Back to All Events

Pyhä Naiseus – Pyhä Viisaus retriitti


pyha-naiseus-pyha-viisaus-retriitti-2017.jpg

Muinaisina aikoina palvottiin Jumalatarta, Suurta Äitiä. Elämme nyt ihmiskunnan historiassa hyvin merkittävää aikaa, muutosten aikaa, jolloin feminiinisyys nostaa päätään tasapainoisella, lempeällä ja ravitsevalla tavalla. Tähän muutokseen tarvitsemme juuri naisen alkuperäistä  hedelmällistä voimaa ja viisautta. Siirrymme synteesiin jossa kollektiivisesti muunnamme kuluneen matriarkaalisen ja patriakaalisen aikakauden kohti tasapainoa, korostaen yhteisöllisyyttä, yhteistyötä, huolenpitoa ja kannustusta.

Muinaiset mysteerikoulut opettivat intuitiiviseksi tieteeksi kutsuttuja tantran alkuperäisiä harjoituksia nimenomaan naisille. Niissä ei ollut mitään seksualisoitua vaan naisen luovaa seksuaalienergiaa jalostettiin kohti universaalia viisautta, tietoisuutta. Kaikki, mikä on ollut rajoittunutta, tukahtunutta, tiedostamatonta, pimeää, tuotiin päivänvaloon ja niin nainen saattoi olla vahvassa, puhtaassa yhteydessä sekä maahan että korkeimpaan, ollen tietoinen, itsenäinen, kypsä nainen, jota ulkopuolinen ei voinut hallita, eikä hän myöskään jäänyt oman tunnemaailmansa uhriksi. Näin nainen saattoi rakastaa, arvostaa ja kunnioittaa itseään ja omaa viisauttaan.

Nämä opit eivät sinänsä ole muuttuneet mihinkään. Ne elävät, uinuvat syvällä meidän tietoisuudessa ja on aika herättää niitä uudelleen, yhdistäen muistin tämän päivän tietoisuuteen. Naisen viisaus herää kehotietoisuudesta. Joskus ajattelimme että viisaus elää vanhoissa naisissa mutta se on kaikissa, ja varsinkin uuden ajan tähtilapset kantavat sitä vahvasti mukanaan. Toisaalta voimme verrata tätä 12-chakran uudelleenheräämisen valovoimaiseksi ajaksi niin, että se yhdistyy täysin kehotietoisuuteemme, jolloin viidennen ulottuvuuden eli uuden kultaisen ajan potentiaali herää meissä.

Meidän tulee tulla sinuiksi kehomme ja seksuaalisuutemme kanssa, arvostaen, kunnioittaen ja rakastaen sielumme temppeliä ja niinpä lähestymme asiaa mystisen tiedon, joogisten ja tantristen harjoitusten, hengityksen, musiikin, liikkeen, terveellisen ravinnon, itsensä hellimisen ja aidon vilpittömän kohtaamisen kautta turvallisessa yhteisöllisessä hengessä.

Retriitti toteutetaan aivan ihanasti juuri tälle tilaisuudelle sopivassa Tuomiston kartanossa Sastamalassa. Paikan energia suojelee kauniisti naiseutta, yhteisöllisyyttä, henkistä työtä ja omaa vahvan Sirius-energian, tuoden alkuperäiset mysteerit tietoisuuteemme.

Maksutiedot:

Sininen Hetki ky Tarja Hirvi

FI37 5524 0320 0540 97

Hinta 295€, sisältäen ohjelman ja täysihoidon.

Maksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä, jolloin ilmoittautumismaksu 100€ varmistaa paikkasi, ja loppusumma 195€ ennen retriittiin saapumista.

Aloitamme retriitin pe 1.9 klo 18.00 ja päätämme sunnuntaina 3.9 klo 15.00. Täysihoito sisältää ohjelman, majoituksen, gluteiinittoman ja maidottoman kasvisruuan, puusaunan Frantsilan hemmotteluhoitotuotteilla, ulkoallas mukaan lukien ja ehdottomasti taiteellisen kultturellin ympäristön. Omat petivaatteet, pyyheliinat ja joogamatot mukaan sekä rentoa helppoa säänmukaista vaatetusta.

Mukaan mahtuu päärakennuksen vierashuoneisiin 16 hlöä, ja lisätilaa saadaan aivan ihanista juuri kunnostetuista aittamajoituksista, joissa lämmitys ja leveät vuoteet.

Ilmoittautumiset viimeistään 20.8 mennessä. Tämä retriitti on ainutlaatuinen ajan hengessä luotu joten varmista paikkasi pikaisesti joko viestillä 050 3305895, tarja.morri@gmail.com tai fb yksityisviestillä.

Ole mukana tällä puhtaan vilpittömällä, autenttisella kohtaamisen hetkellä, muuttamassa omaa ja yhteiskunnallista tietoisuutta kohti pyyteetöntä rakkautta.

Rakkaudesta Elämään,

Tarja

Olen 50-v vahvaa henkistä kasvun tietä kulkeva nainen, kolmen lapsen äiti ja omistautunut universaalille auttamistyölle lasten lennettyä pesästä. Sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin ohjaaja, luennoitsija, refleksologi, energiahoitaja, henkinen tulkki ja kanava ja lopulta autenttinen itseni joka läsnäolollaan tukien ohjaa sinua näkemään kipupisteesi, luoden tilan muutokselle ja avautumaan äärettömyydelle, todelliselle itsellesi.

Earlier Event: August 25
HIMA Happiness
Later Event: September 8
Villi Nainen -retriitti