Filtering by: Päivätapahtuma

Yin-päivä Tuomistolla / Tara Lange & Karita Aaltonen
May
10
1:00 PM13:00

Yin-päivä Tuomistolla / Tara Lange & Karita Aaltonen

yin-paiva-tuomistolla-tara-lange-karita-aaltonen-2018-2.jpg

Tule viettämään lempeä ja voimauttava Yin-päivä sielukkaassa Tuomiston kartanossa Taran ja Karitan seurassa 10.5 klo 13-19.

Päivän aikana pääset nauttimaan Tuomiston kartanon rauhoittavasta energiasta ja herkullisesta kasvisruuasta. Päivä sopii kaikenikäisille, myös miehille ja pariskunnille. Joogasta ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta.

Mielesi rauhoittuu ja selkeytyy Tara Langen workshopin annista. Mitä sinun tulisi lisätä ja mitä vapauttaa matkallasi kohti tasapainoisempaa ja itsellesi lempeämpää elämää? Taran rehellisen armollinen tyyli avaa kuulijoissaan jotain sisäistä ja haudattua viisautta, antaen sen tulla pintaan vapaana ja pulppuavana.

"Vaikutuspiirissäsi on uskomattoman innostavaa ja voimaannuttavaa. Kauniit silmäsikin suorastaan tuikkivat syvempää tietämystä ja terävät, mutta lempeät kysymyksesi saattelevat meidät sisäisen viisautemme äärelle. Tulisin kuuntelemaan sinua aiheessa kuin aiheessa, sillä niin karismaattinen, ilahduttava ja sykähdyttävä luennoitsija olet. Sydämellinen kiitos hienosta työstä.”

Ravitsevan kasvislounaan jälkeen Karita Aaltonen pitää kahden tunnin kehoa avaavan aromaterapeuttisen Yin-joogan. Karita on joogaohjaajana aivan erityinen ja moni matkustaa kaukaa hänen tunneilleen.

"Uskallan sanoa että Yin-jooga on muuttanut oman elämäni täysin. Nyt haluan opettaa ja jakaa sitä ihanuutta myös muille. Rakastuin ennen kaikkea Yin-joogan henkiseen puoleen, siihen ihanaan rauhaan ja tasapainoon mitä jooga tuo. Olen saanut nähdä niin monen ihmisen elämän muuttuvan Yinin ansiosta. Nyt kun elämä on todella hektistä, on entistä tärkeämpää pysähtyä ja kuunnella itseään.

Yin joogassa olemme yhdessä asanassa useita minuutteja päästäksemme yin-kehoomme. Yin-jooga vaikuttaa syvälle, puhdistaa meridiaaneja ja aktivoi chakroja toimimaan oikein. Yin edistää varsinkin aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia sekä rauhoittaa hermostoa. Yleensä teemme myös pranayama/hengitys-harjoituksia."

Ennen kotiinlähtöä herkuttelemme vielä Tuomiston Tuulin rakkaudella valmistetuista vihersmoothiesta ja raakakakusta.

Lisää päivän vetäjistä:
http://www.taralange.fi/
http://www.karitaaaltonen.fi/

HINTA: 129€ sisältäen alvin, lounaan, smoothien ja raakakakun sekä ohjelman.

MUKAAN: Mukavat vaatteet ja oma joogamatto, jos sinulla sellainen on.

ILMOITTAUDU: Ilmoittautumiset tara@taralange.fi. Ilmoittautuminen on maksun jälkeen sitova, mutta esteen tullessa osallistumisen voi luovuttaa toiselle henkilölle.

KULKUYHTEYDET: Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere-Pori-valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

Jos tulet junalla, tulee Tampereelta juna Karkkuun klo 12.15-12.47 ja lähtö Karkusta Tampereelle on klo 19.13-19.45.

View Event →