Filtering by: Parisuhde

Parisuhdeviikonloppu / Tara Lange
Nov
10
to Nov 12

Parisuhdeviikonloppu / Tara Lange

parisuhdeviikonloppu-tara-lange-2017.jpg

PÄIVITYS 13.9: RETRIITTI ON TÄYNNÄ! YLELLINEN IRTIOTTO ARJESTA PARISUHDETTA VAHVISTAMAAN - retriitti viidelle pariskunnalle Tuomiston kartanossa täysihoidolla. Tämä on retriitti pariskunnille, jotka haluavat lisätä ymmärrystä ja yhteyttä toisiaan kohtaan.

Onko kipinänne ja ilonne kadonnut lapsiperheen sukkapyykkien alle? Muistatteko enää miltä tuntuu olla niin ihastunut toiseen, että ne samaiset sukat pyörivät jaloissa? Kosketteletteko vielä toisianne? Tiedättekö mitä toisillenne kuuluu? Onko parisuhteenne täynnä ristiriitoja? Ettekö vain tunnu puhuvan samaa kieltä toistenne kanssa? Olette kuin eri maailmoista? Vaikka jankkaatte ja jankkaatte niin silti ette ymmärrä? Pitäisikö asialle tehdä jotain?

Arjesta ei aina löydy sopivaa hetkeä toisen avoimeen kuunteluun ja parisuhteen ylläpitoon. Mistä sitä edes aloittaisi? Tämän retriitin aikana teillä on aikaa vain toisillenne ja tukenanne on inspiroiva ja hauska ohjelma, joka on tarkoin suunniteltu vahvistamaan parisuhteenne perustavia tekijöitä.

Tunteiden tikapuu on helppo ja oivaltava työkalu parisuhteessa käytettäväksi. Sen kautta voi löytää tasapainon, joka on hyväksyvä ja salliva ja antaa molemmille luvan olla rehellinen ja tunteva. Tikapuiden avulla opitte sanoittamaan oloanne ja tunnistamaan tunteitanne ilman tuntikausia kestäviä turhauttavia keskusteluja.

Kun ymmärrätte, miksi toinen käyttäytyy miten käyttäytyy, on helpompi hyväksyä hänen tapansa toimia. Osaatte tasapainoittaa toistenne tunteita ja auttaa toisianne, sen sijaan että ärsyynnytte ja syytätte toisianne. Tikapuiden avulla parisuhteessa tuntuu taas olevan järkeä! Perhe-elämä rauhoittuu ja energia kotona on kevyempää ja iloisempaa.

Retriitin vetäjä olen minä, Tara Lange. Olen kirjailija ja luennoitsija. Parisuhteissani kaikki virheet tehnyt ja eronnut, oppiläksyni oppinut ja nykyään onnellisesti naimisissa oleva suurperheen äiti. Entisessä elämässäni olin catering- , ravintola- ja hotellipäällikkö, joten tiedän miten upea ja unohtumaton viikonloppu järjestetään.Tuomiston kartanolla se sujuu kuin tanssi!

https://www.taralange.fi/

Retriitti aloitetaan perjantaina tutustumalla toisiimme. Nautimme herkullisen illallisen, jonka jälkeen on sauna ja palju. Lauantaina on Tikapuut rakkauteen- workshop sekä yhdessä ohjattuja hauskoja ja koskettavia harjoituksia, jotka lisäävät hyväksyntää, ymmärrystä ja rakkautta parisuhteeseen. Ohjelma on väljää ja pääpaino on yhdessäololla, rentoutumisella ja herkullisilla aterioilla. Sunnuntaina saa nukkua myöhään ja brunssia nautitaan klo 10-11.30. Retriitti päättyy rakkaudelliseen seremoniaan.

Lupaan etten lässytä herkkiä korulauseita rakkaudesta vaan tarjoan aitoja ja rehellisiä kokemuksiani ja osaamistani avuksenne iloisempaan ja rikkaampaan yhteiseen arkeen. Olen tunnettu brittihuumoristani ja rempseästä tavasta puhua - standup koomikoksikin ollaan haukuttu. Vaikka puhutaan tunteista, voi niistäkin puhua maanläheisesti ja ymmärrettävästi - nehän ovat elämämme suola.

Hauska ja tunteellinen viikonloppu sopii parhaiten siis pariskunnille, jotka haluavat ylläpitää rakkautta ja yhteyttä, mutta ei ehkä sellaisille, joilla on kovin tulehtuneet välit ja eropaperit tulostettuna.

PAIKKA: Tuomiston kartano sijaitsee Karkussa. Keskellä kauneinta Pirkanmaata sijaitseva kotikartano lepää korkealla mäellä, josta avautuu upea maisema alas Rautaveden kansallismaisemaan.

http://www.tuomistonkartano.fi/

KULKUYHTEYDET: Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere-Pori-valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

MAJOITUS: Huoneet ja parivuoteet ovat persoonallisia ja boheemeja. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.

TÄYSIHOITO: Retriitin hintaan kuuluu perjantain illallinen, lauantain aamupala, lounas sekä illallinen ja sunnuntain brunssi. Tuomistolla aina tuoretta, herkullista ja ravintorikasta ruokaa. Suosimme kasvisruokaa ja käytämme mahdollisimman paljon luomua, oman puutarhan aineksia ja lähiruokaa. Tarjolla on myös naposteltavaa ja herkkuja.

MUUTA: Sauna ja palju ovat käytössämme perjantai- ja lauantai-iltana.

HINTA: 850€ per pariskunta sis. alv. majoituksen, täysihoidon, ohjelman ja materiaalit. Maksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä, jolloin ilmoittautumismaksu 200€ varmistaa paikkanne, ja loppusumma 650€ ennen retriittiin saapumista.

VARAA PAIKKASI: retriitti on täynnä!

View Event →