Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Joogaretriitti kirjoittajille / Katri Syvärinen


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Kirjoittamisen ystävä, haaveiletko kirjoituslomasta tunnelmallisessa ympäristössä? Kaipaatko rentoutumista, tilaa luovuudelle ja inspiraatiota, joka saa sinut liikkeelle?

Joogaretriitti kirjoittajille on kiehtova kasvumatka, jossa pääset yhdistämään henkisen kasvun, itsesi hoitamisen ja luovan työskentelyn.

​PAIKKANA on satumaisen ihana Tuomiston kartano Karkussa (40 minuuttia Tampereelta Porin suuntaan – paikallisjunalla pääsee viereen).

Kun ensimmäisen kerran saavuin Tuomistolle, tiesin heti, että tämä on kirjoittamiseen täydellinen ympäristö – ja niin se on ollutkin!

Viiden kesän perusteella tiedän jo, että tämä voi olla elämää muuttava viikko. Moni on tullut tälle retriitille kahdesti, jotkut jopa kolme kertaa – ja kokemus on joka kerta ainutlaatuinen! Onko tulevana kesänä sinun vuorosi?

Retriitin teemana on LEPO, LIIKE & LUOVUUS.

Viikon aikana käännyt rauhassa sisäänpäin. Laskeudut kehoosi, rentoudut, kohtaat turvallisessa tilassa itsesi. Täällä saa kuulostella ja kunnioittaa omia tarpeitaan.

Ehkä haluat ravistella ylimääräisiä kerroksia itsesi ympäriltä. Ehkä tarvitset vain kipeästi pysähtymistä. Harjoitukset auttavat sinua kytkeytymään sisäiseen ääneesi ja houkuttelemaan esiin luovia unelmia, sinun itsesi kokoisia.

Sinun ei tarvitse tuntea itseäsi ”oikeaksi kirjoittajaksi” voidaksesi osallistua. Sinulla ei myöskään tarvitse olla minkäänlaista ideaa, saati tavoitetta – riittää, että tämä viikko kutsuu sinua. Ehkä haluat olla vähän aikaa itseäsi varten. Tai sitten haluat lopultakin ryhtyä kirjoittamaan muistelmiasi, unelmiesi romaania, tai… täällä on tilaa monenlaisille toiveille.

Harjoitukset ovat monipuolisia elämyksiä, jotka auttavat sinua kohtaamaan ja vapauttamaan uusia puolia itsessäsi.

Katrin ohjaus on ainutlaatuinen yhdistelmä
- lempeää joogaa (hatha/slow flow, yin-jooga, restoratiivinen jooga)
- vapaata liikettä
- meditaatioita, rentoutuksia ja mielikuvamatkoja
- kirjoitus- ja valmennustehtäviä
- eteerisiä öljyjä sekä
- jakamista ja keskustelua.

Päivisin on reilusti omaa aikaa kirjoittamiseen. Käperry nojatuoliin hirsiseinien suojaan, istahda inspiroivaan saliin tai asetu ulkoterassille huikeiden maisemien äärelle projektisi kanssa – mitä ikinä oletkaan työstämässä tai minkä aloittamisesta olet ehkä tähän asti vain haaveillut.

Täällä on aikaa – myös levätä.

Sekä joogan että kirjoittamisen suhteen voit olla juuri siinä missä olet, kokemuksella ei ole merkitystä. Voit kirjoittaa faktaa tai fiktiota, tai ehkä vasta herättelet sisäistä kirjoittajaasi. Jokainen saa lähestyä asioita omalta lähtötasoltaan.

Joogaharjoitukset sopivat kaikentasoisille, myös aloittelijoille. Harjoituksia voi aina muokata itselleen sopivaksi – mihinkään ei tarvitse eikä saakaan yrittää venyä väkisin.

Retriitin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, jolta on julkaistu seitsemän kirjaa. Hänellä on takanaan 12 vuoden työkokemus toimittajana ja julkaisujen tekijänä, kymmenen vuotta bloggaajana. Taustallaan Katrilla on suomen kielen maisterin tutkinto. Lisäksi Katri on NLP-kouluttaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired). Katrin ohjaus on ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia menetelmiä.

Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda tunneille turvallisen, taianomaisen tilan, jossa henkinen ja fyysinen harjoitus kytkeytyvät saumattomasti toisiinsa. Jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

Palautetta aiemmilta retriiteiltä:

HYVÄÄ NIIN SIELULLE KUIN RUUMIILLE
"Kiitos tästä voimauttavasta, taianomaisesta ja uskomattoman ihanasta viikosta. Toivon sydämestäni, että pystyn arjessa vaalimaan tätä maagisuutta, jota olen itseeni täällä jokaisella hengenvedolla imenyt. Rakastan tapaasi olla läsnä, ilmaista itseäsi ja ohjata. Harjoituksissa pääsee jopa jonkinlaiseen hurmostilaan, jota ei voi sanoin kuvata. Olet uskomaton, ihana ja upea nainen ja ohjaaja. Kaikki tämä yhdistettynä Tuomiston uskomattomaan tunnelmaan on tehnyt hyvää niin sielulle kuin ruumiille. Olen kiitollinen, että olen saanut olla osa tätä kaikkea."
– Katri K.

KAIKKI ODOTUKSET YLITTYIVÄT
"Ohjaustyylisi on lempeä, salliva ja hyvin läsnäoleva. Kuuntelit ja luit meitä ja viikon sisältö muokkautui sen mukaan. Lempeyden ja sallivuuden taustalla on paljon tietoa ja osaamista, jota määrätietoisesti käytät. Hyödynsit myös ryhmän voimaa ja tukea. Paneudut työhösi ja koin saavani rahalleni vastineen. En ennakkoon tiennyt, mitä odottaa – odotin kuitenkin jotain, ja kaikki odotukset ylittyivät!"
– Tuula

OSALLISTUMISMAKSU
Kun ilmoittaudut 31.3.2023 mennessä: 888 e
1.4.2023 alkaen: 999 e
(sis. arvonlisäveron: majoitus 10 %, ateriat 14 %, ohjelma 24 %)

Erityisruokavaliosta (esim. gluteeniton) lisämaksu 50 e

Osallistumismaksu maksetaan laskulla, jonka saat ennen retriittiä ja joka tulee olla maksettuna retriitin päätöshetkellä.

Hintaan sisältyy:

4 yön majoitus 2–4 hengen huoneissa joko kartanon päärakennuksessa tai tunnelmallisessa aitassa (omat lakanat mukaan). Mahdolliset majoitustoiveet huomioidaan ja pyritään toteuttamaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
täysihoito (ohjelman mukaiset ateriat – rakkaudella kotikeittiössä valmistettua kasvisruokaa, jossa suositaan luomua ja oman puutarhan satoa)
inspiroiva retriittiohjelma kahtena iltana puusauna ja yhtenä myös palju
iso annos hyvää oloa, innostusta ja selkeyttä omalle polulle!

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumiset sähköpostilla (info @ katrisyvarinen.fi - poista välilyönnit). Liitä mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Kerro lyhyesti jooga- ja kirjoittajataustastasi ja siitä, mikä saa sinut ilmoittautumaan mukaan. Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan sopimus- ja peruutusehtoja.

Paikkoja on rajallisesti. Ryhmäkoko on 10–18 henkeä. Retriitti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 10.6. mennessä vähintään 10. Senkin jälkeen voi ilmoittautua, mikäli tilaa vielä on ja tapahtuma on toteutumassa. Seuraamme tartuntatilannetta ja ilmoitamme välittömästi, mikäli retriitti peruuntuu koronatilanteen takia.

Ruokavalioita tiedustellaan osallistujilta lähempänä tapahtumaa.

ALUSTAVA OHJELMA

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

KE
11–12 saapuminen ja majoittuminen
12 aloitusrinki
13 lounas
14.15–15.30 alkuharjoitus
17.30 iltaharjoitus
19 päivällinen

TO-LA
7.30 aamutee ja -kahvi tarjolla
8.00–9.15 aamuharjoitus
9.30 aamiainen
10.45 luento/workshop/idearinki (1–1,5 h)
14 lounas
17.30 iltaharjoitus
19 päivällinen
20 to & la sauna, la myös palju

SU
8.00 aamutee ja -kahvi tarjolla
8.30–10.15 aamuharjoitus
10.30 brunssi
12–14 lopetusrinki
14 > kohti kotia levänneenä ja latautuneena!

Ohjaaja

Retriitin ohjaa Katri Syvärinen, jonka kahdeksas tietokirja ilmestyy toukokuussa 2023. Katri etsii yhä itsestään uusia puolia kirjoittajana ja työstää parhaillaan ensimmäistä romaaniaan. Hän uskoo, että mitä rohkeammin uskaltautuu etsimään, sitä kiehtovampaa elämästä tulee. Katrin tavoitteena on rohkaista kiinnostuneita kohti omannäköistä kirjoittajan polkua – ja samalla kohti omaa voimaansa.

Katrin ohjaustyyli on inspiroiva, vaikuttava ja lempeän salliva. Katri luo harjoituksiin turvallisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja kohdata itsensä.

"Minusta ei ikinä pitänyt tulla kirjailijaa – eikä joogaopettajaa. Nyt vuosia myöhemmin elän vapaana vanhoista peloista ja uskallan enemmän kuin koskaan. Kun haluat kulkea kohti luovaa, rohkeaa, sydämen ohjaamaa elämää, tämä retriitti on Sinua varten. Tule rohkeasti mukaan!"
– KATRI SYVÄRINEN


Lämpimästi tervetuloa elämäsi matkalle!

Edellinen
Edellinen
7. heinäkuuta

"Mysteerikoulu - henkinen alkemia" naisten retriitti/ Jutta Niala

Seuraava
Seuraava
21. heinäkuuta

Yksityistilaisuus