Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Joogaviikonloppuretriitti / JoogaHymy


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Upea ja voimaannuttava Joogaviikonloppuretriitti Tuomistolla 17.-19.11.23!

Joogaviikonloppu on sinulle, joka haluat irtaantua hetkeksi aikaa arjesta syksyn keskellä. Viikonloppu pitää sisällään omaa aikaa, joogaa juuri sinulle itselle sopivan määrän, ainutlaatuista kasvisruokaa sekä yhdessä tai yksin oloa, niinkuin itse haluat.

Retriitin ohjelma ei ole pakollinen, vaan voit valita itsellesi sopivat tunnit ja nauttia myös omasta ajasta ja levosta. Tuomiston Kartano on mitä ihanin paikka ihan vaan vaikkapa istahtaa taianomaiseen olohuoneeseen teekupposen kera kuuntelemaan hiljaisuutta ja katsella pihalle.

Tuomiston Kartano on hyvin sielukas ja ainutlaatuinen retriittikeskus. Harjoitusten välissä voit oleskella sohvalla lukien, katsella maisemia, nauttia lempeästä ja mukavasta fiiliksestä muiden retriittiläisten kanssa, ja mikä ihaninta, Tuomiston Kartanolla syömme mielettömän hyvää, hoitavaa ja terveellistä kasvisruokaa - Tuomisto Healing Food Kitchen.

Retriitillä aamuiset joogaharjoitukset ovat lempeää Flowjoogaa, joilla herättelemme aamuisen kehomme. Virtaavan harjoituksen ansiosta saamme hengityksenkin mukaan tehokkaasti ja näin energisoimme koko olemuksemme. Flow harjoitus muokataan omalle keholle sopivaksi niin, että lempeys on kokoajan läsnä. Haastat itseä juuri sen verran kuin sopivalta tuntuu.

Iltaisella tehdyt yin-joogaharjoitukset palauttavat ja rentouttavat. Olemalla läsnä hengityksen kanssa, saamme harjoituksesta hyvin meditatiivisen, palaudumme päivästä ja laskeudumme rauhallisiin iltafiiliksiin tunnelmallisessa joogasalissa.

Hinta sisältää viikonlopun voimaannuttavan ohjelman, herkullisen ruokailun ja majoituksen idyllisissä 2-4 hengen huoneissa. Kuljetukset paikan päälle eivät sisälly hintaan. Ilmoittautumisesi yhteydessä kerro ruoka-aineallergioistasi retriitin järjestäjälle, Sirpalle; joogahymy@gmail.com.

Majoitus: Majoitus tapahtuu 2-4 hengen huoneissa. Makuutilat ja oleskelutilat ovat satumaisesti sisustettuja ja niistä löytyy mukavia pikkupesiä, joihin käpertyä nautiskelemaan tunnelmasta. Huoneiden kauneuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuressa osassa huoneita on 120cm leveät vuoteet, ja lähes jokainen vuode on harsoverhoin rajattu. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.

OHJELMA (suuntaa antava):

PERJANTAI

klo 16-17.00 Saapuminen

klo 17.30 Aloitus

klo 18.30-19.30 Illallinen

klo 20.00 Hyvän yön yin-jooga & äänimaljarentoutus

LAUANTAI

Klo 8.30 Lempeä aamuflow

klo 10 Aamiainen

Klo 14 Lounas

klo 16.30 Palauttava yinjooga

klo 18.00 Illallinen

klo 19-21 Puusauna

klo 21.30-22 Hyvän yön rumpurentoutus

SUNNUNTAI

klo 8.30 Lempeä aamuflow

klo 10 brunssi

klo 14 suolapala

klo 15 Rentoutuneina kotiin

Mukaan tarvitset:

-Omat lakanat ja pyyhkeet. (Tyynyt ja täkit löytyvät paikan päältä). Voit myös vuokrata Tuomistolta lakanasettejä hintaan 20€/hlö.

-Villasukat ja vesipullo

-joogamatto (Tuomistolta löytyy myös 10 kpl joogamattoja)

-Jos sinulla on bolsteri ja/tai joogatiilet, voit ottaa nekin mukaasi

-viltti (jos haluat käyttää omaa)

-hygieniatarvikkeet ym. omat jutskat

Joogaopettajana retriitillä toimii Joogahymyn Sirpa Vuorela.

HINTA:

Retriitin kokonaishinta 499 € sis.alv 10%,14%,24% .

Paikka ja osoite: Tuomiston Kartano, Riippiläntie 32, Karkku / Sastamala, 38100.

Kartanon pihassa on runsaasti parkkitilaa autoille.

Ilmoittautuminen: sähköpostilla joogahymy@gmail.com

Luethan tarkasti lisätiedot hinnoista ja peruutusehdot.

Halauksin ja retriittiä odotellen, Sirpa

Joogahymy@gmail.com, puh. 0456301808

www.joogahymy.fi

*******************************

Ilmoittautumis-, peruutus- ja vakuutusehdot Joogahymyn retriitille “Joogaviikonloppu-retriitti” Tuomiston Kartanolla 17.-19.11.2023

ILMOITTAUTUMINEN RETRIITTIIN TAPAHTUU SÄHKÖPOSTILLA joogahymy@gmail.com. LUE ALTA OHJEET JA PERUUTUSEHDOT:

*Retriitin kokonaishinta 499 € sis.alv 10%,14%,24% .

Retriitin maksu: Retriitti maksetaan kahdessa osassa.

280€ Tuomiston Kartanon täysihoitopaketti. Tästä Tuomisto lähettää laskun sähköpostiisi maksettavaksi viikkoa ennen retriitin alkua. Hinta pitää sisällään majoituksen ja täysihoidon.

219€ / 199 € Retriitin ohjelma. Tämä tulee maksaa viimeistään retriitin viimeisenä päivänä (eräpäivä 19.11.2023). Joogahymy lähettää tästä laskun.

*Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen ja peruminen tapahtuu sähköpostilla joogahymy@gmail.com. Ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan seuraavia peruutusehtoja.

PERUUTUSEHDOT

Retriitin ohjelman osuus:

Mikäli osallistuja peruu osallistumisensa ennen 1.10.2023 perimme retriitin ohjelman osalta 150€. Mikäli peruminen tapahtuu tämän jälkeen perimme koko retriittiohjelman osuuden. Mikäli osallistuja sairastuu, on tästä toimitettava lääkärintodistus 14vrk sisään perumisesta. Sairastumisesta johtuvasta peruutuksesta, josta on lääkärintodistus, veloitamme 150€, perumisen ajankohdasta riippumatta.

Täysihoidon osuus:

Osallistujan oikeuteen peruuttaa matka sovelletaan sopimusta yleisistä matkapakettiehdoista (1.7.2018). Mikäli osallistuja peruuttaa täysihoidon 7-3 vrk ennen retriittiä, pidätämme peruutusmaksuna 75% täysihoidon hinnasta. Mikäli peruutus tehdään alle 3 vrk ennen retriittiä, pidätämme peruutusmaksuna 95% täysihoidon hinnasta. Jos osallistuja ei saavu paikalle ja jättää peruuttamatta täysihoidon, oikeutta maksun palautukseen ei ole. Suosittelemme matkavakuutuksia esim. äkillisten sairastapausten varalta. Mikäli retriitti joudutaan perumaan talon puolesta (force majeure), palautamme kaikki maksut.

*Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä (10hlöä) ei ole tullut täyteen 6.10.23 mennessä. Mikäli peruutus tapahtuu järjestäjän toimesta niin mitään maksuja ei osallistujalta peritä. Tässä tapauksessa järjestäjä ei ole myöskään velvollinen korvaamaan osallistujalle aiheutuneita kuluja.

*Retriitin osallistujan tulee itse huolehtia tarvittavista vakuutuksista erityisesti sairastapausten varalta.

*Jokainen osallistuja osallistuu toimintaan omalla vastuulla.

Edellinen
Edellinen
20. lokakuuta

Leporetriitti

Seuraava
Seuraava
23. marraskuuta

Pyhä pimeys - valon synnyttäjä -retriitti / Jutta Niala