Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Joogaretriitti kirjoittajille / Katri Syvärinen


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Joogaretriitti kirjoittajille on kiehtova kasvumatka, jossa pääset yhdistämään henkisen kasvun, itsesi hoitamisen ja luovan työskentelyn.

​PAIKKANA on satumaisen ihana Tuomiston kartano, Karkussa (40 minuuttia Tampereelta Porin suuntaan – paikallisjunalla pääsee viereen). Kun ensimmäisen kerran saavuin Tuomistolle, tiesin heti, että tämä on kirjoittamiseen täydellinen ympäristö – ja niin se on ollutkin! Kuuden kesän perusteella tiedän jo, että tämä voi olla elämää muuttava viikko. Moni on tullut tälle retriitille kolmekin kertaa, jopa neljästi – ja kokemus on joka kerta ainutlaatuinen! Onko tulevana kesänä sinun vuorosi?

Retriitin teemana on LUOVAT UNELMAT.

Viikon aikana käännyt rauhassa sisäänpäin. Laskeudut kehoosi, rentoudut, kohtaat turvallisessa tilassa itsesi. Täällä saa kuulostella ja kunnioittaa omia tarpeitaan.

Ehkä haluat ravistella ylimääräisiä kerroksia itsesi ympäriltä. Ehkä tarvitset vain kipeästi pysähtymistä. Harjoitukset auttavat sinua kytkeytymään sisäiseen ääneesi ja houkuttelemaan esiin luovia unelmia, sinun itsesi kokoisia.

Sinun ei tarvitse tuntea itseäsi ”oikeaksi kirjoittajaksi” voidaksesi osallistua. Sinulla ei myöskään tarvitse olla minkäänlaista ideaa, saati tavoitetta – riittää, että tämä viikko kutsuu sinua. Ehkä haluat olla vähän aikaa itseäsi varten. Tai sitten haluat lopultakin ryhtyä kirjoittamaan muistelmiasi, unelmiesi romaania, tai… täällä on tilaa monenlaisille toiveille.

Harjoitukset ovat monipuolisia elämyksiä, jotka auttavat sinua kohtaamaan ja vapauttamaan uusia puolia itsessäsi.

Katrin ohjaus on ainutlaatuinen yhdistelmä

– lempeää joogaa (slow flow/Embodied Flow inspired, yin-jooga, restoratiivinen jooga)

– vapaata liikettä

– intuitiivisen ja luovan kirjoittamisen harjoituksia

– valmennustehtäviä

– meditaatioita, rentoutuksia ja mielikuvamatkoja

– jakamista ja keskustelua.

Päivisin on reilusti omaa aikaa kirjoittamiseen. Käperry nojatuoliin hirsiseinien suojaan, istahda inspiroivaan saliin tai asetu ulkoterassille huikeiden maisemien äärelle projektisi kanssa – mitä ikinä oletkaan työstämässä tai minkä aloittamisesta olet ehkä tähän asti vain haaveillut. Täällä on aikaa – myös levätä.

Sekä joogan että kirjoittamisen suhteen voit olla juuri siinä missä olet, kokemuksella ei ole merkitystä. Voit kirjoittaa faktaa tai fiktiota, tai ehkä vasta herättelet sisäistä kirjoittajaasi.

Jokainen saa lähestyä asioita omalta lähtötasoltaan. Keholliset harjoitukset sopivat kaikentasoisille. Harjoituksia voi aina muokata itselleen sopivaksi – mihinkään ei tarvitse eikä saakaan yrittää venyä väkisin.

Retriitin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, jolta on julkaistu kahdeksan kirjaa. Hänellä on takanaan 12 vuoden työkokemus toimittajana ja julkaisujen tekijänä, kymmenen vuotta bloggaajana. Taustallaan Katrilla on suomen kielen maisterin tutkinto. Lisäksi Katri on NLP-kouluttaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired).

Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda tunneille turvallisen, taianomaisen tilan, jossa henkinen ja fyysinen harjoitus kytkeytyvät saumattomasti toisiinsa. Jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

HINTA

– Retriittiohjelma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Katri Syvärinen Ky:lle (= varausmaksu, sopimus- ja peruutusehdot):

Early bird -hinta, kun ilmoittaudut 31.3. mennessä: 350 e (sis. alv 24 %)

Normaalihinta, kun ilmoittaudut 1.4. alkaen 450 e (sis. alv 24 %).

– Tuomiston Kartano Oy:lle maksetaan 644 e (sis. alv), laskutetaan viikkoa ennen retriittiä. Hintaan sisältyy: 4 yön majoitus 2–4 hengen huoneissa joko kartanon päärakennuksessa tai tunnelmallisessa aitassa (omat lakanat mukaan). Mahdolliset majoitustoiveet huomioidaan ja pyritään toteuttamaan ilmoittautumisjärjestyksessä mahdollisuuksien mukaan. Täysihoito (ohjelman mukaiset ateriat – rakkaudella kotikeittiössä valmistettua kasvisruokaa, jossa suositaan luomua ja oman puutarhan satoa, pyynnöstä huomioidaan allergiat sekä erikoisruokavaliot: GL, M, vegaani). Kahtena iltana rantasauna. Huom: Mikäli osallistuminen peruutetaan 7 vrk tai alle ennen tapahtuman alkua, Tuomisto veloittaa vain aterioiden osuuden 336 e.

Muutamalle nopealle mahdollisuus 1hh aitassa, lisähintaan 120 e/hlö/4 yötä.

Retriittiohjelman maksuun käy Smartum Pay (Liikunta- ja kulttuurietu). Mikäli haluat maksaa kokonaan tai osittain Smartumilla, mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumiset sähköpostilla (info @ katrisyvarinen.fi - poista välilyönnit). Liitä mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Mainitse myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta. Kerro lyhyesti jooga- ja kirjoittajataustastasi ja siitä, mikä saa sinut ilmoittautumaan mukaan. Kuittausviestissä saat maksulinkin varausmaksuun, jolla varmistat paikkasi. Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan Katri Syvärinen Ky:n sopimus- ja peruutusehtoja.

Paikkoja on rajallisesti. Ryhmäkoko on 10–18 henkeä. Retriitti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 9.6. mennessä vähintään 10. Senkin jälkeen voi ilmoittautua, mikäli tilaa vielä on ja tapahtuma on toteutumassa.

ALUSTAVA OHJELMA

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

KE

11–12 saapuminen ja majoittuminen

12 aloitusrinki

13 lounas

14.15–15.30 alkuharjoitus

17.30 iltaharjoitus

19 päivällinen

TO-LA

7.30 aamutee ja -kahvi tarjolla

8.00–9.15 aamuharjoitus

9.30 aamiainen

10.45 luento/workshop/idearinki (1–2 h)

14 lounas

17.30 iltaharjoitus

19 päivällinen

20 to & la sauna

SU

8.00 aamutee ja -kahvi tarjolla

8.30–10.15 aamuharjoitus

10.30 brunssi

12–14 lopetusrinki

14 > kohti kotia levänneenä ja latautuneena!

Lisätiedot linkistä alla!

Edellinen
Edellinen
5. heinäkuuta

Retriitti / Minna Anttila

Seuraava
Seuraava
16. heinäkuuta

Jumalattaren Kutsu - lempeyden joogaretriitti / Anna-Mari Pentikäinen