-aineallergiat, jotta ne voidaan huomioida.

Luontaishoidot
Viikonlopun aikana on mahdollista hemmotella itseään myös ihanilla luontaishoidoilla omakustanteisesti. Hoidoista tulee lisätietoa n. kuukausi ennen retriittiä.

Hinta
Early bird -hinta 399 € (sis. alv) on voimassa 30.6.2021 saakka. Tämän jälkeen retriitin hinta on
419 € (sis. alv).

Hintaan sisältyvät ohjelman mukaiset harjoitukset (jooga ja työpajat), majoitus 2–4 hengen huoneissa, täysihoito (Tuomiston rakkaudella tehtyä ja maistuvaa kasvisruokaa) sekä lauantaisauna Tuomiston tunnelmallisessa puulämmitteisessä pihasaunassa.

Liinavaatteet 12 €/hlö (muutama setti saatavilla).
Mikäli haluat maksaa joogaohjausten osuuden ePassin tai Smartumin liikuntaeduilla, mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ota mukaasi oma joogamatto, juomapullo ja muistiinpanovälineet. Varaa rennot ja mukavat vaatteet sekä villasukat ja esim. lämmin villatakki. Varaa ulkoiluvaatteet, jos kävely- tai uintiretki kiinnostaa. Muistathan myös omat liinavaatteet. Voit halutessasi ottaa mukaasi myös oman bolsterin, blokin ja joogavyön, mutta pärjäät mainiosti ilman näitä.

Varaukset
Varaa paikkasi sähköpostilla marjo@marjoga.fi. Kerro yhteystietosi, mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä majoitustoiveesi. Kerro myös, jos haluat maksaa joogaohjausten osuuden ePassin tai Smartumin liikuntaedulla.

Saat paluupostina laskun varausmaksua varten (maksuehto 14 vrk). Loppulaskun saat noin kaksi viikkoa ennen retriittiä (eräpäivä 31.10.2021). Varausmaksu early bird 110 € / norm. 130 €.

Ilmoittautuminen on sitova, peruutusehdot löydät alta. Retriitti toteutuu, mikäli 15.9.2021 mennessä on 10 ilmoittautunutta. Huomioimme retriitin järjestelyissä voimassa olevat ohjeet koronaan liittyen.

Peruutusehdot
Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen marjo@marjoga.fi

Mikäli perut osallistumisesi vähintään 30 pv ennen retriitin alkua, pidätämme varausmaksun
(110 € / 130 €) peruutuskuluina. Jos perut alle 30 pv ennen retriitin alkua, veloitamme koko retriitin hinnan.

Lääkärintodistuksella pidätämme 50 € toimistokuluina. Poikkeuksena peruutus lääkärintodistuksella alle 7 pv ennen retriitin alkua, jolloin pidätämme 120 € kattamaan Tuomistolle aiheutuneet ateriakustannukset. Sairauslomatodistus tulee esittää 14 vrk sisällä peruutuksesta.

Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle ilman lisäkustannusta sopimalla asiasta järjestäjän kanssa.

Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä ei tule täyteen. Tällöin jo maksetut maksut palautetaan täysimääräisesti. Järjestäjä ei korvaa osallistujille muita kuluja (esim. matkaliput).

Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavista vakuutuksista. Suosittelemme osallistujille ainakin matkavakuutusta oman riskin pienentämiseksi.

Lisätietoja ja paikkavaraukset
marjo@marjoga.fi

Sydämellisesti tervetuloa mukaan !

Edellinen
Edellinen
8. lokakuuta

Sielun opastama matka -Retriitti / Eeva Ojalehto

Seuraava
Seuraava
5. marraskuuta

Roots Escape -joogaretriitti /Roots Helsinki