Back to All Events

Jenniemilian Rakkausretriitti


jenniemilian-rakkausretriitti-2017.jpg

Rakkausretriitti on voimallinen matka omaan itseesi ja sisimpääsi. Retriitin aikana sinua rohkaistaan katsomaan rehellisesti oman elämäsi haastekohtia – sallimaan ja kyseenalaistamaan sen sijaan että vastustat, ja rakastamaan sen sijaan että pelkäät.

Retriitti perustuu Jenniemilian suosittuun opaskirjaan ”Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” (wsoy). Voit tulla retriitille omana itsenäsi, sellaisena kuin olet. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai tietämystä aiheista, riittää että tulet avoimin mielin. Saat retriitiltä paljon työkaluja, joita voit soveltaa myös jälkikäteen omassa arjessasi jatkaaksesi matkaasi itsetuntemuksen polulla vieläkin pidemmälle.

Jenniemilia on valmentaja, joogaopettaja sekä valokuvaaja. Hän johdattaa ihmisiä kohti itsearvostusta ja sisäistä voimaa. Hän on imenyt vaihtoehtoisen maailman vaikutteet jo äidinmaidossa saaden ison osan opeistaan kotoa kehoterapeutti- ja joogivanhemmiltaan. Jenniemilia hyödyntää ohjauksessaan muun muassa kehollisen läsnäolon sekä kognitiivisen lyhytterapian menetelmiä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
info@jenniemilia.fi
http://www.jenniemilia.fi
044 0225527

Earlier Event: May 24
Eheä ja Ihana Naiseus -ilta
Later Event: July 14
Lempeyttä Itselle -retriitti