Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Lempeys -liike - lepo- joogaretriitti /Salla Kaitokari


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Täynnä! Olen jo muutaman vuoden halunnut järjestää viikonloppuretriitin, jossa lempeä hellivä jooga, hyvä kasvisruoka, kaunis tila ja hyvinvointi kohtaavat. Nyt olen viimein löytänyt täydellisen paikan Tuomiston kartanosta, jossa upeat puitteet, maukas kasvisruoka ja hyvä energia mahdollistavat jokaiselle osallistujalle viikonlopun hyvinvoinnin parissa. Samalla tuemme kotimaanmatkailua ja Tuomiston kartanon perheyritystä.

Retriitti toteutetaan marraskuussa jolloin on hyvä aika laskeutua omaan olemiseen ja antaa itselle aikaa joogan ja läsnäolon parissa. Retriitti sopii sinulle joka haluat helliä itseäsi lempeän liikkeen, hengityksen ja rentoutumisen parissa. Suorittaminen ja tehokkuus jätetään tältä retriitiltä pois. Viikonloppu tarjoaa sopivassa tasapainossa ohjattua toimintaa sekä omaa aikaa levolle.

Löydät alustavan aikataulun ja hintatiedot alta. Sisältö saattaa vielä elää. Voit kuitenkin olla varma että viikonloppu tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Retriitti toteutuu 10 osallistujalla ja maksimi osallistujamäärä on 14, koska haluan säilyttää pienryhmän energian. Osa paikoista on jo varattu joten jos haluat varmistaa paikkasi, katso tarkemmat tiedot alta.

ALUSTAVA OHJELMA

​Retriitin ohjelmaan ei ole osallistumisvelvoitetta vaan voit kuulostella omaa olotilaasi ja osallistua sen mukaan. Ohjelma on alustava ja sisältö tarkentuu myöhemmin.

Perjantai 12.11.

klo 16-17 saapuminen ja huoneisiin asettautuminen

klo 17-19 tutustuminen ja ohjattu harjoitus

klo 19 illallinen

klo 21 iltameditaatio halukkaille

Lauantai 13.11.

klo 7 tee ja kahvi tarjolla

klo 8-9.30 ohjattu aamuharjoitus

klo 9.30-10.30 aamiainen

klo 11.30-13 ohjattua ohjelmaa

klo 13.30 lounas

Lounaan jälkeen omaa vapaata aikaa ulkoilla, levätä tai käydä hoidossa (tilattava etukäteen, lisätietoa myöhemmin). Tarjolla teetä ja kahvia.

Klo 16.30-18.30 ohjattu iltaharjoitus

klo 18.30 illallinen

klo 20 lempeät löylyt puusaunassa

Sunnuntai 14.11.

klo 7 tee ja kahvi tarjolla

klo 8.30-10 ohjattu aamuharjoitus

klo 10 brunssi

klo 11.30-13.30 ohjattu harjoitus ja yhteinen lopetus
(säävarauksella saatamme olla osittain ulkona)

klo 14 kotimatka alkaa

HINTATIEDOT

Hinta:
Early-bird 399€ (sis. alv) kun varaat paikkasi 31.3.2021 mennessä.
Normaali hinta 429€ (sis. alv) kun varaat paikkasi 1.4.2021 jälkeen.

Hinta sisältää koko viikonlopun ohjatun ohjelman, majoituksen, maukkaat ravitsevat kasvisruoat (kaksi illallista, aamiainen, lounas ja brunssi sunnuntaina), lauantai-illan puusaunan sekä yleiset tilat (mm. joogatila), jotka ovat vain meidän ryhmämme käytössä.

Täysihoito ei sisällä liinavaatteita, pyyhkeitä eikä joogavälineitä. Joitakin lainamattoja ja vilttejä on saatavilla.

Paikan voit varata maksamalla 150€ varausmaksun Holvin verkkokaupassa, joka vähennetään loppusummasta. Loput retriitin maksusta erääntyy 14.11.2021. Saat tästä erillisen laskun.

Ota mukaasi mukavat joustavat vaatteet joogaan, vesipullo, villasukat, joogamatto, pyyhe/viltti, kirjoitusvälineet, liinavaatteet sekä suihkupyyhe.

Peruutusehdot:
Retriitille ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamisen lisätiedot alla.
Retriitin peruuttaminen sähköpostitse:
salla.kaitokari@gmail.com

Mikäli perut retriitin yli 30pv ennen retriitin alkamista:
Veloitamme 150€ varausmaksun.

Mikäli peruutus tapahtuu 15-30pv ennen retriitin alkamista:
Veloitamme puolet retriitin hinnasta.

Mikäli perut 14 pv ennen retriitin alkamista tai et peru lainkaan:
Veloitamme koko retriittimaksun.

Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 50€. Esteen sattuessa retriitin voi luovuttaa myös toiselle henkilölle. Jos retriitti ei jostain syystä toteudu, maksamme retriittimaksun kokonaisuudessaan takaisin.
Huolehdithan että sinulla on omat ajantasalla olevat tarvittavat vakuutukset. Hinnat eivät sisällä matkoja tai vakuutuksia.

Paikka

Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere–Pori -valtatiestä ja 5-10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.
Kimppakyytien järjestäminen on myös mahdollista kun saamme tietää autoilla tulevat.

Osoite: Riippiläntie 32, Karkku / Sastamala, 38100. Tutustu Tuomiston kartanon nettisivuihin: www.tuomistonkartano.fi

​Majoitus

Majoitus tapahtuu 2-4 hengen huoneissa. Makuu- ja oleskelutilat ovat kauniisti sisustettuja ja niissä on mahdollisuus yksityisyyteen, vaikka tila on jaettu. Huoneiden esteettisyyteen ja makuupaikkojen tasokkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Lähes jokainen vuode on harsoverhoin rajattu. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.

Täysihoito ei sisällä liinavaatteita, pyyhkeitä eikä joogavälineitä. Muutamia lainamattoja on saatavilla.

Ruoka

Tuomiston kartanossa on oma kokki joka valmistaa herkullista kasvisruokaa. Viikonloppuun kuuluu illallinen perjantaina ja lauantaina, aamupala ja lounas lauantaina sekä brunssi sunnuntaina. Lisäksi tarjolla on teetä ja kahvia. Omia välipaloja voi halutessaan ottaa mukaan. Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, laita tieto niistä minulle sähköpostilla. Erityisruokavalioita (esim. keto) ei valitettavasti voida huomioida ellei kyse ole allergiasta. GL, M ja allergiat veloituksetta.

Edellinen
Edellinen
5. marraskuuta

Roots Escape -joogaretriitti /Roots Helsinki

Seuraava
Seuraava
19. marraskuuta

Joogaretriitti / JoogaHymy