Filtering by: Iltatapahtuma

Yin Yoga Magic: Full Moon Special
Nov
5
4:00 PM16:00

Yin Yoga Magic: Full Moon Special

2017:11:yin-yoga-magic-full-moon-special.jpg

Täysikuu on taianomaista aikaa. Silloin on aika nauttia kaikesta siitä, mikä uudenkuun aikaan on alkanut kasvaa – ja päästää irti siitä, mikä ei enää palvele. Silloin on myös täydellinen hetki pysähtyä ja rentoutua pitkän yin-joogaharjoituksen parissa.

Seuraava Yin Yoga Magic pidetään täydenkuun tunnelmissa su 5.11., loppupäivän hämärässä klo 16-19. Paikkana on hurmaava Tuomiston Kartano Karkussa (noin 40 min Tampereelta – ja kannattaa tulla vaikka kauempaakin!). Upeiden hirsiseinien syleilyssä ja maaseudun rauhassa harjoitukseen tulee ainutlaatuinen tunnelmansa ❤️

Et tarvitse aiempaa kokemusta yinjoogasta – riittää että haluat tulla mukaan kokemaan jotakin erityistä. Ota mukaan muistikirja ja kynä, niin pääset harjoituksen lomassa kirjoittamaan ylös sisältäsi nousevia oivalluksia ja vastauksia.

Illan pimentyessä teemme myös irtipäästämisseremonian, joka vahvistaa jokaisen omaa sisäistä matkaa. Harjoituksen jälkeen saa jäädä juomaan kupillisen teetä – viivytään vielä hetki sunnuntai-illan ihanassa rauhassa.

Harjoituksen ohjaa Katri Syvärinen (henkisen hyvinvoinnin valmentaja, RYT500h-joogaohjaaja). Katri osaa luoda harjoitukseen hyväksyvän tilan, jossa jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

HINTA: 35 e (sis. alv. 10 %)

Ilmoittautuminen:
Varaa paikkasi maksamalla osallistumismaksu Holvi-verkkokaupan kautta (linkki kohdassa "Etsi lippuja"). Ilmoittautumiset ovat sitovia, rahojen palautus sairaslomatodistuksen perusteella. Esteen sattuessa voi myös hankkia tilalleen toisen osallistujan.

Paikkoja on rajattu määrä. Tapahtuma toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 27.10. mennessä vähintään kymmenen. Senkin jälkeen otetaan ilmoittautumisia vastaan, mikäli paikkoja riittää ja tapahtuma on toteutumassa. Tule mukaan nauttimaan!

View Event →
Rakkauden ja Runsauden Kaakaoseremonia
Aug
20
5:00 PM17:00

Rakkauden ja Runsauden Kaakaoseremonia

Meillä on ilo ja kunnia aloittaa seremoniakiertueemme Sastamalasta, Tuomiston kartanon avajaispäivän päätteeksi, siunaten kaiken olemassaolevan ja tulevan rakkaudella ja runsaudella.

Sydäntä avaava, pehmeä, lempeä kaakaomme tulee tällä erää Perusta, tuoden mukanaan maan ja alkuperäiskansojen viisauden.
Liitämme mukaan musiikin, mantrat, liikkeen, hengityksen ja yhteisöllisyyttä luovat harjoitteet.

Kaikki viisaus on meissä. Olemme kuin universumi pienoiskoossa. Kaiken tietoisuuden on mahdollista herätä meissä itsessämme. Emme tarvitse mitään ulkopuolelta, vain autenttisen tilan avautua rakkaudelle, turvallisessa ja sydämellisessä ilmapiirissä.

Tämä päivä vie päätökseen myös vallitsevan leijonaportti- sekä auringon että kuunpimennyssyklit. Tulienergiana leijonaenergia polttaa pois kaiken sen mikä ei ole harmoniassa uuden maan todellisuuden kanssa.

Meillä on planetaarisesti mahdollisuus myös yhdessä päästää irti menneestä ja avautua aivan uusille rakkauden ja runsauden aalloille.

Perulainen kaakao huomioiden myös Maya-kulttuurin mukaan uusi vuosi on juuri alussa.

Tule mukaan tälle huikealle matkalle, olet ensikertalainen tai kaakaokonkari, olet sydämestämme tervetullut.

Muistathan mainita jos olet raskaana, sydänsairas tai podet masennusta, mittaamme sinulle pienemmän annoksen tai mahdollisesti voit antautua vain muuten mukaan ryhmän energiaan.

Kokoonnumme klo 17.00 alkaen Tuomiston Kartanon ihanassa miljöössä, Siriuksen energioissa.
Siunaamme illan runsaudella ja rakkaudella joten tuo tullessasi jotain pientä syötävää/juotavaa yhteisölliseen pöytään ja jaamme seremonian päättyessä kaiken yhdessä.
Voit tuoda alttarille myös jonkun kiven, korun tai itsellesi tärkeän tavaran joka pyhitetään samalla.
Seremonia päättyy klo 20.00.

Illan hinta on 45€ ja se maksetaan käteisellä tullessa.
Ilmoittautumiset Tarja 050 3305895, fb-viestillä tai tarja.morri@gmail.com.

Olethan ajoissa paikalla, suljemme ovet klo 17.00.
Toivomme että ilmoittautumismaksut ja alttarilla pyhitettävät olisi toimitettu klo 17.00 mennessä.
Ota mukaasi jumppamatto, viltti, rennot vaatteet ja avoin mieli.

Tuomistolla tavataan❤

-Rakkaudesta Elämään-

Antti&Tarja

View Event →
Eheä ja Ihana Naiseus -ilta
May
24
5:00 PM17:00

Eheä ja Ihana Naiseus -ilta

2017:5:ehea-ja-ihana-naiseus-ilta.jpg

Ihana Nainen,

Kaipaatko pientä hetkeä itsellesi ja muiden naisten kannustavaa seuraa ja läsnäoloa tunnelmallisessa Tuomiston Kartanossa? Tule hetkeksi hengähtämään arjen pyörteistä sekä viettämään lämmin ja tunnelmallinen ilta Naiseuden äärellä ♥.

Illan ohjelmassa:

- lempeitä harjoituksia
- luento naiseudesta
- läsnäoloa oman itsesi ja naiseuden äärellä

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Ilta on sinulle rakas täysin ilmainen ♥! Riittää kun järjestät itsellesi muutaman tunnin vapaaksi.

Muistathan ilmoittaa ajoissa tulostasi, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Ohjaaja: Heidi Lehikoinen, www.heidilehikoinen.com
Aika: Ke 24.5. klo 17.00-20.00
Paikka: Tuomiston Kartano: Riippiläntie 32, 38100 Karkku, Sastamala
Ilmoittautumiset: heidi@heidilehikoinen.com

Rakkain terveisin,
Heidi

View Event →