Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Roots Escape -joogaretriitti /Roots Helsinki


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Täynnä! Syleile marraskuun pimeyttä kanssamme Rootsin retriitissä! Tämä viikonloppuretriitti on sinulle, joka kaipaat hengähdystä syksyn kiireistä, omaa aikaa, maisemanvaihdosta ja kehoa ja mieltä hoitavaa joogaa hyvässä seurassa. Lähde Rootsin joogaopettajien Emilian ja Auroran kanssa viettämään viikonloppua luonnonkauniisiin maisemiin Tuomiston kartanoon Sastamalaan.

Luvassa on iltaisin ja aamuisin hatha-, yin- ja flow-joogaa sekä meditaatiota, ravitsevaa vegaaniruokaa, löhöilyä, saunomista, kauniita maisemia ja ehkä jopa uusia ystäviä. Retriitti alkaa perjantai-iltana klo 17 ja päättyy sunnuntaina klo 15.

retriitti sisältää:

4 joogaharjoitusta + hyvinvointiin keskittyvä workshop

rakkaudella valmistettua vegaanista kasvisruokaa: pe illallinen, la aamiainen+ keittolounas + illallinen, su brunssi ja kakkukahvit

lauantai-iltana puusauna + palju

yhdessäoloa ja rentoutumista

kehoa ja mieltä hoitavaa olemista

yöpyminen jaetuissa kahden ja neljän hengen huoneissa Tuomiston kartanossa

Hinta siis sisältää kaiken muun paitsi matkat. Perille pääset sekä autolla että junalla. Luomme osallistujien kesken Facebook-ryhmän, jossa voit sopia mahdollisista kimppakyydeistä.

retriitin opettajat:

Emilia Viherkoski on Roots Helsingin perustaja ja täysiverinen yrittäjä. Emilia on liikkunut itse koko elämänsä ja liikuttanut muita yli 15 vuotta. Jooga tuli Emilian elämään, kun menon ja meiningin oheen tarvittiin pysähtymistä ja vastapainoa. Jooga on Emilialle tutkimista ja itsensä haastamista. Liikettä ja pysähdystä – vastavoimia. Pitkäaikaissairaus on osoittanut elämän haurautta ja muistuttaa edelleen joka päivä elämän ainutlaatuisuudesta. Opetuksessaan Emilia on pedantti linjaaja ja välillä taas leppoisa lilluttelija.

Aurora Airaskorpi on Rootsin joogaopettaja, hyvinvointitoimittaja ja -kirjailija sekä ratkaisukeskeinen valmentaja. Aurora löysi joogan kaksitoista vuotta sitten avuksi toimistotyön tuottamiin selkäkipuihin ja stressiin. Sen jälkeen matto on kulkenut mukana ympäri suomalaisia ja ulkomaisia joogakouluja ja johdattanut joogaopettajaksi. Aurora on erityisen kiinnostunut jaksamisesta, stressinhallinnasta ja työstä palautumisesta. Joogassa häntä vetää puoleensa pyrkimys tasapainoon liikkeen ja pysähtymisen avulla. Hänen opetuksessaan korostuvat lempeys, hyväksyminen ja huumori.

retriitin hinta:

early bird (31.7.2021 asti) 469 e

normaalihinta 510 e

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voit varata itsellesi paikan maksamalla varausmaksun 100e ilmoittautumisen yhteydessä. Loppusumma laskutetaan syksyllä lähempänä retriittiä.

Paikkoja on rajallisesti. Seuraamme tartuntatilannetta ja ilmoitamme välittömästi, mikäli koronatilanne syksyllä tuo muutoksia järjestelyihin. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, rahat luonnollisesti palautetaan osallistujille.

Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan peruutusehtojamme.

Edellinen
Edellinen
29. lokakuuta

Lempeä Joogaretriitti / Marjo Itäaho

Seuraava
Seuraava
12. marraskuuta

Lempeys -liike - lepo- joogaretriitti /Salla Kaitokari