Back to All Events

Ayurveda Detox & Jooga -retriitti / Lana Lavonen


2019:4:ayurveda-detox-jooga-retriitti-lana-lavonen-2.jpg

Oletko haaveillut pienestä painonpudotuksesta, virkeämmästä olosta tai uuden elämäntavan aloittamisesta? Tästä viikonlopusta saat potkua yhteen tai kaikkiin.

Ilmoittaudu 18.4 mennessä!!!

Talven jäljiltä tukkoinen elimistö kaipaa perussiivouksen ja uudelleenasennuksen. Teemme yhdessä matkan kehon ja mielen puhdistautumiseen ayurvedan, pranayaman ja joogan keinoin. Sinulla ei tarvitse olla näistä taustaa, vaan saat kaiken tarvittavan ohjauksen ammattilaisen lempeässä opastuksessa.

Ayurvedassa kevät on puhdistautumisen ja uudestisyntymisen aikaa. Vuodenaika on otollinen terveyskuureille, joista ayurvedinen paasto on lempeä vaihtoehto, ei siis pelkkää vedenjuontia ja nälässä elämistä. Jooga ja pranayama eli hengitysharjoitukset tehostavat paastoa ja pidentävät vaikutusten kestoa.

Varaa siis detox-retriittipaikkasi heti ja vastaanota kevät energisenä ja kauniina. Tervetuloa Tuomiston tunnelmalliseen kartanomiljööseen!

Lisätietoa ayurvedisesta paastosta: ayurveda.fi/aurvedinen-kevatpaasto

On vielä mahdollisuus ilmoittautua Ayurveda-detox retriitille 26.-28.04.2019!

Pidän retriitin yksin sen takia hinta on laskenut alas! NYT retriitti on vain 364€

Ayurvedassa suositellaan kehon perusteellista puhdistamista kuona-aineista kaksi kertaa vuodessa: syksyn alussa ja keväällä. Keväällä lumen sulaessa kapha lisääntyy (mm. limaisuus) ja se johtaa kuona-aineiden erittymiseen verenkiertoon. Siksi kevät on otollinen aika kehon paastoon. Ja lisäetuna vältät kevätflunssankin.

Tällä retriitillä syömme kevyesti: aamupalana vihersmoothie, hedelmiä sekä puuroa gheen ja mausteiden kanssa, lounaalla nautimme kitcharista, joka on ayurvedinen todella kevyt mutta ravitseva ruoka joka sopii kaikille ayurveda kehotyypeille.

Kaksi kertaa päivässä ennen ateria otamme musta suola + inkivääri + lime maustesekoituksen ruuansulatuksen tulen aktivoimiseen, ja aterian jälkeen otamme jeera + fenkoli maustesekoitulsen ravintoaineiden imeytymiseen.

Kehon ja mielen puhdistumista tuemme pranayama- ja jooga-harjoituksilla.

Ayurveda-luennolla Lana kertoo syyt miksi Ayurveda-detox kannatta tehdä ja miten se vahvistaa meidän vastustuskykyämme sekä parantaa energiatasojamme merkittävästi. Saamme luonnollista energiaa ja keveyttä kevääseen.

Retriitin jälkeen olosi on virkistynyt ja selkeä.

Ayurveda-detoxin hyödyt:

- rauhoittaa mieltä ja hermostoa
- poistaa kuona-aineita kehosta ja mielestä.
- tukee henkistä ja emotionaalista tasapainoa.
- ravitsee vastustuskykyä
- tukee syvää unta
- puhdistaa ja vahvistaa ruoansulatussysteemiä
- vahvistaa ruonsulatuksen tulta
- lisää pranaa = elinvoimaa

Tämä Ayurveda & Jooga -retriitti on talven jälkeen kaivattu ilon ja elinvoiman tankkaus.

Viikonlopun aikana opit elinvoimaa (pranaa) nostattavia meditaatio- ja pranayama-harjoituksia, seuraat mielenkiintoisia hyvinvointiluentoja ja vietät rentouttavia luppohetkiä tunnelmallisessa kartanoympäristössä. Saat valmiudet muuttaa elämäsi pysyvästi terveellisempään suuntaan. Lyhyen ja kevyen ayurveda-detoxin jälkeen mielesi on selkeämpi ja kehosi virkeämpi.

Tule mukaan sellaisena kuin olet, tämä retriitti sopii ihan kaikille naisille ikään, näköön ja kokoon katsomatta! Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta tai ayurvedasta.

HINNAT

Kurssin hinta: 179 eur (sis. Alv 24%)
Majoitus täysihoidolla 185 eur eli viikonlopun yhteishinta on 364 eur
Ilmoittautuminen kurssille: lana@lanaprana.fi

Majoitus varataan suoraan Tuomiston Kartanolle. Majoitumme upeissa 2hh ja 4hh huoneissa. Lue lisää majoituksesta: http://www.tuomistonkartano.fi/palvelut/majoitus/
- mukaan omat vuodevaatteet (tai voi myös vuokrata paikanpäältä 10 e)
(Sis. täysihoidon: aamiainen, lounas, illallinen sekä saunan lauantaina)

HUOM! Ilmoittautuminen on sitoava ja mahdollisesta peruutuksesta veloitamme 200€.

Peruutusehdot:

Meillä on sellaiset peruutusehdot, että jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €.
Jos peruutus tehdään vasta 28-9 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien johdosta joudumme veloittamaan retriitin koko summan! Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle!

KOULUTTAJA

Lana Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifoitu kliinisen Ayurvedan terapeutti, pranayama- ja joogaohjaaja. Lana tekee asiakkailleen Ayurveda-konsultaatioita ja Abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Hän on myös Suomen Ayurvedayhdistyksen hallituksen jäsen. Pranayamaa ja joogaa hän opettaa pääosin Shanti Joogakoulussa, mutta myös muissa joogakouluissa ja retriiteillä ympäri maailmaa (mm. Samahita Retreat Center, Koh Samui). Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan ja Pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus. LanaPranan löydät Facebookista ja netistä www.lanaprana.fi

2019:4:ayurveda-detox-jooga-retriitti-lana-lavonen.jpg

MATKUSTAMINEN

Tuomiston Kartano sijaitsee 7 km päässä Tampere-Pori-valtatiestä ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemalta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia ja Helsingistä kolmisen tuntia. Os. Riippiläntie 32, 38100 Karkku, Sastamala. Laitathan viestiä, mikäli sinua kiinnostaa kimppakyyti Helsingin seudulta, niin koetamme mahdollisuuksien mukaan organisoida sellaisen.

OTA MUKAAN
- hygieniatarvikkeet ja mahdolliset lääkkeet
- pyyhe
- vesipullo
- lakanat halutessasi (lakanamaksu 10 e)
- joogaan sopivia rentoja vaatteita & villasukat
- muistiinpanovälineet
- välipaloja, kuten pähkinöitä ja hedelmiä, jos tunnet tarvitsevasi
- rahaa mahdollisia hoitoja ja tuoteostoksia varten

YHTEYDENOTOT
Lisäinfoa voit kysyä: lana@lanaprana.fi
Tel. 045 131 3121

OHJELMA

PÄIVÄ 1: PERJANTAI 26.04

Klo 15.00 Saapuminen Tuomiston kartanolle, ilmoittautuminen ja majoittuminen
Klo 16.00 Retriitin avaus, smoothiet
Klo 17.00 Päivällinen
Klo 18.00-19 Ayurveda-luento: Ayurvedan perusperiaatteet
Klo 19.30-20.30 Rauhoittava ilta-yin-jooga
Klo 21.00 iltatee ja unten maille

PÄIVÄ 2: LAUANTAI 27.04

Klo 8.00 – 9.45 Aamun kiitollisuus-meditaatio, pranayama sekä lempeä hatha-jooga
Klo 10.00 Aamiainen
Klo 11.00 – 12.00 Luento: Ayurveda-detox (keho ja mieli)
Klo 12.30 Kitchari-workshop
Klo 14.00 Lounas
*vapaata oleskelua*
Klo 17.30 -18.30 Terapeuttinen Yin-jooga
Klo 18.30 Päivällinen
Klo 20.00-22 Iltasauna (saunalla Frantsilan luonnonmukaiset hoitotuotteet vapaassa käytössä) *Saunan yhteydessä laitetaan ayurvedistä öljyä koko keholle* Lana kertoo lisää öljyn vaikutuksesta mieleen ja kehoon retriitin aikana :)

PÄIVÄ 3: SUNNUNTAI 28.04

Klo 08.00 - 9.45 Pranayama ja lempeä hatha-jooga
Klo 10.00 Aamiainen
Klo 11.00-12.30 Luento: Ayurveda, puhdas keho ja mieli + Q&A
Klo 13.00-14.00 Retriitin yhteenveto
Klo 14.00 Lounas ja kotiin lähtö

**Muutokset ohjelmaan/aikatauluun mahdollisia.**

* = Jos et ole selvillä omasta ayurvedisestä kehotyypistäsi, voit halutessasi varata sitä varten Ayurveda-konsultaation ennen retriittiä -10 % alennuksella, koodi TUOMISTO, email lana@lanaprana.fi (LanaPrana, Helsinki). Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Jos haluat nauttia viikonlopun aikana ihanasta, rentouttavasta ja terapeuttisesta hoidosta niin varaa aika hoitajiltamme. Jommalta kummalta, tai molemmilta :) Mukana koko viikonlopun ajat ovat luontaishoitajat naturopaatti Anna-Tuulia Mattson sekä Sirkku Rantamäki.

Voit varata hoidot suoraan hoitajalta tekstarilla/meilillä/soitolla.

Ja monen retriittikerran kokemuksella... kannattaa varata hoito hyvissä ajoin tai viimeistään ekana päivänä... lauantaina myydään jo "eioo:ta" :)

Hoitajat:

Rauhallinen Sirkku, noitanainen viisailla sanoillaan ♥

Hoitoja: Aromaterapia, Vyöhyketerapia, Reiki, Ayurvedinen kasvo- ja päähieronta, Intialainen päähieronta. Hoitoja voi myös yhdistellä keskenään, esim. hartioiden ja selän hieronta + lyhyt vyöhyketerapia + ayurvedinen kasvohieronta (kesto mielellään 1,5 tuntia). Hoidoissa on vahvasti läsnä intuitio ja rauha.

Yhteystiedot:
Puh: 040-0678244
Email: sirkkuanneli111@hotmail.com

Ihana Anna Tuulia, energiaa ja syvyyttä ♥.

Hoitoja:

  • Metamorfinen hieronta (hoidossa avataan kehon tunnelukkoja ja hoito vaikuttaa rentouttavasti niin kehoon kuin mieleenkin)

  • Virkistävä jalkojen hoito (sisältää yrttijalkakylvyn, jalkojen kuorinnan, jalkojen hieronnan ja käsien hieronnan)
    Rentouttava kasvo/päähieronta (sopii hyvin, jos on kehossa erilaisia jännitystiloja, koska tässä hoidossa keho rentoutuu kokonaisvaltaisesti ja sitä kautta mielikin kevenee)

  • Vanhanajan käsilläparantajahoito (sopii jos on kehon kiputiloja tai kaipaa henkistä tukea ja opastusta, energiaa)

Yhteystiedot:
Puh: 045-1244110
annatuulia@hyvanolontuulia.fi
www.hyvanolontuulia.fi