Back to All Events

Naiseuden voima -retriitti / Eeva Ojalehto


2019:10:naiseuden-voima-retriitti.jpg

Naiseuden voima -retriitti on ylistys naiseudelle meissä. Lokakuu uuden kuun alla on hyvä paikka antaa pehmeän naisellisuuden kuplia esiin ja tulla näkyväksi maailmassa mikä voi tuntua ajoittain kovalta ja suorituskeskeiseltä paikalta. Retriitti hoitaa, hellii ja hemmottelee. Antaa tilaa rauhoittua ja olla läsnä omalle itselle. Rakastaa itseään ja kutsua omaa jumalatarenergiaa esiin. Kauneudellaan retriitti lumoaa ja tuo valoa syksyyn.


RETRIITIN OHJELMA:
17.00 Naisten piiri. Retriitin avajaiset ja laskeutuminen rauhaan.
18.30 Illallinen
19.30 Luonnollinen liike, rentoutuminen ja meditaatio

LAUANTAI
8.00 Tasapainottava joogaharjoitus. Naisten asanat + hemmotteleva ja hoitava joogahieronta itselle
9.30 Aamiainen
10.30 Naisena olemisen luonnolliset syklit
11.45 Aistien hurmaa. Valloittavia läsnäolon hetkiä luonnossa
13.00 Lounas
14.30 Jumalatar sinussa -valmennus
15.30 Tee & kahvihetki
18.45 Lempeät löylyt
19.00 Illallinen
19.45 Naisten seremonia + meditaatiohetki

SUNNUNTAI
8.00 Energisoiva joogaharjoitus puutarhassa
9.30 Aamiainen
10.45 Sielukkaan naisen oma polku -valmennus
12.15 Naisten piiri. Retriitin päätöstilaisuus & uuden alku.
13.00 Lounas ja lähtökahvit

Avaudu elämän kauneudelle!

RETRIITTI TASAPAINOTTAA LISÄÄMÄLLÄ FEMINIINIENERGIAA
Jotta voisimme kukoistaa sekä maskuliinisen yang ja feminiinisen yin energian meissä tulisi olla tasapainossa. Yhteiskunnallisesti ja etenkin työelämässä maskuliinista energiaa on edelleen niin runsain mitoin, että feminiininen energia siellä meinaa helposti jäädä jalkoihin. Siksi on hyvä olla paikkoja missä voi tietoisesti vahvistaa ja vaalia pyhää naisellista energiaa mikä on luonteeltaan pehmeää, lempeää, herkkää, intuitiivista ja luovaa. Retriitti sallii sekä feminiinisen, että myös maskuliinisen energian meissä tulla näkyväksi. Lokakuu juuri uuden kuun alla on sopiva hetki vaalia ja nostattaa feminiinienergiaa meissä ja kutsua sisäistä jumalatarta esiin.

TUOMISTON KARTANO

Tuomiston kartano on sielukas ja hurmaava retriittikeskus Sastamalassa. Pääset nauttimaan upeasta kartanotunnelmasta, kävelyhetkistä omenapuiden katveessa ja maisemasta kauas järvelle. Juuri sopivan ihana paratiisi naiseuden voima -retriitille.
Riippiläntie 32, 38100 Sastamala

HINTATIEDOT:
Early Bird hinta: 324 € kun ilmoittaudut 18.8.2019 mennessä.
Hinta: 344 € (sis. alv) Hinta sisältää ohjelman, majoituksen ja maukkaat kasvisruoat.

Peruutusehdot:
Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14 pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Eeva Ojalehto

Eevalla on 15 vuoden kokemus erilaisten hyvinvointiin liittyvien kurssien ohjaamisesta.

Jooga- ja meditaatio-ohjaaja
MB Elämäntaidon Valmentaja
Työyhteisövalmentaja
NLP Practitioner, NLP Personal Coach
Työfysioterapeutti
Mindfulness-ohjaaja CFM

lLMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT:
eeva.ojalehto(at)unelmaelama.fi

Puh: 040 120 7277

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA!