Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Joogaretriitti / Mind Body Yoga Oy/ Satu Myllymäki


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

MIND BODY YOGA OY JOOGARETRIITTI TUOMISTON KARTANOLLA 9-11.8 2024. ILMOITTAUTUMINEN ON NYT KÄYNNISSÄ!

Lämpimästi tervetuloa mukaan Satu Myllymäen / Mind Body Yoga Oy:n Joogaretriitille 9-11.8.2024 Tuomiston Kartanolle! Retriitillä on tarjolla aamujoogaa (astanga/hatha), asanatyöpajaa, pranayama-hengitysharjoituksia ja upeita keskusteluja joogaan ja ihmisyyteen liittyvistä teemoista. Tuomiston kesätunnelma luo ihanat puitteet rentouttavalle ja antoisalle retriitille, ja puutarhan antimet takaavat maittavat luomu-ruuat kartanon omasta keittiöstä. Kokkina retriitillä toimii huikea Michelintähti-kokki Jouni Toivanen! Ilmoittaudu mukaan: info@tuomistonkartano.fi

Retriitin ohjelma:

Perjantai 9.8.2024

16 Saapuminen

17 -18 ohjattu Hathajooga SJL harjoitus Lempeä harjoitus, irti päästäminen kiireistä sekä arjen haasteista, laskeudutaan hyvinvoinnin vastaanottamisen tilaan ja mukavan retriitin aloitukseen. Tervetuloa!

18 - 19 Illallinen

19 - 20 Rantasauna/ uinti naiset

20 - 21 Rantasauna/ uinti miehet

Lauantai 10.8.

6 - 9 Kahvi, tee ja hedelmä tilanneille

6.30 - 8 Ohjattu Astanga Jooga 1-sarja (Satu avustaa sekä ohjaa)

8 - 9.30 Ohjattu SJL Hatha Jooga harjoitus, harjoitus sopii kaikille aloittelevasta joogista jo pitkään omaa harjoitusta tehneelle. Keskitymme lempeään sekä energiaa lisäävään harjoitukseen. Suunnataan lantiota sekä selkärankaa huoltava harjoitus keholle.

8 - 9.30 Aamusauna / miehet

9.30-11 Aamusauna / naiset

11 - 12 Brunssi

12 -15 Vapaata

14 Snack (tilanneille)

15-17 Asana työpaja: (sisältää harjoittelua sekä teoriaa.) Teema: Maadoittaminen. Löydä Asanan keveys. Miten saavutamme tämän keveyden tilan? Hengityksen sisällä tehtävä liike. Hienovaraisinta ja hiljaista mielentilaa edeltävät karkeammat ja pinnallisemmat mielentilat. Joogaharjoitus parhammillaan antaa tekijälleen mahdollissuden kokea mielen hiljaisuuden. Satun tekniikat tämän kokemiseen.

17.15-18 Pranayama /jooganitra, helppo hengitys harjoitus/joogin uni.

18 Illallinen

19 - 20 Rantasauna / naiset

20 - 21 Rantasauna/ miehet

Sunnuntai 11.8.

8- 9.30 Astanga ohjattu 1-sarja (Satu ohjaa sekä avustaa)

9.45-11 Hatha jooga SJL Siirretään opittua taitoa joogaharjoitukseen. Tutkiva lempeä harjoitus.

11 - 12 Brunssi

13 - 14.15 Joogaharjoitus kotiin vietäväksi. Kiitokset ja keskustelua, miten tästä jatkaa harjoitusta kotona ja arjessa!

Kakku ja kahvi/tee tilanneille!

15.00 Kotimatka alkaa! Nähdään pian uudestaan!

Hinta ja peruutusehdot

Ohjelma 130e (sis. alv 24%), maksetaan Mind Body Yoga Oy:lle ilmoittautumisen yhteydessä. Joogaohjelman hinta on varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisissa peruutustapauksissa. Poikkeuksena sairastapauksissa (sairastodistusta vastaan) palautetaan 50%. Maksutiedot: Mind Body Yoga Oy, IBAN : FI7754750020180860. Viesti: Varausmaksu Tuomisto Mind Body Yoga Satu Myllymäki. 

Majoitus, ateriat ja saunat 463e (sis. alv 10% ja 14%) maksetaan Tuomiston Kartano Oy:lle. Tuomisto laskuttaa summan sähköpostitse lähetettävällä laskulla 2 viikkoa ennen retriittiä. Mikäli osallistuja peruuttaa osallistumisensa 7 vrk tai lähempänä ennen retriittiä, Tuomisto veloittaa peruutusmaksuna vain aterioiden osuuden 290e. Sama peruutusmaksu koskee tilannetta, jossa osallistuja jättää osallistumatta ja peruuttamatta.

Hinnat sisältävät:

*Majoituksen 2-4hh huoneissa, omat lakanat ja pyyhe mukaan

*2x brunssi ja 2x illallinen

*3 x puusauna, erikseen miehet ja naiset. Saunoilla on käytössä ihanat Frantsilan pesuaineet.

*Koko joogaohjelman jokaisena päivänä

Uintimahdollisuus upealla suurella laiturilla vapaasti käytössä retriitin ajan.

Lisämaksusta extrat:

- aamukahvi/tee, maito, hunaja, hedelmät +6e (la ja su)

- snack: smoothie, pähkinät, taatelit +5e (la)

- kakkukahvit +6e (su)

- lakanavuokra sis. pussilakana, tyynyliinan, aluslakanan, ja pyyhkeen +20e

- 1hh lisämaksu +30e/yö (1hh sijaitsevat luhdissa)

OHJAAJA SATU MYLLYMÄKI

Satu Myllymäki on Jooganopettaja SJL (Suomen Joogaliitto). Satu on johtanut omaa joogastudiota MIND BODY YOGA OY vuodesta 2007 lähtien Torniossa ja ohjannut joogaa säännöllisesti vuodesta 2014 lähtien. Satu opettaa harjoituksessa pehmeää ja kehoa kuuntelevaa liikettä, sekä hengityksen ja liikkeen sulavaa yhteenliittämistä. Hän pitää tärkeänä yksilöllistä ohjaamista jokaisella tunnillaan.

Satu valmistui Jooganopettajaksi Saarijärvellä Suomen Joogaliiton opettajankoulutuksesta vuonna 2021. Koulutus kesti 6 vuotta ja opintopisteitä koulutuksesta kertyi 42 pistettä. (yksi opintopiste vastaa oppilaan noin 27 tunnin työpanosta.) Satu pitää tärkeänä oman joogaharjoituksen tekemistä päivittäin, ja joogaharjoituksen siirtämistä arkeen. Hathajoogan opettajana Satu on käynyt hakemassa oppia myös astangajoogasta, jonka osalta hänen opettajana on maailmallakin tunnettu Petri Räisänen. Räisänen lähestymistapa joogaan vastaa Sadun arvoja. Lisäksi Satu toimii myös tankotanssin kilpailijoiden valmentajana ja akrobatian opettajana. Opettajana Satu pyrkii hyvin sallivaan ja kaikille sopivaan harjoittelutapaan. Harjoitetaan sitten henkistä tai fyysistä harjoitusta, salliva ja syvä hellittäminen on avain turvalliseen etenemiseen harjoituksessa.Satu on kiinnostunut joogan filosofiasta ja tutkinut Yoga-sutran sekä joogakirjallisuuden eri käännöksiä. Elämää eletään rakkaudella ja Patanjalin Yoga-sutrat Yamat Ja Niyamat ovat hyvin ajattomia. Aikuisten lasten äitinä, elämäntilanteen salliessa Satu kasvattaa tietoa Joogan filosofiaan, Fyysisen, henkisen Energian älyllisen, henkisen harjoituksen Tietoisuuden kehittämisessä, oman harjoituksen kokemuksen kautta, kiinnostus Brahmacharya energian sekä Chakroiksi nimitettyjen energiakehon toimivuudesta ja puhtaana pitämisestä.

Satu on kohdannut myös vuosina 2007-2009 vakavan omakohtaisen selkävamman, josta selviytyi oman harjoittelun sekä kehon itsekorjaavan toiminnan avulla. Tapahtuma lisäsi Sadun ymmärrystä, mikä avautui aivan huikealla tavalla. Tämäon antanut mahdollisuuden ymmärtää selkävaivoista kärsiviä ja auttaa kivunhoidossa myös lukuisia henkilöitä ympäri Suomea. Lämpimästi tervetuloa mukaan Sadun joogaretriitille!

Ilmoittaudu mukaan: info@tuomistonkartano.fi, ilmoittautumisen yhteydessä muistathan ilmoittaa meille seuraavat asiat:

  1. yhteystiedot (nimi, sähköposti)

  2. kumpaan aamuharjoitukseen osallistut, hatha vai astanga

  3. mahdolliset extra-tilaukset

  4. mahdollinen majoitustoive

  5. mahdolliset ruoka-aineallergiat

Edellinen
Edellinen
2. elokuuta

Hehkuva nainen -kesäretriitti / Kirsti Kuosmanen

Seuraava
Seuraava
23. elokuuta

Joogaretriitti / Yoga Nordic Espoo