Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Hehkuva nainen -kesäretriitti / Kirsti Kuosmanen


  • Tuomiston Kartano Oy 32 Riippiläntie Sastamala, 38100 Finland (kartta)

Hehkuva nainen- kesäretriitti Tuomiston kartanoissa 2-4.8.2024

Hehkuva nainen- kesäretriitissä uppoudumme rehevän luonnon äärellä ammentamaan nautintoa ja viisautta naiseuden lähteestä, joka pulppuaa runsaana sisällämme ja naisten välisessä yhteydessä. Jos et tunne tuota kuplintaa elämässäsi, siihen on syynsä. Olemme oppineet tukahduttamaan tämän lähteen pikkuhiljaa elämämme varrella, emme enää muista todellista luontoamme. Emme koe olevamme täyteläisiä aikuisia naisia.

Kesäisen viikonlopun aikana avaudut syvästi naiseuden hehkulle ja kukoistukselle sisälläsi. Inspiroidut omasta aikuisen naisen voimastasi yhdessä muiden hehkuvien, viisaiden naisten kanssa sukeltaen omaan potentiaaliisi ja juhlistaen omaa feminiinistä voimaasi.

Meillä kaikilla on haasteita kehosuhtemme kanssa. Kasvoissasi ja kehollasi näkyy elämäntarinasi ja sukulinjojesi tarinat, esiäitiesi ilot ja murheet. Ne ansaitsevat kunnioitusta ja rakkautta. Sinun kehosi tarina on ihmeellinen ja ainutlaatuinen.

Olen kutsunut mukaan valokuvaaja Johanna Kaisjoen ja osana retriittiä pääset myös nauttimaan Johannan Lempeä Katse -valokuvauksen voimauttavasta tunnelmasta ja saat kotiin viemisiksi uusia voimakuvia itsestäsi tässä feminiinisessä voimassa kauniin järviluonnon syleilyssä.

Tuomiston kartano on upein mahdollinen paikka naiselle hehkua. Siellä on todella vahvasti läsnä feminiininen voima, varsinkin Venus ja Afrodite energiat, suomalaisen luonnon keskellä. Pääset hemmottelemaan itseäsi herkullisella ja terveellisellä ruualla ja lepäät kartanon ainutlaatuisissa energioissa.

Kirstin transformatiivisen elämänviisauden, taidolla suunniteltujen, syväluottavien, kehollisten harjoitusten ja Johannan lempeän valokuvauksen kautta saat kokea transformatiivisia hetkiä ottaen haltuun aikuisen naisen voimasi, vapautesi ja kukoistuksesi.

Olet lämpimästi tervetullut kanssamme rentoutumaan uskomattoman luonnonkauniin, luksustasoisen ja voimauttavan miljöön äärelle, kohtaamaan oman elämäsi kauneus ja löytämään syvempää nautintoa kaikkiin tuleviin elämäsi hetkiin.

Kurssin opetuksia:

* Itsesi ja kehosi rakastaminen lempeällä katseella

* Feminiinisen alkuvoiman ja viisauden syvempi kokemus ja ilmaiseminen

* Sisaruus eli naisten tuki toisilleen

* Naiseuden, luonnon ja naisen luonnon juhlistaminen

* Naisen sensuaalisuus ja aistillisuus voimavarana

* Naisen arkkityyppien voima: Miten ilmaiset kuningatar, äiti, rakastajatar, villinaineen, jumalatar tai tietäjänainen energiaasi, niin että sinusta tulee kokonainen.

Tämä on Kirstin ainoa live kurssi Suomessa tänä vuonna.

Kirsti kursseista sanottua: ”On vaikea pukea sanoiksi kokemuksia kurssilta, koska eheytyminen oli niin kehollista. Havahduin oman vihani, suruni ja rakkauteni voimaan, kun kehossa olevia tukoksia lähti liikkeelle. Perjantaina feminiininen energiani oli vielä vähän ujoa ja varovaista, sunnuntaina räjähtävää ja elinvoimaista. Mihin kaikkeen hyvään tätä voikaan valjastaa! Sinulla on uskomattoman aito ja rakkaudellinen läsnäolo yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon. ”

"Viikonloppukurssit ovat kuin lämmin ja turvallinen syli, jossa voi kohdata omia kipukohtiaan ja kulkea kohti nautintoa ja iloa. Ilma on täynnä upeiden naisten tarjoamaa luottamusta, turvaa ja rakkautta. Kirsti johdattaa harjoituksesta toiseen taitavasti, kannustaen ja rohkaisten heittäytymään, samalla naisia tukien ja kannatellen suurella sydämellään ja lämmöllään. Upeita, hoivaavia ja mieleen painuvia kokemuksia. "

”Mussa on alkanut tapahtumaan muutoksia, joista olen todella kiitollinen. Vanha kuori kuoriutuu pois ja se alla oleva, mikä on joskus aikanaan vuorattu piiloon, pääsee esiin loistaen omaa ainutlaatuista valoaan. En voi muuta kuin suositella, kaikkien naisten pitäisi edes kerran kokea tämä kurssi!!

Syvä kiitos Kirsti, että jaat energiaasi ja sanomaasi. En tiennyt, että tällainen on mahdollista, mutta nyt tiedän. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa yhdessäkään koulutuksessa tai workshopissa. Aivan ainutlaatuista, upeaa. ”

Infot:

Aika: 2-4.8.2024

Alkaa pe klo 17, päättyy su klo 15

Hinta: Kurssimaksu Early bird 30.5 asti 270e (sis alv). Sen jälkeen 290e (sis alv).

Ilmoittautumismaksu: 100e maksetaan heti ja sitä ei makseta takaisin.

Loppumaksu 270e tai 290e maksetaan 30.6 mennessä.

Majoitus ja ruoka 280e (sis. alv)

Majoitus ja ruokapaketti 280 € maksetaan Tuomiston kartanolle laskulla 1 viikko ennen retriittiä.

Osallistujan peruutusehdot Tuomiston osuudesta: mikäli osallistuja peruuttaa täyshoidon 1 vko tai lähempänä ennen retriittiä, veloitamme vain aterioiden hinnan 140€. Peruutusmaksu on sama mikäli osallistuja jättää peruutuksen tekemättä eikä saavu paikalle. Suosittelemme matkavakuutuksia esim. äkillisten sairastapausten varalta.

Mikäli retriitti joudutaan perumaan talon puolesta (force majeure tai muu painava syy), palautamme kaikki maksut.

Paikka: Hurmaava ja tunnelmallinen Tuomiston kartano https://www.tuomistonkartano.fi

Ilmoittautumiset: kirsti@netlife.fi

Kirsti Kuosmanen: ”Olen tantraopettaja, seksuaalisuus- ja parisuhde valmentaja, psykoterapeutti ja kirjailija. Tieni on kulkenut monien seikkailuiden ja elämänmuutosten kautta yhä syvemmälle kohti omaa aitoa itseäni ja elämäntehtävääni. Haluan inspiroida sinua löytämään rakastavan, nautinnollisen ja tasapainoisen suhteen omaan kehosi, seksuaalisuuteesi, mieleen ja tunteisiin. Kutsun sinut sytyttämään sisäisen tulesi ja kukoistamaan kaikessa loistossasi. Tämä maailma tarvitsee sinun ainutlaatuisuuttasi.” www.kirstikuosmanen.com

Johanna Kaisjoki: Instagram https://www.instagram.com/johannakaisjoki?igsh=MW90b3VnYTYwMnk0Mw==

Edellinen
Edellinen
23. heinäkuuta

Astangajooga kesäretriitti / Pia Lehtinen

Seuraava
Seuraava
9. elokuuta

Joogaretriitti / Mind Body Yoga Oy/ Satu Myllymäki