Back to All Events

Breathingman: Jooga & Syvähengitys / Kirsikka & Arttu Lipsonen

Koe kehon ja mielen rentoutuminen lempeästi Artun ja Kirsikan Jooga & Syvähengitys -työpajassa ihanan idyllisessä Tuomiston Kartanossa. Aikaisempaa jooga- tai hengityskokemusta ei tarvita. Varaa paikkasi nopeasti: info@tuomistonkartano.fi

Työpajassa joogaliikkeet ja tehokkaat hengitystekniikat yhdistyvät lempeällä, mutta tehokkaalla tavalla. Tässä 2,5-tuntisessa työpajassa opit:

1) Kirsikan joogaosiossa lähdemme lempeän joogan avulla tutustumaan omaan kehoon liikkeen ja hengityksen avulla. Mieli tyyntyy ja rentoutuu. Jooga avaa ja valmistelee kehon ja mielen Artun syvähengityksiin. Liikkeet tehdään pakottamatta ja omaa kehoa kuunnellen. Lempeä jooga käy sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille.

2) Syvähengitysosiossa opit rennon ja terveyttäsi edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi teemme voimakkaampia hengitysharjoituksia, jotka lisäävät suorituskykyä, katkaisevat stressin tehokkaasti ja suorastaan pakottavat autuaaseen rentouden tilaan. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita ;)

3) Työpaja päätetään ihanaan syvärentoutukseen ja kotimatkalle otetaan mukaan hyvä olo ja ohjeet hengitysten kotiharjoitteluun.

Kurssin hinta: 49 €. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä (tasaraha) tai etukäteen tilille: fi1014393000105661 Meisinki Oy. Tulethan paikalle 15 min ennen tilaisuuden alkua. Paikalla joogamattoja mutta tuo oma matto mukaasi jos sinulla sellainen on. ☀️
Paikka: Tuomiston Kartano, Sastamala
Ilmoittaudu: info@tuomistonkartano.fi

Paikkoja on rajoitetusti ♥️

KURSSIN OHJAAJAT:
Kirsikka Lipsonen on sertifioitu Integral Hatha joogaopettaja.
"Lempeän joogan voima on huikea kehon avaaja ja mielen rauhoittaja". Kirsikka ohjaa joogaa pääasiassa yrityksille ja muille organisaatioille sekä pienryhmille.
www.facebook.com/Mindgate.fi

”Breathingman” Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen hengitysharjoituksista eri traditioissa ja on hakenut jooga-ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu on setifioitu Oxygen Advantage -valmentaja. Ilmaista tietoa hengityksestä ja sen hyödyistä löydät:
www.facebook.com/breathingman.fi ja
www.breathingman.fi -sivustoilta.

Palautteita:
”Voi rakkaat teitä. 💖 Artun settejä olen aina rakastanut, mutta kyllä ihana Kirsikka toi vielä niin uutta syvyyttä kaikkeen.💖 Odotin tältä paljon ja kaikki odotukset ylittyi. Niin mahtavasti toimii teidän yhteinen energia, ettei kiitollisempi osallistujana voisi olla. Vahva suositus tälle ja jatkakaa ehdottomasti näitä yhteisiä settejä. 💖”

”Hei iso kiitos teille molemmille! Oli aivan uskomattoman hieno kokemus 💫💖”

”Upea setti tänään Kirsikka ja Arttu 😃 Suurkiitokset. Jos hengitysharkat ei meinaa muuttua tavaksi, kannattaa käydä tankkaamassa hengitystapahtumista motivaatiota tekemiseen. Suosittelen 👍 Jälkifiiliksenä lentokelit. Ja jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin pitkään taas mennään näissä tunnelmissa 🤩”