Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Lepää ja Lataudu -retriitti / Onnenelina


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Hei Sinä urhea nainen – nyt on sinun vuorosi pysähtyä, hellittää ja antautua. Tätä retriittiä on odotettu – sekä te että minä itse! Tämä retriitti on viikonlopun mittainen maanpäällinen taivas, jonka aikana saat tarpeidesi mukaisesti olla joko paljon hiljaisuudessa tai tulla yhteen muiden naisten kanssa. Juuri sen mukaan mitä Sinä kaipaat ja tarvitset.

Tuomiston kartano (www.tuomistonkartano.fi) antaa parhaimmat mahdolliset puitteet retriitille; kaunis kartano järven läheisyydessä, upea miljöö, puhdas ja kielen mennessään vievä kasvisruoka, tunnelmallinen puusauna ja drop-allas. Majoitus tapahtuu kahden ja neljän hengen huoneissa, 1hh lisämaksusta.

Retriitin ohjaa valonainen Elina, lempeä kannattelija ja toivon kipinän sytyttäjä. Koulutukseltani olen joogaopettaja (e-Ryt 400), integratiivinen muutosvalmentaja, energiahoitaja. Pyöritin seitsemän vuotta joogastudiota Kotkassa kunnes oli aika siirtyä eteenpäin ja laajentaa toimintaa mm. juurikin ihaniin retriitteihin.

Ohjelma koostuu valmennuksellisesta yhdessäolosta joogan, valmennustehtävien, rentoutumisen ja vapaa-ajan merkeissä. Joogaa (yin ja lempeä flow) on tarjolla viisi kertaa ja saat päättää itse kuinka moneen joogaan osallistut, ennakko-osaamista joogasta et tarvitse. Aloitamme ja päätämme naisten voimapiirissä, jossa jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi juuri sen verran, kun itse kokee tarpeelliseksi. Piirityöskentely on hyvin voimakas, puhdistava ja kannustava tapa tulla kuulluksi ja kohdatuksi hyvin aidosti. Lepää ja Lataudu-retriitti on turvasatama, johon sinä olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet ajatuksiesi, tunteidesi ja kehosi kanssa!

Ajankohta: 25-27.10.2024
Paikka: Tuomiston Kartano (www.tuomistonkartano.fi)
Hinta: 600 eur, sis. täysihoidon (perjantaina illallinen, lauantaina aamiainen, lounas ja illallinen, sunnuntaina brunssi ja lähtökahvi & herkku), majoituksen, saunan kahtena iltana, drop-altaan yhtenä iltana, joogat, naisten piirit, valmennuksen, pienen kotiin viemisen.

Varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia elina@onnenelina.fi ja kerro samalla vähän mikä sinut saa tälle retriitille lähtemään. Saat varattuasi laskun sähköpostiisi, joka tulee olla maksettuna retriitin päätöshetkellä eli 27.10.2024.

Kuuletko kutsun? Olisiko aika antaa kaiken muun olla ja astua tilaan, jossa sinua kannatellaan, jossa voit hellittää, vastaanottaa ja siten lempeydellä voimistua? Paikkoja on rajallinen määrä; 18 hlöä. Retriitti toteutuu, jos ilmoittautuneita on 10 on 25.9.24. mennessä.

Edellinen
Edellinen
11. lokakuuta

Koulutus / HIMA Happiness

Seuraava
Seuraava
1. marraskuuta

Koulutus / HIMA Happiness