Back to All Events

Martaana olemista - retriitti näkyvän ja näkymättömän rajapinnalla / Lauri Siirala


martaana-olemista-retriitti-nakyvan-ja-nakymattoman-rajapinnalla-lauri-siirala-2017.jpg

Martaana oleminen on vanhan kansan ikivanhaa viisautta näkyvän ja näkymättömän maailman välisestä yhteydestä.

Elämä on suuri mysteerio ja sopeutumisharjoitus. Se on ihmeellinen mahdollisuus tulla tietoiseksi olennoksi täällä maaplaneetalla ja omilla tiluksillani, siellä missä hetki hetkeltä ilmenen maan päällä, yhdestä muodosta toiseen, kuitenkin säilyen olennaisesti näkymättömänä, koskemattomana. Tämä mysteerio on irrationaalinen ja looginen samanaikaisesti. Tämä yhteys on elävän elämän alkemiaa, ja tätä yhteyttä herätämme henkiin retriittimme ajan.

Kalvo näkyvän ja näkymättömän välillä on ohuempi näillä leveysasteilla, kun sadonkorjuun jälkeinen luonto vetäytyy lepotilaan, syvälle omiin juuriinsa, olemaan martaana. Me voimme tehdä saman mitä luonto viisaudessaan tekee.

Kaikki lähtee elävän läsnäolon harjoittamisesta nykyhetkessä, yhteydessä suureen tuntemattomaan; siihen johonkin, jota syvimmiltäni kaipaan ja joka on sisälläni, eli rakkauteeni. Tervetuloa!

Retriitti alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä. Voit halutessasi saapua Tuomiston kartanolle jo perjantai-iltana.

HINNAT:

Retriitin osuus Tmi Dharmenille: ALENNETTU HINTA €110€ ennen 1.10. ilmoittautuville, sen jälkeen 135€. Vahvistat ilmoittautumisesi maksamalla retriitin osuuden varausmaksuna. Tarvittaessa voit maksaa sen myös kahdessa erässä.

Majoituksen ja ruokailun osuus maksetaan Tuomiston kartanolle viikkoa ennen retriittiä. Hintavaihtoehdot:

1. Täysihoito lauantaista sunnuntaihin Tuomiston kartanolla 115€. Majoitus 4h-huoneessa tai 2h-huonessa (1 kpl, ensisijaisesti pariskunnalle) sisältäen myös pe-iltaruuan. Majoitustilat talviaikana 14:lle osallistujalle. Omat lakanat ja pyyhkeet mielellään mukaan, tai lakanavuokra 10€/peti.

Jos nautit arktisen viileässä nukkumisesta ja sinulla on lämmin makuupussi, saatat uskaltautua nukkumaan myös luhtiaitassa. Tällöin maksat vain pelkistä aterioista eli pe-su 80€ tai la-su 65€.

2. Täysihoito perjantai-illasta sunnuntaihin Tuomiston kartanolla 180€.

3. Jos et majoitu Tuomistolla, niin la-su pelkät ruokailut 65€.

4. Jos kaipaat 1h-huonetta tai esim. pariskunnat omaa privaattia tilaa, muita majoitusvaihtoehtoja on noin 10-15 minuutin ajomatkan päässä Sastamalassa http://www.liekoranta.fi/majatalo sekä Ellivuoressa http://www.ellivuoriresort.fi/majoitus

Molemmissa majoituksen hinta alk. 70€/yö. Majoitus varataan suoraan ko. paikasta. Tällöin pelkkien ruokailujen osuus Tuomistolla (pe-su 80€ tai la-su 65€). Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen.

Lisätietoja Lauri Siiralan verkkosivuilla: https://laurisiirala.fi