Takaisin kaikkiin tapahtumiin

"Mysteerikoulu - henkinen alkemia" naisten retriitti/ Jutta Niala


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Mysteerikoulu – henkinen alkemia” naisten retriitti 7. – 9.7.2023 Tuomiston Kartano

Retriittiviikonloppu upean energian omaavassa Tuomiston Kartanossa aukaisee Temppelin portit naisten mysteerikoulun Shekinan Tytär – Bratha D’Shekina® retriittitarjontaan.

Retriitti alkaa voimallisena päivänä Shekinan luvulla seitsemän; 7.7. Tämän lisäksi vuoden 2023 numerologinen luku on 7. Pääset asettumaan viikonlopun aikana henkisen alkemian syvälliselle matkalle kolminkertaisessa luvun 7 voimassa.

”Shekinan tytär, pyhän seitsemyyden henkinen alkemisti” teema johdattelee elämyksellistä ja kehollistavaa pyhän feminiinin polkua askel askeleelta, jossa harjoituskokonaisuudet kutoutuvat yhteen täydentäen toisiaan.

Valomaailman suorassa ohjauksessa kokoonnumme piiriin, pyhän geometrian feminiiniin muotoon. Temppelitilamme kannattelevana sylinä on Shekinan korkeimpien enkeleiden muodostama pyhä piiri valkoisen liekin voimassa sekä Shekinan, Jumalallisen Äidin ilmentymän rakkaudellinen totuuden valo.

Hengitystietoisuusharjoitukset avaavat sinussa lempeän läsnäolon ja luovat sillan sisimpääsi. Meditaatiot syventävät hiljaisuuden tilaa sinussa.

Työskentelemme pyhän feminiinin geometrian parissa, valjastaen sen voiman energiakeskusjärjestelmäämme. Mudrat täydentävät tätä työskentelyä luoden kokonaisuudesta hengityksen ja tietoisuuden hienovaraista tanssia.

Elämyksellinen äänityöskentely mahdollistaa äänesi vaikutuksen avautumisen kehotemppelisi maljassa aina solutasollasi asti. Käytämme ääntä mantraamalla. Heprean ja arameankieliset pyhät kirjaimet, sanat ja mantrat puhdistavat, vahvistavat, siunaavat ja kirkastavat olemuksesi moniulotteista tilaa.

Sielutanssi, valomaailman suorana ohjauksena avautuva kehollisen rukouksen tanssillinen muoto aukaisee sisäisen viisautesi ilmentämään kehosi välityksellä viikonlopun teemaa. Sielutanssi osiot ovat koskettavan kauniita hetkiä, joissa sisältäpäin syntyvä liikkeesi avaa syvällisen ja sanattoman vuorovaikutuksen fyysisen, emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen kehojesi välille.

Iltaisin kokoonnumme jakamisen piiriin, jossa yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus tulevat näkyviksi ja kuulluiksi. Saat nauttia asioiden laskeutumisesta sinuun erilaisuuden rikkaudessa, jossa monipuoliset kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman.

Päätämme illat harmoniseen äänimaailmaan syvärentoutuksissa gongin ja äänimaljojen parissa.

Ainutlaatuinen ja ihana sinä, olet sydämellisesti tervetullut luomaan rinnallani valomaailman suorassa ohjauksessa. Sinun ei tarvitse osata/tietää mitään etukäteen. Tule sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen. Jutta

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi Saat maksutiedot ilmoittautuessasi.

Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääse paikan päälle, voit nimetä jonkun toisen tilallesi.

Aika: perjantai 7. klo 16 alkaen – sunnuntai 9.7. klo 15 Paikka: Tuomiston kartano

HINTA

Ohjauksen hinta: early bird 275 € kun ilmoittautuu 7.6. mennessä. Hinta 7.6. jälkeen on 333 €. Täysihoito, sisältäen majoituksen ja ateriat Tuomiston kartanolla: 280 €, joka maksetaan kortilla paikan päällä. HUOM! Jutta Nialan kanssa syntyneen yhteyden ja yhteistyön kunniaksi meillä on ilo tarjota spesiaali etu Tuomiston kautta retriittiin ilmoittautuville: Ilmoita koodi SHEKINA777 niin saat ohjelman osuuden hintaan 222€ ja Tuomiston osuuden hintaan 262€, yhteensä 484€. Ilmoittautumiset joko nettilomakkeella tai info@tuomistonkartano.fi.

Retriitin ohjaajana toimii Mysteerikoulun Shekinan Tytär – Bratha D’Shekina® perustaja Jutta Niala: Jutta on myös Elämänkosketus hoitaja, Kristustietoisuuden ja pyhän femiinin kanava, henkinen kanssakulkija ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta, mentoroinnista ja ohjaamisesta.

Lisää Jutasta ja hänen elämäntyöstään löydät: www.juttaniala.fi, www.vijnanajooga.fi

Edellinen
Edellinen
1. heinäkuuta

Valo-retritti / Minna Anttila

Seuraava
Seuraava
12. heinäkuuta

Joogaretriitti kirjoittajille / Katri Syvärinen