Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Leporetriitti


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Tämä viikonloppu on tarkoitettu Sinulle joka haluat palautua, ladata akkuja ja hoitaa itseäsi. On aikaa rauhoittua, nukkua, lukea kirjaa, samoilla luonnossa ja vaikka nauttia ihanista luontaishoidoista.

Tarjolla on elinvoimaa buustaavaa kasvisruokaa, lempeitä löylyjä vanhassa puusaunassa ja Tuomiston rauhallista, hoitavaa tunnelmaa, mukavaa seuraa unohtamatta - Karkun kauniissa kansallismaisemissa. Voit tulla yksin tai ystävien kanssa. Varattavissa myös erilaisia luontaishoitoja, näistä lisätiedot tulevat pian. Majoitus 1-4h huoneissa toiveiden mukaisesti. Vieraiden huolenpidosta vastaa kartanon emäntä Tuuli.

Leporetriitin hinta on 310€/hlö majoittuessa 3-4h huoneessa, 350€/hlö majoittuessa 2h huoneessa ja 390€/1hh. Hinta sisältää majoituksen pe-su, herkulliset lakto-ovo kasvisateriat (pe illallinen, la aamiainen, lounas ja illallinen, su aamiainen) ja puusaunan kahtena iltana. Hinnat eivät sisällä lakanoita ja pyyhkeitä, omat mielellään mukaan, tai lakanavuokra 20e/hlö.

Ilmoittautumiset: info@tuomistonkartano.fi.

Maksut ja peruutusehdot: Sitova varausmaksu 100€. Loppuosa retriitin hinnasta maksetaan noin viikko ennen retriittiä. Maksuista lähetetään laskut. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Jos peruutus tehdään 1 vko tai lähempänä ennen retriittiä, veloitamme täyden hinnan. Tällöin summan voi kuitenkin käyttää 1 vuoden sisällä johonkin toiseen Leporetriittin.

Luontaishoidot on varattavissa erikseen ja ne maksetaan suoraan hoitajalle. Tällä retriitillä mukana ovat.. (tiedot päivitetään pian). Kristallivalohoitoa on myös saatavilla.

Ohjelma

Perjantai

16 saapuminen ja majoittuminen

18-19 illallinen

20-22 puusauna

Lauantai

9-10 aamiainen

13 lounas

16 tarjolla smoothie, kahvia ja teetä

18-19 illallinen

20-22 puusauna

Sunnuntai

9-10 aamiainen

11 check out (juna Tampereen suuntaan lähtee Karkusta klo 11:01)

Retriitti toteutetaan vähintään 10 osallistujalla.

Edellinen
Edellinen
13. lokakuuta

Luova hiljaisuus - Kundaliinijooga & Hiljaisuus retriitti / Sanjaasiyoga

Seuraava
Seuraava
17. marraskuuta

Joogaviikonloppuretriitti / JoogaHymy