Back to All Events

Uusi elämä -viikonloppu syöpää sairastaville ja omaisille


uusi-elama-viikonloppu-syopaa-sairastaville-ja-omaisille-2017.jpeg

Uusi Elämä -ohjelmassa jaamme omien paranemiskokemustemme myötä oppimaamme kokemuksellista tietoamme, josta voit poimia sinulle sopivat elementit omalle tai läheisesi paranemisen matkalle. Ohjelman tärkein elementti on inspiroiva ja positiivinen vertaistuki. Syöpä koskettaa myös läheisiä ja siksi myös omaiset voivat osallistua ohjelmaan. Haluamme antaa sinulle mahdollisimman henkilökohtaisen ja juuri sinun tilannettasi auttavan tuen. Me uskomme, että paraneminen on mahdollista.

Aiemmin mukana olleet ovat sanoneet, että Uusi elämä -ohjelma antoi todella paljon voimaa, tietoa, tärkeää vertaistukea ja toivoa. Palaute on ollut sataprosenttisesti positiivista. Viikonloppu on täydellinen paketti voimaantua, saada tietoa ravinnon merkityksestä ja mielen voimasta paranemisessa. Anna itsellesi elämäsi tärkein lahja ja tule viettämään kanssamme ikimuistoinen viikonloppu, jonka tunnelma ja opit kannattelevat sinua pitkälle arjessa.

Viikonlopun aikana saamme rauhoittua terapeuttisen yin-joogan parissa. Karitan joogatunneilla pääset lempeällä tavalla hiljentymään ja kuuntelemaan kehosi kuiskauksia. Yin-jooga on taivaallisen lempeää ja rauhallista ja sitä ei turhaan kutsuta healing-joogaksi. Voit todella eheytyä ja tulla siksi, mitä oikeasti olet. Et tarvitse tähän minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta – tämä hidas ja venyttelevä jooga sopii kaikille.

Tuomiston kartanon ruoka on valmistettu paranemista tukemaan. Ruoka on maittavaa, puhdasta ja mahdollisimman luonnonmukaista.

Kurssin vetäjinä toimivat Karita Aaltonen ja Miia Huitti, sekä mahtavat luennoitsijamme Marja Ruuti & Pequ Nieminen. Tärkein asia on positiivinen vertaistuki.

Voit osallistua ohjelmaan oman jaksamisesi mukaan. Välillä voit levätä huoneessasi, lukea kirjaa tai ottaa jonkin ihana eheyttävän ja rentouttavan hoidon Tuomiston terapeuteilta. Hoidot kannattaa varata
etukäteen suoraan terapeuteilta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: http://www.uusielamaohjelma.fi/uusi-elama-viikonloppu-2/

Hinta: 449 euroa sisältäen täysihoidon, majoituksen, vihersmoothiet, saunan molempina iltoina, paljun lauantaina sekä kurssiohjelman.