Back to All Events

Yin Yoga Magic: Full Moon Special

2017:11:yin-yoga-magic-full-moon-special.jpg

Täysikuu on taianomaista aikaa. Silloin on aika nauttia kaikesta siitä, mikä uudenkuun aikaan on alkanut kasvaa – ja päästää irti siitä, mikä ei enää palvele. Silloin on myös täydellinen hetki pysähtyä ja rentoutua pitkän yin-joogaharjoituksen parissa.

Seuraava Yin Yoga Magic pidetään täydenkuun tunnelmissa su 5.11., loppupäivän hämärässä klo 16-19. Paikkana on hurmaava Tuomiston Kartano Karkussa (noin 40 min Tampereelta – ja kannattaa tulla vaikka kauempaakin!). Upeiden hirsiseinien syleilyssä ja maaseudun rauhassa harjoitukseen tulee ainutlaatuinen tunnelmansa ❤️

Et tarvitse aiempaa kokemusta yinjoogasta – riittää että haluat tulla mukaan kokemaan jotakin erityistä. Ota mukaan muistikirja ja kynä, niin pääset harjoituksen lomassa kirjoittamaan ylös sisältäsi nousevia oivalluksia ja vastauksia.

Illan pimentyessä teemme myös irtipäästämisseremonian, joka vahvistaa jokaisen omaa sisäistä matkaa. Harjoituksen jälkeen saa jäädä juomaan kupillisen teetä – viivytään vielä hetki sunnuntai-illan ihanassa rauhassa.

Harjoituksen ohjaa Katri Syvärinen (henkisen hyvinvoinnin valmentaja, RYT500h-joogaohjaaja). Katri osaa luoda harjoitukseen hyväksyvän tilan, jossa jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

HINTA: 35 e (sis. alv. 10 %)

Ilmoittautuminen:
Varaa paikkasi maksamalla osallistumismaksu Holvi-verkkokaupan kautta (linkki kohdassa "Etsi lippuja"). Ilmoittautumiset ovat sitovia, rahojen palautus sairaslomatodistuksen perusteella. Esteen sattuessa voi myös hankkia tilalleen toisen osallistujan.

Paikkoja on rajattu määrä. Tapahtuma toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 27.10. mennessä vähintään kymmenen. Senkin jälkeen otetaan ilmoittautumisia vastaan, mikäli paikkoja riittää ja tapahtuma on toteutumassa. Tule mukaan nauttimaan!