Back to All Events

Uusi Elämä -viikonloppu syöpää sairastaville ja omaisille


uusi-elama-viikonloppu-syopaa-sairastaville-ja-omaisille-2018.png

Anna itsellesi elämäsi tärkein lahja ja tule viettämään kanssamme ikimuistoinen viikonloppu, jonka tunnelma ja opit kannattelevat sinua pitkälle arjessa! Tämä on uudenlainen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja paranemisen konsepti.

MIELEN VOIMA JA STRESSIN HALLINTA: Mielen voima on tärkeä voimavara paranemisessa. Kuulemme uusinta tutkimustietoa stressistä ja sen syistä. Oivaltamalla ja kohtaamalla pitkittyneen stressin syyt, voimme päästä siitä irti pysyvästi.

VERTAISTUKI: Eräs viikonlopun tärkeimmistä elementeistä on positiivinen ja luottamuksellinen vertaistuki. Viikonlopun vetäjät ja luennoijat jakavat omat inspiroivat paranemistarinansa. Syöpä
koskettaa myös läheisiä ja siksi myös omaiset voivat osallistua ohjelmaan.

HOIDOT: Paranemista voi tukea sopivilla ja lempeillä hoidoilla. Paikalla ovat ihanat hoitajamme, joilta voit varata ajan.

RAVINTO: Ravinnon merkitys syövän kanssa jaksamiselle ja siitä paranemiselle on suuri. Ravintoterapeutti auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan ruokavalion. Lisäksi viikonlopun aikana nautimme maittavaa, puhdasta ja mahdollisimman luonnonmukaista ruokaa.

LEPO, RENTOUTUMINEN: Viikonlopun aikana saa myös levätä ja ladata akkuja. Sauna, palju ja kävely raittiissa ilmassa rentouttavat. Voit levätä huoneessasi, lukea kirjaa tai ottaa ihanan, eheyttävän ja rentouttavan hoidon Tuomiston terapeuteilta.

TIETOPAKETTI: Saat mukaasi runsaan tietopaketin tavoista tukea kehosi omaa paranemisprosessia myös kotona, paranemista edistävästä ruokavaliosta sekä stressin hoitamisesta.

Aiemmin mukana olleet kertovat, että Uusi elämä -ohjelma antoi todella paljon voimaa, tietoa, tärkeää vertaistukea ja toivoa. Palaute on ollut sataprosenttisesti positiivista.

”Paras vertaistuki ikinä!”
”Tosiasiat tunnistettava, mutta vankasti ratkaisukeskeinen ja valoisa ilmapiiri.”
”Stressinhallinnan harjoitukset liitettynä elämäntapaan toivat uusia oivalluksia siitä, miten
itse voin arjessa jatkaa saman toteuttamista.”
”Positiivisuus ja hyvä meininki tarttuu – TODELLAKIN, sama päti kaikkien
luennoitsijoiden kohdalla.”
”Sain uskomattoman paljon voimaa ja uskoa omaan paranemiseeni”
”Juuri tätä olen kaivannut – kiitos, kiitos, kiitos!"

Lue lisää viikonlopun ohjelmasta, valmentajista ja asiantuntijoista: https://www.uusielamaohjelma.fi/uusi-elama-viikonloppu-2/

Hinta: Early bird -hinta 449,- (sis alv 24%) 7.2 asti ja sen jälkeen hinta 499,-

Ilmoittautuminen: https://holvi.com/shop/uskallaparantua/product/e389b55ab47402123cfd46d8ba59d966/