Back to All Events

Voimaannuttava naisten kokoontuminen


voimaannuttava-naisten-kokoontuminen-2018.jpg

Voimaannuttava viikonloppu vietetään Tuomiston Kartanolla Sastamalan Karkussa, Pirkanmaalla. Tuomisto on vanha voimapaikka, kotoisa ja sielukas hyvinvoinnin keidas, jonka erityiset energiat auttavat avaamaan uusia ulottuvuuksia sisimmässämme. Tuomistolle ajaa Helsingistä noin kaksi tuntia, Tampereelta puolituntia. Perille pääsee myös junalla, Karkun asemalta on 400m Tuomistolle. Tervetuloa mukaan!

Naisen elämänvaiheet seuraavat luonnon syklien ikuista tanssia. Viikonlopun aikana tarkastelemme kuun ja kuukautisten kiertoa voimavarana ja paikannamme itsemme osana luonnon suurta kiertokulkua.

Tulemme kehomme kautta kokemaan, kuinka olemme yhtä luonnon kanssa. Ja kuinka tämä yhteys ravitsee, inspiroi ja valaisee tietämme naiseuden polulla.

Valjastamme voimamme: opimme päästämään irti, parantumaan sekä luomaan uutta. Voimaannuttava viikonloppu on tutkimusmatka syvälle nais-itseemme. Kuupolulla opimme elämään tietoisena sykleistämme, ja löytämään jokaisesta vaiheesta viisauden viestin. Opettelemme hyödyntämään syklisyyden tarjoamia mahdollisuuksia omassa elämässä, omalla ainutlaatuisella tavalla."

Retriitin aikana:

- Opimme tunnistamaan siirtymävaiheet luonnossa ja kehossamme: tiedostamme kasvavan kuun, täydenkuun, vähenevän kuun sekä mustan/uuden kuun vaikutuksia.
- Opimme kuun/luonnon vaiheisiin sopivia jooga, hengitys ja meditaatio harjoitteita voida hyödyntää jokaisesta vaiheesta omaan elämään.
- Opimme kehittämään omaa ilmaisuamme, synnyttämään oman Voima transsitanssien, laulaen, hengittäen.
- Opimme erilaisia itsehoitomenetelmiä ja parantumisen periaatteita.
- Teemme mielikuvamatkoja rummun värähtelyn johdattamana kehoa ja mieltä vahvistaaksemme.
- Opimme JUUREN LÄSNÄOLON PALAUTTAMISEN perusteet.
- Opimme arvostamaan itseämme kokonaisvaltaisesti ja tarkastelemaan meissä olevaa valon ja pimeän ikuista tanssia josta löydämme oman totuutemme ja voimamme.

Retriitti sopii kaikille naisille myös jos kuukautiset ovat jääneet pois syystä tai toiseen, kuu ja luonnon syklit vaikuttavat elämäsi riippumatta kuukautisista myös.
#juurakonvoima

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Gabriela Ariana, puh. 050 5289772
juurakonvoima@gmail.com
http://www.juurakonvoima.com

Hinta: 350€. Hinta sisältää opetuksen, majoituksen täysihoidolla, puusauna lauantaina sekä kaikki kurssimateriaalit.
Sitovat ilmoittautumiset 10.8.2018 asti.
Retriitin maksu suoraan Juurakon Voiman tilille: FI7517653500029233
Viestikenttä: Retriitti syksy 2018

Earlier Event: August 24
HIMA Happiness
Later Event: September 8
Jumalatarkoulu 2 / Heidi Lehikoinen