Back to All Events

Valon taika -joogaretriitti / Katri Syvärinen


valon-taika-joogaretriitti-katri-syvarinen-2018.jpg

Kesän korvalla on täydellinen hetki herättää sisäinen loisteensa. Tule kanssamme Tuomiston huikean kartanon suojiin vapautumaan kevään kuormasta, hoitamaan itseäsi ja luomaan rakastavaa suhdetta kehoosi ja sieluusi. Valo on meissä kaikissa!

Tällä retriitillä joogaa ei tarvitse jännittää – siitä saa nauttia. Tunneillemme saa tulla rauhassa juuri sellaisena kuin on, vaikka tuntisi olonsa notkeaksi kuin rautakanki. Harjoitukset sopivat erinomaisesti myös aloitteleville joogeille, mutta antavat varmasti paljon kokeneemmillekin.

Me ohjaajat, Karita ja Katri, olemme rentoja ja sallivia. Tunneillamme tavoitteena on lähinnä sisäänpäin kääntyminen, kehonsa ja sydämensä kuunteleminen sekä armollisuus itseä kohtaan. Aamujooga herättelee lempeästi liikkeeseen, iltaharjoitus rauhoittaa.

Viikonloppu sisältää myös inspiroivat workshopit, jotka auttavat kirkastamaan omaa polkua ja näkemään kehosi, mielesi ja koko elämäsi uudella tavalla. Kesä otetaan vastaan mieleenpainuvassa keskiyön valoseremoniassa!

Viikonloppuun mahtuu myös omaa aikaa (käperry vaikka päivänokosille, lähde päiväkävelylle tai asetu lukemaan hyvää kirjaa), herkullista kasvisruokaa, vielä herkullisempaa seuraa sekä saunomista Frantsilan hoitavien tuotteiden kera.

OHJAAJINA ilon ja valon lähettiläät ♥
Karita Aaltonen, www.karitaaaltonen.fi
Katri Syvärinen, www.katrisyvarinen.fi

ALUSTAVA OHJELMA

PE
16-17 majoittuminen
17 esittelyt & smoothie
18-19.30 yin-jooga (Karita)
19.30 illallinen
20.30 sauna

LA
8.15 smoothie
8.30-10 slow flow -jooga (Katri)
10 aamiainen
12-14 workshop (Katri)
14 lounas
18-19.30 yin-jooga (Karita)
19.30 illallinen
20.30 sauna + palju
22.30-24 valon seremonia

SU
8.45 smoothie
9-10.30 slow flow -jooga (Katri)
10.30 aamiainen
12-14 workshop (Karita) + lopetusrinki
14 lounas
Kohti kotia ja kesää!

HINTA
495 e (sis. alv 24 %), josta 195 e varausmaksua (ei palauteta).

VARAA PAIKKASI
maksamalla varausmaksu Lippuja saatavilla -linkin kautta. Loppusumma laskutetaan toukokuun alkupuolella.
Ps. Edellisellä retriitillämme todella moni mukaan haluava jäi ulkopuolelle, joten ole nopea! Paikkoja on rajattu määrä.

Hinta sisältää
- 2 x aamiainen
- 2 x lounas
- 2 x illallinen
- 3 x smuutie
- 2 yön majoitus joko päärakennuksessa 4 hengen huoneissa tai ihanassa ulkoaitassa 2 hengen huoneissa
- monipuolinen ohjelma
- sauna & lauantai-iltana palju

Viikonlopun aikana mahdollisuus kehoa ja mieltä helliviin hoitoihin (ei sis. retriitin hintaan).

PALAUTETTA aiemmalta retriitiltämme:
”Life changing experience. Ihana voimaannuttava viikonloppu samanhenkisten ihmisten parissa. Positiivisuuden kautta kohti entistä parempaa elämää. Katrin ja Karitan joogat ovat paljon muuta kuin vain asanoita: itsetutkiskelua, meditoimista, positiivisuuden löytämistä. Viikonlopun vaikutukset ovat jääneet pysyviksi elämäntapamuutoksiksi! Suosittelen.”
– Kiki

”Viikonloppu oli kuin olisin elänyt eri todellisuudessa. Rauhaa, harmoniaa ja itseen keskittymistä. Ympäristö tuki rauhoittumista. Jooga, ravinto, sauna ja hoidot olivat kaikki täydellisessä harmoniassa keskenään. Nukuin kuin tukki ja viikonlopun jälkeen olin kuin uusi ihminen. Miksei aina voi olla ikuinen joogaretriitti?”
– Jossu