Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Sydämeni valo- joogaretriitti / Marjo Itäaho


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Sydämeni valo -joogaretriitti Tuomiston kartanolla 24.-26.3.2023

Haluatko sukeltaa oman sydämesi valon äärelle? Kutsuuko irtiotto arjesta, tila omille ajatuksille ja oman hyvinvoinnin vahvistamiselle?

Tällä retriitillä nautimme kevään heräävistä energioista ja lisääntyvästä valosta. Tutkimme sydämen valoa ja omaa voimaa tukevia elementtejä lempeän joogan ja erilaisten harjoitusten avulla. Ohjelman ohella voit hissutella omassa kuplassasi ja nauttia Tuomiston kartanon miljööstä tai käydä mielenkiintoisia keskusteluita muiden osallistujien kanssa. Halutessasi voit ulkoilla kauniissa Karkun kylässä.

Retriitin jooga on superlempeää Heartful joogaa (hatha, flow ja yin). Vuoroin tunnustelemme liikettä kehossamme ja mielessämme ja välillä pysähdymme kuulemaan niiden hiljaisia kuiskausia. Lempeät harjoitukset sopivat kaikille, olitpa joogannut ennen tai et.

Sydämen valon työpajoissa sukellamme syvemmälle itseemme. Vahvistamme omaa valoamme ja juurruttamme arkeen sopivia malleja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Vahvistamme myös kevään mukanaan tuomaa energiaa itsessämme. Kokonaisuuden viimeistelee Tuomiston taianomainen ympäristö, herkullinen kasvisruoka sekä lauantai-illan sauna. Osana retriittiä nautimme luonnonmukaisten eteeristen öljyjen tuoksuista.

Ota mukaasi oma joogamatto, juomapullo ja muistiinpanovälineet. Varaa rennot ja mukavat vaatteet sekä villasukat ja esim. lämmin villatakki. Pakkaa mukaasi myös lämpimät ulkoiluvaatteet. Muistathan omat liinavaatteet. Voit halutessasi ottaa mukaasi oman bolsterin, blokin ja joogavyön, mutta pärjäät mainiosti ilman näitä.

Retriitin ohjaaja

Retriitin ohjaa joogaopettaja (RYT200) Marjo Itäaho.

Marjo on valmistunut joogaopettajaksi Heartful Yoga Academystä ja keskittyy jatko-opinnoissaan erityisesti yin-joogaan. Marjo ohjaa lempeästi kunnioittamaan omia rajoja, toki välillä myös haastamaan niitä. Marjo on lisäksi kokenut valmentaja ja coach työelämän puolella ja hän on käynyt mm. LCF & Business Coach sekä NLP Master Practitioner -koulutukset.

Retriittipaikka

Tuomiston kartano sijaitsee Karkussa korkealla mäellä, josta avautuu upea maisema Rautaveden maisemiin. Tuomiston energia on täydellinen retriiteille ja talo tarjoaa tilaa sekä yhteiselle oleskelulle että omalle rauhalle.

Matka autolla Tampereelta kestää noin 30 minuuttia ja kävellen Karkun juna-asemalta noin 10 minuuttia. Karkun asemalla pysähtyvät Tampereen ja Porin suunnasta kulkevat junat.

Osoite: Riippiläntie 32, Karkku / Sastamala, 38100 
http://www.tuomistonkartano.fi

Majoitus ja ruoat

Majoitumme 4 hengen huoneissa. Huoneissa on 90 cm tai 120 cm leveät vuoteet ja lähes jokaisella vuoteella on harsoverhoin rajattu oma tilansa. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä. Ota mukaasi omat lakanat. Tuomistolla on muutama liinavaatesetti vuokrattavaksi (20 €/hlö). Mahdolliset majoitustoiveet (esim. huonekaveri) voit kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Retriitillä nautimme Tuomiston Healing Food Kitchenin kehoa ja mieltä hoitavaa kasvisruokaa, joka vie kielen mennessään. Muistathan ilmoittaa ruoka-aineallergiat, jotta ne voidaan huomioida.

Luontaishoidot

Viikonlopun aikana on mahdollista hemmotella itseään myös ihanilla luontaishoidoilla omakustanteisesti. Ohjeet hoitojen varaamiseen saat noin kuukausi ennen retriittiä.

Hinta ja varaukset

– Retriittiohjelma: 190 € / 230 € (early bird 15.1.2023 saakka / normaalihinta, sis. alv). Hintaan sisältyvät ohjelman mukaiset harjoitukset sekä lauantaisauna Tuomiston tunnelmallisessa puulämmitteisessä pihasaunassa.

- Varausmaksu on 150€ (sis. alv, maksuehto 14 vrk). Ohjeet loppulaskujen osalta saat ilmoittautumisen yhteydessä. Joogaohjausten osuuden (150€) voit maksaa ePassin, Edenredin tai Smartumin liikuntaeduilla.
– Täysihoito (majoitus ja ateriat) maksetaan suoraan Tuomiston kartanolle: 280 € (sis. alv). Täysihoitoon kuuluu majoitus 2-4 hengen huoneissa. Ota mukaan omat liinavaatteet ja pyyhe, tai voit vuokrata setin Tuomistolta hintaan 20€. Täysihoitoon kuuluu Tuomiston Healing Food Kitchenin tarjoamana perjantaina illallinen, lauantaina aamiainen, lounas ja illallinen sekä sunnuntaina brunssi ja lähtökahvit. Tutustu täysihoidon osalta erillisiin peruutusehtoihin alta.

Varaa paikkasi sähköpostilla marjo@laineyoga.fi. Kerro yhteystietosi sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Kerro myös, jos haluat maksaa joogaohjausten osuuden liikuntaedulla.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot löydät alta ja ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan niitä. Retriitti toteutuu, mikäli 16.2.2023 mennessä on riittävästi ilmoittautuneita.

Peruutusehdot

Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen marjo@laineyoga.fi

Retriittiohjelman osuus: Mikäli perut osallistumisesi viimeistään 16.2.2023, pidätämme retriittiohjelman osalta varausmaksun (150 €) peruutuskuluina. Jos perut tämän jälkeen, veloitamme koko retriittiohjelman hinnan. Poikkeuksena peruutus lääkärin­todis­tuk­sella, jolloin pidätämme 100 € kattamaan järjestelyistä aiheutuneet kustannukset peruutusajankohdasta riippumatta. Sairauslomatodistus tulee esittää 14 vrk sisällä peruutuksesta.

Täysihoidon osuus: Osallistujan oikeuteen peruuttaa matka sovelletaan sopimusta yleisistä matkapakettiehdoista (1.7.2018). Tuomiston kartanolla on oikeus pidättää peruutusmaksuna 75% täysihoidon hinnasta, kun peruutus tehdään myöhemmin kuin 7 vrk ennen retriittiä, ja
95% kun peruutus tehdään myöhemmin kuin 3 vrk ennen retriitin alkamista. Jos osallistuja ei peruuta matkaa, eikä osallistu retriittiin, oikeutta maksun palautukseen ei ole.

Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle ilman lisäkustannusta sopimalla asiasta järjestäjän kanssa.

Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä ei tule täyteen. Tällöin jo maksetut maksut palautetaan täysimääräisesti. Järjestäjä ei korvaa osallistujille muita kuluja (esim. matkaliput).

Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavista vakuutuksista. Suosittelemme osallistujille ainakin matkavakuutusta oman riskin pienentämiseksi.

Lisätietoja ja paikkavaraukset

marjo@laineyoga.fi
p. 050 551 5899 (Marjo Itäaho)

Retriitin alustava ohjelma

perjantai 24.3.2023

16.00–17.00   Saapuminen Tuomistolle &
majoittuminen
17.00–18.00   Retriitin aloituspiiri
18.00–19.30   Lempeä yin -jooga
19.30               Illallinen

lauantai 25.3.2023

8.30–9.30       Kevyesti virtaava Heartful
-aamujooga
9.30                 Aamiainen
11.00–12.00   Sydämen valon työpaja I
14.00               Lounas
16.00–17.30   Sydäntä avaava yin-jooga
17.30               Lempeät löylyt saunassa
19.30               Illallinen
20.30               Sydänpiiri

sunnuntai 26.3.2023 (Huom, kesäaika)

9.00–10.00     Virkistävä Heartful -aamujooga
10.00              Brunssi
11.30–13.00  Sydämen valon työpaja II & retriitin
päätöspiiri
13.00              Päätöskahvit

Tervetuloa retriitille!

Edellinen
Edellinen
10. maaliskuuta

LOVEJOY retriitti / Tara Lange

Seuraava
Seuraava
14. huhtikuuta

Embodied Transition Design Retreat / Falay Transition Design