Back to All Events

Matkalla Sisimpään -retriitti / Anna-Maria Sinisalo


matkalla-sisimpn-retriitti-anna-maria-sinisalo-2017.jpg

Kutsun sinut mukaan voimaannuttavalle vapautumisen retriittiviikonlopulle satuakin ihmeellisempään Tuomiston Kartanoon marraskuussa. Viikonlopun aikana matkaat kohti sisimpääsi joogan, meditaation ja erilaisten tietoisuusharjoitusten keinoin.

OHJELMA

Päivät pitävät sisällään voimaannuttavia joogaharjoituksia (Hatha ja Yinjooga). Jooga harjoitukset sulautuvat kokonaisuudeksi “Matkalla Sisimpään” -harjoituksien kanssa, joissa yhdistellään joogan, meditaation ja tietoisuuden harjoituksia sekä intuitiivistä kirjoittamista. Viikonlopun vietämme pääsääntöisesti kääntyneenä kohti sisimpäämme ja kuunnellen ihanaa omaa sisäistä maailmaamme ohjatusti hiljaisuudessa.

Lauantaina ja sunnuntaina Iltapäivällä on tiedossa “Matkalla Sisimpään” -workshopit, jotka rakentuvat erilaisten jaettujen tietoisuus harjoitusten kautta. Iltapäivät vietämme yhdessä kokien ja oppien toinen toisiltamme. Perjantaina ja Lauantaina sukellamme päivän päätteeksi vielä hetkeksi itseemme “Matkalla Sisimpään” syvärentoutusharjoituksen kautta yhdessä kehossa resonoivan kristallikulhojen ja koshikellojen äänimaailman kanssa. Lauantaina pääsemme vielä nauttimaan Tuomiston Kartanon upeasta satavuotiaassa puusaunassa. Viikonlopun aikana luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa kukin saa olla juuri sellainen kuin on.

Viikonlopun teema on VAPAUTUMINEN • LIBERATE
Pe • PRESENCE • LÄSNÄOLO •
La • LISTEN • KUUNTELE •
Su • INSIDE OUT • SISIN NÄKYVILLE •

Kaikki retriittiläiset saavat lisäksi manuaalin viikonlopun teemoihin liittyen. Sisältää harjoituksia, teoriaa ja "Matkalla eteenpäin" -harjoituksia kurssin jälkeiselle ajalle ♥

ILMOITTAUTUMINEN

Retriitille haetaan mukaan sähköpostitse info@annamaria.fi. Saat paluupostina lisätiedot retriitistä ja ennakkotietolomakkeen. Retriitti toteutuu mikäli 14.10 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 8.

HINTA

Opetus: Earlybird 125€ (voimassa 14.10 asti, norm 155€) maksetaan vahvistuneen ilmoittautumisen yhteydessä
Täysihoito: 180€ (sis 2 yötä, 2xaamiainen/2xlounas/2xillallinen gluteeniton ja maidoton kasvisruoka) tulee maksettavaksi noin kk ennen retriittiä
Yhteensä: 305€ (earlybird, voim 14.10 asti) norm 335€

VALMENTAJA

Anna-Maria Sinisalo on Tietoisuuden Valmentaja, RYT200 jooga- ja meditaatio opettajat sekä MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) valmentaja. Hän on opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja sekä henkisen hyvinvoinnin välineitä. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä hänen sydäntään. “Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan”.

Lisätiedot: www.annamaria.fi ja www.pienihiljaisuus.fi
https://www.facebook.com/annamariamatkallasisimpaan

Peruutus- ja muut ehdot: http://www.annamaria.fi/peruutus-ja-muut-ehdot/
Retriitti toteutuu mikäli 14.10 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 8.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Earlier Event: November 10
Parisuhdeviikonloppu / Tara Lange