Back to All Events

Luovuus ja elämänvoima -retriitti / Katri Syvärinen


2019:7:luovuus-ja-elamanvoima-retriitti-katri-syvarinen.jpg

TÄYNNÄ! Kirjoittamisen ystävä, haaveiletko lomasta tunnelmallisessa ympäristössä? Kaipaatko rentoutumista, inspiraatiota ja tilaa luovuudelle?

Joogaretriitti kirjoittajille on kiehtova kasvumatka, jossa pääset yhdistämään henkisen kasvun, itsesi hoitamisen ja luovan työskentelyn.

Retriitin kantava teema on LUOVUUS JA ELÄMÄN VOIMA. Täällä tehdään tilaa sille, mikä kullekin on olennaisinta, niin että luovuutesi vapautuu ja elämän voima palautuu. Pääset hahmottamaan kirjoittajan polkuasi, luomaan omia kirjoitusrutiineja ja purkamaan henkisiä esteitä tieltäsi. Löydät rohkeutesi ja oman äänesi.

Yhteiset aamu- ja iltaharjoitukset koostuvat
- lempeästä joogasta (hidas hatha/flow ja yin)
- meditaatioista ja rentoutuksista
– kirjoitus- ja valmennustehtävistä
- keskustelusta

Päivisin on reilusti omaa aikaa kirjoittamiseen. Käperry nojatuoliin hirsiseinien suojaan, istahda inspiroivaan saliin tai asetu ulkoterassille huikeiden maisemien äärelle projektisi kanssa – mitä ikinä oletkaan työstämässä tai minkä aloittamisesta olet ehkä tähän asti vain haaveillut. Nyt on aikaa.

Jos haluat ensisijaisesti levätä, tämä on siihen täydellinen paikka. Tuomiston hoitava ilmapiiri tarjoaa mahdollisuuden elpyä ja voimaantua.

Sekä joogan että kirjoittamisen suhteen voit olla juuri siinä missä olet, kokemuksella ei ole merkitystä. Voit kirjoittaa faktaa tai fiktiota, tai keskittyä itsetutkiskeluun intuitiivisen kirjoittamisen avulla. Ehkä vasta herättelet sisäistä kirjoittajaasi. Ehkä et edes usko, että juuri sinä voisit olla kirjoittaja. Jokainen saa lähestyä asioita siitä, missä juuri nyt on.

Joogaharjoitukset sopivat kaikentasoisille, myös aloittelijoille.
Harjoituksia voi aina muokata itselleen sopivaksi – mihinkään
ei tarvitse eikä saakaan yrittää venyä väkisin.

RETRIITIN OHJAA Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, jolta on ilmestynyt kuusi kirjaa. Hänellä on takanaan 12 vuoden työkokemus toimittajana ja julkaisujen tekijänä, kuusi vuotta bloggaajana. Taustallaan Katrilla on suomen kielen maisterin tutkinto. Lisäksi Katri on NLP-kouluttaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired). Hän yhdistää ohjauksessaan erilaisia menetelmiä luovasti ja luontevasti.

Katrin ohjaustyyli on empaattinen, rento ja salliva. Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda tunneille turvallisen, taianomaisen tilan, jossa henkinen ja fyysinen harjoitus yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

PALAUTETTA aiemmilta kirjoittajaretriiteiltä:
"Retriitti lumoavan kauniissa Tuomiston kartanossa taianomaisen Katrin lempeässä ohjauksessa oli jotain, jota ei oikein voi sanoin kuvailla. Viikko oli täynnä harjoituksia, hiljentymistä, liikettä, kirjoittamista, itkua, naurua, oivalluksia, avautuvia lukkoja, luonnon ihmettelyä, läsnäoloa, yhteyttä, kauneutta, voimaa. Kiitollisuus Katria, kartanon väkeä ja kanssaretriittiläisiä kohtaan on valtava. Jos mahdollisuus osallistua tällaiseen tulee, tartu siihen!"
– Henna

"Sain paljon enemmän kuin osasin toivoa. Katrilla on ihana tapa saada pysähtymään ja katsomaan sisälle, niihin asioihin, jotka pitää nyt kohdata. Ensimmäistä kertaa ymmärsin, mitä jooga voi olla. Ei suorittamista, ei liikuntaa, ei päälleliimattua henkisyyttä, vaan itseensä tutustumista ja omien voimavarojen löytämistä."
– Sanna

"Elämäni huikein viikko!"
– Tanja

OSALLISTUMISMAKSU (sis. alv 24 %)
Kun ilmoittaudut 31.3.2019 mennessä: 890 e
1.4.2019 alkaen: 990 e

Lisätiedot, ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät retriitin omalta sivulta:
http://www.katrisyvarinen.fi/kesaumlretriitti.html

Tutustu ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan ♥