Back to All Events

Joogaa kirjoittajille -retriitti / Katri Syvärinen


joogaa-kirjoittajille-retriitti-katri-syvarinen-2019.jpg

Kirjoittamisen ystävä, haaveiletko inspiroivasta lomasta tunnelmallisessa ympäristössä? Kaipaatko tukea kirjoittajan polulle?

Joogaretriitti kirjoittajille on kiehtova kasvumatka, jossa yhdistyvät henkinen kasvu, itsesi hoitaminen ja luova työskentely. Viimekesäinen viikon retriitti oli ainutlaatuinen kokemus, ja kovasti on kysytty, saisiko samaa pullotettuna viikonloppuun. Kyllä saa! Loppiaisena 2019, ihana uuden vuoden aloitus!

AJANKOHTA: Pe-su 4.–6.1.2019
PAIKKA: Kaunis ja kotoisa Tuomiston kartano, Karkku
(40 min Tampereelta – paikallisjunalla pääsee viereen)

Loppiaisretriitin teemana on TILA LUOVUUDELLE. Moni haluaisi kirjoittaa, hoitaa ja ilmaista itseään, mutta arki, mieli ja kalenteri ovat täynnä, eikä kirjoittamiselle tunnu koskaan löytyvän aikaa. Mutta tila harvoin syntyy itsestään, se täytyy uskaltaa luoda.

Retriitillä pääset purkamaan turhia tukoksia, teet tilaa kehoon ja mieleen, kirkastat hullujakin haaveita ja rakennat omia kirjoitusrutiineja alkavalle vuodelle.

Monipuoliset harjoitukset koostuvat
– lempeästä joogasta (slow flow & yin)
– istuma- ja liikemeditaatioista, rentoutuksista
– intuitiivisen ja luovan kirjoittamisen harjoituksista
– valmennustehtävistä ja
– keskustelusta.

Viikonloppuun on varattu myös omaa aikaa, jonka voit käyttää siihen, mitä sisäinen kirjoittajasi eniten kaipaa: ideoiden pallotteluun, kirjoittamiseen, lukemiseen tai ihan vain lepäämiseen. Käperry nojatuoliin hirsiseinien suojaan tai istahda inspiroivaan saliin projektisi kanssa – mitä ikinä oletkaan työstämässä tai minkä aloittamisesta olet ehkä tähän asti vain haaveillut, nyt on sen aika.

Sekä joogan että kirjoittamisen suhteen voit olla juuri siinä missä olet, kokemuksella ei ole merkitystä. Voit kirjoittaa faktaa tai fiktiota, tehdä sisäistä matkaa intuitiivisen kirjoittamisen avulla tai ehkä vasta herättelet sisäistä kirjoittajaasi. Jokainen saa lähestyä asioita omalta lähtötasoltaan. Joogaharjoitukset sopivat kaikille, toki yksilölliset rajoitukset (tapaturmat, leikkaukset tms.) huomioiden. Harjoituksia voi aina muokata itselleen sopivaksi – mihinkään ei tarvitse eikä saakaan yrittää venyä väkisin.

RETRIITIN OHJAA Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, jolta on ilmestynyt kuusi kirjaa. Hänellä on takanaan 12 vuoden työkokemus toimittajana ja julkaisujen tekijänä, kuusi vuotta bloggaajana. Taustallaan Katrilla on suomen kielen maisterin tutkinto. Lisäksi Katri on NLP-kouluttaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired), joka yhdistää ohjauksessaan erilaisia menetelmiä luovasti ja luontevasti.

Katrin ohjaustyyli on empaattinen, rento ja salliva. Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda tunneille taianomaisen tilan, jossa henkinen ja fyysinen harjoitus yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

ALUSTAVA OHJELMA löytyy retriitin sivulta:
http://www.katrisyvarinen.fi/loppiaisretriitti.html

OSALLISTUMISMAKSU (sis. alv 24 %): 495 e

Paikkoja on rajallisesti, joten voit varmistaa omasi maksamalla 150 euroa varausmaksuna (ei palauteta) Holvi-verkkokaupassa (linkki Liput-kohdassa). Loppuosa 345 e laskutetaan marraskuun lopussa 2018. Loppuosa on myös mahdollista maksaa 2 x 175 euron erissä (ota siinä tapauksessa yhteyttä maksettuasi varausmaksun).

Hintaan sisältyy:
– 2 yön majoitus kartanon päärakennuksessa 4 hengen huoneissa (omat lakanat mukaan), myös yksi 2 h huone, joka sopii hyvin vaikkapa kaveruksille
– 2 vrk täysihoito (aamuteet ja -kahvit, aamiainen, lounas, päivällinen ja teetarjoilut – maukas kasvisruoka)
– hoitava ja inspiroiva ohjelma
– lauantaina sauna

EARLY BIRD -etuna saat kaksi vapaavalintaista verkkokurssia avoinna olevien kurssieni valikoimasta, kun ilmoittaudut viimeistään 31.10.2018. Kurssivaihtoehdot ja tarkemmat tiedot julkaistaan kotisivuillani 3.9. mennessä.

RYHMÄKOKO:
10–14 henkeä. Retriitti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 25.11. mennessä vähintään 10. Senkin jälkeen voi ilmoittautua, mikäli tilaa vielä on ja tapahtuma on toteutumassa.

PALAUTETTA edelliseltä retriitiltä:
"Kiitos Katri! Olet luonut lämpimän ja tervetulleen olon heti alusta alkaen. Olet luonut tilaa voimaantumiselle ja sisäisen rohkeuden luomiselle. Kiitos inhimillisyydestäsi ja voimasi jakamisesta. Täällä on uskaltanut yrittää ja kokeilla. Yhdistelet taitavasti joogaharjoituksia avaamaan kehosta niitä asioita,
jotka auttavat eteenpäin, avaavat luovuutta, tilaa kohdata pelkoja ja löytää itseään."
– Marja

"Kiitos miljoonasti ihanasta viikosta. Huikeat, hyväksyvät energiat ovat olleet läsnä. Ihana äänesi on ohjannut ja rentouttanut juuri oikealla tavalla, juuri oikeiden harjoitusten avulla. Tunnelma on ollut mieletön. On saanut olla halutessaan hiljaa tai puhua. On saanut aikaa ja tilaa tehdä juuri sitä, mitä sielu on kaivannut."
– Minna

"Tuntuu kuin minulle olisi avautunut kokonaan uusi maailma. Ei mitään lisättävää, poistotettavaa tai parannettavaa. Tämä viikko on ollut yksi elämäni huikeimmista. Tunnen itseni erittäin etuoikeutetuksi, että olen saanut viettää sen sinun ohjauksessasi, Katri."
– Riitta

Later Event: January 7
Tuomisto talvilomalla