Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Luova hiljaisuus - Kundaliinijooga & Hiljaisuus retriitti / Sanjaasiyoga


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Tämä retriitti on sinulle, jos…

Kaipaat syvää rauhaa ja hiljaisuutta. Haluat aloittaa joogaharjoituksen tai viedä sen syvemmälle tasolle. Haluat antaa itsellesi mahdollisuuden latautua ja elpyä kauniissa ympäristössä ja voimaantua vahvojen kundaliinijooga harjoitusten äärellä.

Syvennä yhteyttä itseesi hiljaisuudessa

Tervetuloa kundaliinijooga retriitille Karkkuun, Sastamalaan Tuomiston kartanolle. Kartano sijaitsee Tampereen läheisyydessä luonnon äärellä.

Retriitin teemana on hiljaisuus, joka antaa mahdollisuuden harjoituksen syventämiselle sekä oman itsereflektion laajentamiselle. Hiljaisuus antaa hermostolle mahdollisuuden elpyä syvemmin ja voimme samalla antaa harjoituksien tuoman energian laskeutua itseemme vahvemmin. Hiljaisuus on työkalu, joka auttaa mieltä päästämään irti monista ulkoisista kiinnikkeistä. Usein puhe ja kommunikaatio vie meidän huomion ulkoisiin asioihin ja yhteyteen toisiin ihmisiin, mutta hiljaisuudessa voimme löytää syvemmin sanattoman ja sydämen yhteyden toisiimme samalla vahvistaen läsnäoloa itsellemme. Hiljaisuus on hyvin puhdistava ja uudelleen lataava harjoitus. Hiljaisuus voi auttaa tulemaan paremmin tietoiseksi omasta sisäisestä puheesta, ja siitä miten haluaa käyttää omaa elämän voimaansa kommunikaation avulla.

Retriitillä käytetään mahdollisimman vähän puhetta. Retriitille saapuminen, tutustuminen ja loppu yhteenveto tehdään yhdessä sanallisesti, niin halutessaan. Harjoitukset ohjataan lyhyesti sanallisesti, ja viikonlopun aikana käydään läpi lyhyesti muutama joogafilosofinen käsite oman harjoituksen syventämisen tueksi liittyen kommunikaatioon ja itsereflektioon. Luennon aikana voi esittää kysymyksiä. Muuten viikonloppuna laskeudutaan hiljaisuuteen ja nautimme harjoituksista, yhdessä olosta ja ajasta sanattomasti. Kurssin aikana opettaja ja retriitin avustaja on saatavilla, jos tuntuu että hiljaisuus käy jostain syystä itselle liian vaikeaksi tai tarvitset tukea kurssin aikana. Ilmoitusluontoisia asioita kerrotaan tarvittaessa kurssin aikana myös sanallisesti. Retriitillä on myös suositeltavaa olla käyttämättä omaa älypuhelinta tai muuta tapaa tuottaa kirjoitettua puhetta.

Retriitin ohjelma koostuu:

Retriittillä teemme joogaharjoituksia, rentoudumme äänen värähtelyn äärellä, sekä tutkimme sanatonta maailmaa luovien menetelmien avulla (kirjoittaminen/ maalaaminen). Retriitti antaa mahdollisuuden löytää syvemmän yhteyden itseensä. Retriitti pohjaa kundaliniijoogaharjoituksiin - ja meditaatioihin, äänen parantavaan voimaan, luovuuteen sekä itsereflektioon. Retriitillä nautimme hyvästä ruuasta, kauniista ympäristöstä, luonnosta, saunomisesta ja rentoutumisesta.

Kaikkeen retriitin ohjelmaan voi osallistua itselle sopivalla tavalla. Retriitti antaa mahdollisuuden pysähtyä itsesi äärelle, ja kuulemaan syvempää itseäsi hiljaisuudessa. Hiljaisuus antaa mahdollisuuden joogaharjoitusten syvemmälle integraatiolle ja sisäisen reflektion avautumiselle.

Kurssin aikataulu:

Aloitus perjantaina 13.10 klo 16, lopetus sunnuntaina 15.8 klo 14.

(Kurssin ohjelma-aikataulu on alustava, johon saattaa tulla pieniä muutoksia)

Retriittipäivän rakenne:

Perjantai

16.00- Saapuminen

17.00-19.00 Alku tutustuminen, ilta jooga & äänirentoutus ja hiljaisuuteen laskeutuminen

19.00-20.00 Illallinen

20.00- Vapaata aikaa

Lauantai

5.30-8.00 Aamu joogaharjoitus (sadhana) (vapaaehtoinen)

8.00-9.00 Aamupala

9.00-10.00 Omaa aikaa

10.00-12.00 Kundaliinijoogaa ja lyhyt luento joogafilosofiasta

12.00-13.00 Lounas

13.00-13.30 Tauko

13.30-16.00 Pranayama & Meditaatio sisäisen hiljaisuuden kuulemiselle, luovien menetelmien kautta itsen tutkiskelu

16.00-17.00 Päivällinen

17.00 Vapaata aikaa/ sauna (lisämaksullinen) / ( yksilö rentoutuksia / hoitoja)

20.00-21.30 Iltajooga ja äänirentoutus

Sunnuntai

5.30-8.00 Aamu joogaharjoitus (sadhana)

8.00-9.00 Aamupala

9.00-10.00 Omaa aikaa

10.00-13.00 Kundaliinijoogaa ja hiljaisuuden purku mantraamalla & jakamalla

13.00-14.00 Lounas

14.00 Tee hetki & kotiin lähtö (Huoneiden luovutus klo 15)

Majoittuminen:

Tuomiston kartano on kodinomainen intiimi tila, jonka vuoksi yksityisiä huoneita retriittikeskuksessa ei valitettavasti ole. Retriitillä majoitutaan pääsääntöisesti jaetuissa 4 hengen huoneissa. Huoneet ovat hyvin tilavia ja melkein kaikkien sänkyjen ympärillä on harsoverhoin rajattu oma tila.

Hinta:

Earlybird hinta 31.7.2023 asti: Ohjelma 210€, Tuomiston täysihoito 280€ (kokonaishinta 490€/hlö).

Normaali hinta, 1.8.2023 alkaen: Ohjelma 270€, Tuomiston täysihoito 280€(kokonaishinta 550€/hlö).

Varausmaksu 108€, ohjelman loppumaksun tulee olla maksettu 10.9.2023 mennessä

Tuomiston täysihoito sisältää majoituksen ja ateriat.

(Kulut ei sisällä saunamaksua, saunan osuus laskutetaan lisämaksulla osallistujien määrän vahvistuessa.)

Retriittimaksetaan erissä:

1. osa on varausmaksu 108€, 10.9.2023 mennessä

2. osa on loppusumma ohjelmamaksusta 102€ tai 162€, maksettava 10.9.2023 mennessä

3. osa on Tuomiston täysihoito 280€, joka laskutetaan erikseen asiakkailta 1viikko ennen retriittiä erillisellä laskulla Tuomiston toimesta.

Saunamaksun osuus vahvistetaan ja laskutetaan 10.9 (arvioitu osuus n.10-20€/ hlö).

Lisätiedot:

1hh lisämaksu: 50€/yö.

Liinavaatesetin vuokra: 20€/hlö.

Ruoka-aineallergiat, GL, M, VG: sisältyvät hintaan.

Ilmoittautuminen: https://www.sanjaasiyoga.com/naistenjooga-retriitti… tai info@sanjaasiyoga.fi

Ilmoittautuminen suositellaan tehtäväksi 10.9 mennessä, johon mennessä tapahtuman toteutuminen varmistuu. Ilmoitathan samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Voit varata paikkasi retriitille ilmoittautumalla mukaan ja maksamalla varausmaksun 108€ verkkokaupassa.

Varaus on sitova eikä maksuja peruuteta, ellei retriitin minimiosallistuja määrä jää vajaaksi, jolloin retriitti joudutaan perumaan.

Retriitin voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, siinä tapauksessa varausmaksua ei peruuteta.

Peruutusehdot Tuomiston kartanolle: Osallistujan oikeuteen peruuttaa matka sovelletaan sopimusta yleisistä matkapakettiehdoista (1.7.2018). Talolla on oikeus veloittaa 150 euroa peruutusmaksuna kun peruutus tehdään 7 vrk tai lähempänä ennen retriittiä. Suosittelemme matkavakuutuksia esim. äkillisten sairastapausten varalta

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa matka force majeure syistä, jolloin maksut asiakkaille palautetaan.

Osallistujilla on oltava oma vakuutus, järjestäjä ei vakuuta osallistujia.

Lisätiedustelut: info@sanjaasiyoga.com

Kurssi sopii aloittelijalle ja ei vaadi mitään aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan mahtuu 21 osallistujaa. Ilmoittautuminen alla olevalla linkillä 10.9.2023 mennessä.

Lisätiedot:

Tuomiston Kartanon sijainti:

Riippiläntie 32

Karkku / Sastamala, 38100

Finland

Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere–Pori -valtatiestä ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemalta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

Juna-aikataulut:

Perjantaina juna saapuu Karkkuun klo 16:44, sunnuntaina juna lähtee Karkusta Tampereen suuntaan klo 15:10.

Opettaja Sanja Shant Ajeet:

Sanja Shant Ajeet on opettanut kundaliinijoogaa säännöllisesti vuodesta 2017 lähtien. Hän on opettanut yli 1000 tuntia kundaliinijoogaa viikkotunneillaan. Shant Ajeetin tapa ohjata on lempeä ja rauhallinen, mutta läsnäolollaan hän kannustaa haastamaan kehoa ja mieltä paremman tasapainon saavuttamiseksi. Shant Ajeet tekee Meditative healing- syvärentoutuksia tällä tekniikalla sekä lisäksi äänimaljahoitojen avulla.

Shant Ajeet on opettanut pitkään säännöllisiä joogatunteja Tampereen alueella ja usean vuoden ajan etänä verkossa. Hän on vuosien aikana järjestänyt erilaisia kursseja syventävin aihein liittyen joogaan. Erityisesti hän on kiinnostunut opettamaan naisten harjoituksia, naisten voimaantumisen tukemiseksi. Hän on tehnyt hyväntekeväisyystyötä Suomen kundaliinijooga yhdistyksessä vapaaehtoisena tapahtumajärjestäjänä. Ennen oman toiminimen rakentamista, hän on neljän vuoden ajan pyörittänyt Joogakoulua Tampereella yhteistyössä muiden opettajien kanssa. Hän jatkaa omia joogaopintoja opiskelemalla joogaopettajien kouluttajaksi kansainvälisessä opettajakoulutustiimissä.

Oman herkkyyden vaaliminen ja totuudellisuus itselle sekä elämälle ovat hänelle isoimpia elämää ohjaavia tekijöitä. Jatkuva itsereflektio, harjoitusten tekeminen ja joogafilosofian opiskelu auttaa syventämään omaa matkaa joogaopettajana ja elämän oppimatkalla. Sanja Shant Ajeet ammentaa opetuksiin omasta kokemuksesta ja harjoituksien tuomasta voimasta. Hän on erityisen kiinnostunut hyvin perinteisestä tavasta opettaa ja harjoittaa joogaa.

Edellinen
Edellinen
25. syyskuuta

Academic writing retreat / UEF

Seuraava
Seuraava
20. lokakuuta

Leporetriitti