Back to All Events

Healing Path -joogaretriitti / Katri Syvärinen & Karita Aaltonen


healing-path-joogaretriitti-katri-syvarinen-karita-aaltonen-2019.jpg

Kun kevät on vasta tuloillaan ja talven kuorma vielä painaa päälle, on aika ravistaa arjen kiireet niskasta ja rentoutua. Tule kanssamme Tuomiston satumaiseen kartanoon hoitamaan itseäsi ja hakemaan tukea ja inspiraatiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luvassa on aimo annos elinvoimaa!

Me ohjaajat, Karita ja Katri, olemme rentoja ja sallivia. Ohjauksessamme tavoitteena on lähinnä sisäänpäin kääntyminen, kehonsa ja sydämensä kuunteleminen sekä armollisuus itseä kohtaan. Aamujooga herättelee lempeästi liikkeeseen, iltaharjoitus rauhoittaa. Tunneille saa tulla rauhassa juuri sellaisena kuin on, vaikka tuntisi olonsa notkeaksi kuin rautakanki. Harjoitukset sopivat erinomaisesti myös aloitteleville joogeille, mutta antavat varmasti paljon kokeneemmillekin.

Jooga on meille molemmille ollut tärkeässä roolissa toipumisen polulla. Katrilla on takanaan uupumus, Karitalla pahalaatuinen aivokasvain. Tulemme viikonlopun aikana jakamaan toipumistarinoitamme ja kertomaan, miten olemme tukeneet toipumista ja löytäneet välineitä arjen hyvinvointiin. Autamme sinua purkamaan turhia esteitä hyvinvoinnin tieltä.

Viikonloppuun mahtuu myös omaa aikaa (käperry vaikka päivänokosille, lähde kävelylle tai asetu lukemaan hyvää kirjaa), rakkaudella valmistettua herkullista kasvisruokaa, vielä herkullisempaa seuraa sekä saunomista Frantsilan hoitavien tuotteiden kera.

OHJAAJINA
ihanat valonaiset Katri Syvärinen ja Karita Aaltonen
Lisää Katrista: www.katrisyvarinen.fi, kirjat Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä
Lisää Karitasta: www.karitaaaltonen.fi, kirja Uskalla parantua

HINTA
495 e (sis. alv 24 %)

Hintaan sisältyy
- 2 x aamiainen
- 2 x lounas
- 2 x illallinen
- 3 x smoothie
- 2 yön majoitus väljissä 4 hengen huoneissa
- joogatunnit ja muu hoitava ohjelma
- sauna

Viikonlopun aikana mahdollisuus kehoa ja mieltä helliviin hoitoihin (ei sis. retriitin hintaan).

VARAA PAIKKASI sähköpostitse info@katrisyvarinen.fi. Liitä ilmoittautumiseesi nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuja peruu ilmoittautumisensa alle 30 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitetaan 150 euron peruutusmaksu. Osallistumismaksu maksetaan laskulla tai paikan päällä kortilla retriitin päätöshetkeen mennessä.

Palautetta aiemmilta retriiteiltämme:

”Life changing experience. Ihana voimaannuttava viikonloppu samanhenkisten ihmisten parissa. Positiivisuuden kautta kohti entistä parempaa elämää. Katrin ja Karitan joogat ovat paljon muuta kuin vain asanoita: itsetutkiskelua, meditoimista, positiivisuuden löytämistä. Viikonlopun vaikutukset ovat jääneet pysyviksi elämäntapamuutoksiksi! Suosittelen.”
– Kiki

”Viikonloppu oli kuin olisin elänyt eri todellisuudessa. Rauhaa, harmoniaa ja itseen keskittymistä. Ympäristö tuki rauhoittumista. Jooga, ravinto, sauna ja hoidot olivat kaikki täydellisessä harmoniassa keskenään. Nukuin kuin tukki ja viikonlopun jälkeen olin kuin uusi ihminen. Miksei aina voi olla ikuinen joogaretriitti?”
– Jossu