Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Keskikesän astangajoogaretriitti /Mysore Yoga Helsinki ja Caritashtanga


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Tervetuloa mukaan nauttimaan Suomen kesästä, luonnon rauhasta, upeasta kartano miljööstä ja hyvästä seurasta, sekä joogaamaan, saunomaan, rentoutumaan ja syömään hyvin! 🌿

JOOGA

Retriitti alkaa keskiviikkona joko ohjatulla 1. sarjan tai 2. sarjan harjoituksella. Torstaina-sunnuntaina aloitamme aamut mysore-harjoituksella. Iltapäivisin on luvassa teematunteja, jotka pitävät sisällään keskustelua, tekniikkaa ja teoriaa. Retriitti on tarkoitettu kaiken tasoisille astangajoogan harjoittajille ja tarvittaessa retriitillä on mahdollista osallistua myös ohjattuun alkeistason harjoitukseen. Joogaamme kartanon kauniissa joogasalissa ja sään salliessa järjestämme teematunteja ulkoterassilla.

Opettajina retriitillä toimivat KPJAYI-sertifioitu Pia Lehtinen ja KPJAYI-auktorisoitu (level 2) Carita Ahonen. Pia ja Carita ovat pitkän linjan astangajoogan harjoittelijoita ja opettajia, sekä Sharath Joisin oppilaita.

Lisätietoa Piasta: https://www.mysoreyogahelsinki.fi/opettajat.html

Lisätietoa Caritasta: http://caritashtanga.fi/bio/

RUOKA

Herkullisen kasvisruoan meille valmistaa Michelin-ravintolassakin työskennellyt Jouni Toivanen. Jouni tekee laadukasta ja ihastuttavaa kasvisruokaa villivihanneksilla höystettynä. Hänen kanssaan pääsee myös tutustumaan lähiseudun villivihanneksiin erillisessä työpajassa. Ilmoitathan meille erityisruokavaliosta!

MAJOITUS

Majoitustilat sijaitsevat päätalossa ja 1700 -luvulla rakennetussa luhdissa. Huoneet ovat pääosin 2-4 hengen huoneita. Makuutilat huokuvat satumaista tunnelmaa. Huoneiden viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuressa osassa huoneita on 120 cm leveät vuoteet, ja lähes jokaisella vuoteella on harsoverhoin rajattu oma privaattitilansa. Yhteiset suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä. Kokonaisuudessaan taloihin mahtuu 30 henkilöä.

TUOMISTON KARTANO

Tuomiston Kartano on vanha perinteinen sukutila, jonka juuret ulottuvat 1500-luvulle. Sen ainutlaatuinen henki on jalostunut useiden sukupolvien, tilaa omistaneiden ritarien ja tilan maille haudattujen viikinkien aikana. Nykyisellä omistajasuvulla Tuomiston tila on ollut 1870-luvulta lähtien. Keskellä kauneinta Pirkanmaata sijaitseva kotikartano lepää korkealla mäellä Karkussa, josta avautuu upea maisema alas Rautaveden kansallismaisemaan. Kartano on sisustettu rentoon maalaisromanttiseen tyyliin, boholla maustettuna. Tämä luo kartanoon kodikkaan taianomaisen tunnelman.

Tuomiston Kartano sijaitsee 7 km Tampere - Pori valtatieltä ja 5 min kävelymatkan päässä Karkun juna-asemalta.

LUONTAISHOIDOT

Retriittien aikana on mahdollista hemmotella itseään ihanilla luontaishoidoilla. Tuomistolla hoitoja tekevät upeat ammattilaiset. Tästä linkistä voit tutustua hoitoihin: https://www.tuomistonkartano.fi/…/hyvinvointi-ja….

Hoidot tulee varata hyvissä ajoin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut luontaishoidoista. Näin voimme yhdessä varata 1-2 hoitajaa retriitille.

AIKATAULU

Ke 7.7.

12.30 saapuminen & majoittuminen

13 ohjattu 1.sarja

14.45 ohjattu 2.sarja

17 tutustuminen ja retriittiin virittäytyminen

18 illallinen

To 8.7.

8-11 mysore

10-12 sauna

12 brunssi

16 teematunti

18 illallinen

Pe 9.7.

8-11 mysore

10-12 sauna

12 brunssi

16 teematunti

18 illallinen

La 10.7.

8-11 mysore

12 brunssi

14-16 teematunti

18 illallinen

19 iltasauna & lämmitetty ulkoallas

Su 11.7.

8-11 mysore

10-12 sauna

12 brunssi

13 yhteenveto ja kotiin lähtö

ILMOITTAUTUMINEN

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla carita@caritashtanga.fi.

HINTA

Hinta sisältää opetuksen, majoituksen, ruoan sekä arvonlisäveron.

750 € (early bird hinta - 699 € voimassa 31.3.2021 asti)

MAKSAMINEN

Varausmaksu 250€ maksetaan varauksen yhteydessä ja loppuosa maksetaan 7.6.2021 mennessä alla olevalle tilille.

Caritashtanga

FI76 5397 0820 0573 70

Viite: 1012

Mikäli joudut perumaan retriitin 30 pv sisällä kurssin alkamista, veloitamme varausmaksun. Jos perut 14 pv sisällä kurssin alkamista tai jätät perumatta, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30 €. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

OTA MUKAAN

-joogavaatteet, -matto ja -pyyhe

-petivaatteet, pyyhe ja uikkarit

-avoin mieli

Lisätietoja ja kysymyksiä carita@caritashtanga.fi tai 045 316 3728.

Lämpimästi tervetuloa retriitille! <3

Edellinen
Edellinen
29. kesäkuuta

Kesäretriitti / Rööperin Aamujooga

Seuraava
Seuraava
14. heinäkuuta

Retriitti / Katri Syvärinen