Back to All Events

Nainen astu esiin! -retriitti / Jenniemilia


Nainen astu esiin -jenniemilia

TÄYNNÄ! Oletko kyllästynyt taistelemaan itseäsi vastaan? Oletko valmis jakamaan lahjasi ja sanomasi maailmalle? Nyt on tullut aika astua esiin, sillä jotain täysin uutta on syntymässä Suomeen! Se hakee juuri nyt ilmentymistään ja muotoaan ja ennen kaikkea omia heimolaisiaan. Tämä jokin on yhteisö naisille, jotka ovat valmiita sanomaan KYLLÄ itselleen ja elämälleen ja luomaan uutta maailmaa, jota johdetaan tietoisesti, rohkeasti ja rakkaudella. Oletko sinä yksi meistä?

Tämä naisjohtajien heimo ja yhteisö on Sinulle upea nainen, joka olet lopen kyllästynyt pienentämään itseäsi, vähättelemään kykyjäsi ja piilottamaan potentiaaliasi. Kutsun mukaan Sinua, joka olet valmis muuntamaan menneet kipusi täysin uudeksi voimaksesi. Tämä heimo etsii seuraansa erityisesti Sinua, joka tiedät, että kaikki ei ole vielä tässä, sinun koko sankaritarinaasi ei ole vielä kuultu, elämäsi näytelmän huippukohdat ovat vasta alkamassa, ja Sinä olet valmis todelliseen seikkailuun! Olet valmis radikaaliin rehellisyyteen ja maailmoja syleilevään myötätuntoon matkaeväänäsi roppakaupalla rohkeutta.

Naisjohtajat, jotka luovat uutta maailmaa:
✅ Ovat tietoisia
✅ Elävät myötävirrassa
✅ Motivoituvat sisältäpäin
✅ Tekevät rohkeita tekoja
✅ Luovat merkityksellisyyttä

Tämän uutta maailmaa luovan heimon tarina on nyt alkamassa ja sen toteutuminen käytännössä tulee muotoutumaan lähikuukausien aikana. Voit vaikuttaa tulevan toteutumiseen liittymällä nyt mukaan ja kertomalla, millaista tukea ja inspiraatiota kaipaat omalla matkallasi. Tarjoan yhteisölle voimauttavaa sisältöä sekä omien että kollegoideni inspiraatiotuokioiden, haastattelujen ja palveluiden kautta (ilmaisten ja maksullisten). Tässä naisjohtajien yhteisössä saat siis tukea ja buustia, jotta voit ottaa haltuun oman voimasi, lahjasi ja paikkasi tässä maailmassa, ja siten toimia suunnannäyttäjänä muille – olet sitten johtajana itsellesi, perheellesi, työyhteisöllesi tai omalle yrityksellesi.

Tämän naisyhteisön fokus on tukea henkilökohtaista kasvua ja tietoista johtajuutta. Tulethan mukaan vain, jos olet valmis ottamaan täyden vastuun itsestäsi, kasvustasi ja omasta voimastasi ja jos tässä tekstissä edellä kuvatut arvot ovat linjassa omiesi kanssa. Tässä yhteisössä ei keskitytä elämän epäkohtiin, valittamiseen, uhriutumiseen tai muiden mollaamiseen. Sen sijaan tukekaamme toisiamme keskittymällä voimavaroihin ja mahdollisuuksiin, sillä jokaisessa meissä elää rajaton potentiaali aivan kaikkeen. Jos siis kaipaat ympärillesi saman henkisiä ihmisiä, joiden kanssa kasvaa ja kukoistaa, ja kuulet heimon kutsun, ilmoita itsesi mukaan: http://eepurl.com/gqGULH

Suunnattomalla innostuksella ja inspiraatiolla julkistan ensimmäisen tälle heimolle suunnatun pilottitapahtuman, "Nainen astu esiin! -kesäretriitin", joka järjestetään heinäkuun puolivälissä Tuomiston kartanossa Karkussa. Retriitti kumpusi esiin tästä täysin uudesta, näkyväksi tulemisen energiasta ja on aloitus jollekin todella suurelle. Koska kyseessä on ensimmäinen pilottitapahtuma, ohjelman hinta (100€) on kaikille rohkeille ja itsensä likoon laittaville osallistujille hyvin edullinen. Tule mukaan luomaan uutta maailmaa ja haastamaan itsesi!

❣️Nainen astu esiin! -retriitti 19.-21.7. (pilottiryhmä)❣️

Kasvupaikka naisille, jotka valitsevat rohkeuden mukavuuden sijaan.

Uutta, tietoisempaa ja valoisampaa maailmaa luodaan todeksi tänä kesänä Nainen astu esiin! -kesäretriitillä. On ollut aivan huikeaa seurata tähän retriittiin ja uuteen naisyhteisöön liittyvää innostuksen energiaa sekä omalta, että ennen kaikkea osallistujien taholta! Retriitin paikat viedään kirjaimellisesti käsistä (jo ennen virallista julkaisua) nopeammin kuin yhdenkään 9 vuoden aikana järjestämäni tapahtuman osalta. Ja sehän kertoo sitä, että juuri tällaiselle yhteisölle ja tapahtumille on tarvetta ja tilausta. Mikä taasen tarkoittaa, että kesäretriitille tulee kokoontumaan aivan uskomattoman huikea joukko Suomen rohkeimpia naisia, jotka ovat valmiita astumaan omaan voimaansa!

Tämä tietoisen naisjohtajuuden ja uuden maailman luomisen teema on hautunut sisälläni jo useamman vuoden ja odottanut ulostuloaan, enkä vielä tiedä, minne kaikkialle se tulee tämän kesäretriitin ryhmän viemään. Juuri tästä syystä kyseessä onkin pilottiryhmä. Käyn ennen retriittiä teidän osallistujien kanssa kahden keskisen keskustelun (puhelimitse), jossa käydään läpi, missä kohtaa olet juuri nyt omalla kasvupolullasi, mitkä ovat suurimpia kasvun ja täyden esiin astumisen esteitä, ja mitä kaikkein eniten koet tarvitsevasi matkalla kohti suuremman potentiaalisi elämistä todeksi. Tulen siis päivittämään retriitin sisältöä ja teemoja sitä mukaa, kun osallistujat varmistavat paikkansa ja todentuu, mikä on juuri tälle ainutlaatuiselle ryhmälle tarkoituksenmukaista.

Sitoutuminen tällaiseen työskentelyyn edellyttää luottamusta ja uskallusta hypätä tuntemattomaan. Silloin, kun uskaltaudumme jonkin uuden ja tuntemattoman äärelle, sekä itsemme että elämän osalta, rohkeutemme palkitaan ja saamme kokea jotain paljon taianomaisempaa ja merkityksellisempää, kuin varmistelemalla ja kontrolloimalla olosuhteita. Joten, hypätään yhdessä tähän seikkailuun, ja katsotaan minne kaikkialle se meidät vie.

Minulla on vankka, 9 vuoden kokemus syväluotaavasta ryhmätyöskentelystä, valmentamisesta ja intuitiivisesta ohjaamisesta. Retriitin aikana olet siis osaavissa ja turvallisissa käsissä. Haluan vielä muistuttaa, että tämän naisyhteisön ja retriitin keskiössä on kasvumatka kohti sisäisen johtajuutesi käyttöönottoa ja kätketyn timanttisi esiintuomista. Tämä mahdollistaa sen, että voit toimia suunnaannäyttäjänä ja tietoisena johtajana myös muille. Prosessi edellyttää rohkeutta nähdä itsensä ja omat esteensä, jotta voi paljastaa haasteiden alta löytyvät vahvuutensa ja lahjansa myös muille. Työ voi olla osittain haastavaa ja epämukavaa, ja yhtä lailla suunnattoman innostavaa ja voimauttavaa. En suosittele tätä matkaa kenellekään, jolla on akuutti kriisitilanne tai tarve terapeuttiseen työskentelyyn. Yksilövastaanotolleni voi hakeutua erikseen tällaisessa tapauksessa, mutta retriittiin osallistuminen edellyttää sisäisiä voimavaroja ja kykyä suunnata elämässä eteenpäin.

Alta löydät listan teemoista, jotka kuuluvat retriitin kokonaisuuteen. Niiden painotus riippuu jokaisen osallistujan toiveista ja tarpeista. Saat retriitiltä joka tapauksessa paljon työkaluja ja inspiraatiota riippumatta siitä, haluatko käyttää oppeja itsesi johtamiseen, ihmissuhteidesi parantamiseen, yritystoimintasi buustaamiseen, työssäsi esimiehenä tai valmentajana.

- Tietoisuuden kasvattaminen
- Näkyväksi tuleminen / oman äänen ja totuuden esiin tuominen
- Johtajuuden uudet ulottuvuudet / rohkea vuorovaikutus
- Kasvukivut ja elämäntarina oman potentiaalin mahdollistajana
- Myötävirta ja luovien voimien käyttöönotto
- Puutetietoisuudesta runsauteen ja rikkauteen
- Ainutlaatuisuus ja sisäisten lahjojen jakaminen maailmalle

OHJAAJA

Olen Jenni Demus, 38 vuotias tietoisen johtajuuden valmentaja. Lähestymistapani on integraatio opiskelemistani viitekehyksistä ja koulutuksista, joihin kuuluvat mm. psykofyysiset valmennus- ja terapiasovellukset, hyväksymis- ja omistautumisterapia (kognitiivisen terapian erityispätevyys), NLP, sekä projektinhallinta ja johtaminen. 9 vuoden asiakaskokemusteni pohjalta olen kehittänyt 5:n askeleen AWAKE-menetelmän, joka voimaannuttaa ihmistä sisäisestä taistelusta kohti omannäköisen menestyksen luomista.

LISÄTIEDOT

✴️ AIKA: 19.-21.7. Perjantai klo 11.00 - sunnuntai klo 11.00. Halutessasi voit osallistua jo torstaina klo 18 alkavaan pre-retriittiin, jonka avulla pääset laskeutumaan läsnäoloon ja valmistautumaan intensiiviseen retriittiohjelmaan. Pre-retriittiin kuuluu yhteinen iltameditaatio ja aamujooga.

✴️ PAIKKA: Tuomiston kartano > https://www.tuomistonkartano.fi/
Tapahtumapaikkana on upea Tuomiston kartano Karkussa, jonne on suora junayhteys esim. Tampereelta, ja kartano sijaitsee avain juna-aseman tuntumassa (lyhyt kävelyetäisyys).

✴️ HINTA: Ohjelma 100€, majoitus ja ruokailut 220€ = yhteishinta 320€. Pre-retriitin osalta ei erillistä ohjelmamaksua, majoitus 60€ ja aamiainen 15€ (voit ottaa myös omat eväät).

Hintaan kuuluu terveellinen kasvisruoka (aamiainen, lounas, illallinen). Jos sinulla on erityisruokavalio (gluteeniton/maidoton), retriittikeskus veloittaa siitä 20€:n lisämaksun. Jos haluat kasvisruuan lisäksi itsellesi myös kalavaihtoehdon (2:lla aterialla päivässä), lisämaksu on 30€ koko viikonlopulta.

Majoitus tapahtuu näissä tiloissa: päärakennuksen 2-4 hengen huoneissa, 2 hengen pikkumökeissä, 2 hengen luhtiaitoissa. Esitä majoitustoiveesi varauksen yhteydessä.

Retriittipaikan on nyt (jo ennen tapahtuman virallista julkaisua) vahvistanut itselleen 8 henkilöä. Jos haluat mukaan, vahvista varauksesi mahdollisimman pian lähettämällä alla oleva varausvahvistus osoitteeseen info@jenniemilia.fi. Paikat ja huonetoiveet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

——————————————————————————————

VARAUSVAHVISTUS

Kyllä, haluan mukaan “Nainen astu esiin!” -retriitille ja vahvistan varaukseni alla olevin tiedoin:

Nimi:
Sähköpostiosoite ja puhelinnumero:
Mahdolliset ruokavaliotoiveet:
Mahdolliset majoitustoiveet:
Tieto maksutavasta (eräpäivä 21.7.):

Täyttämällä varausvahvistuksen sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin. Retriitti maksetaan kokonaisuudessaan (320€) paikanpäällä retriittikeskuksessa joko käteisellä, luottokortilla tai tilisiirrolla, ja maksun eräpäivä on 21.7.2019.

Jos peruutat osallistumisesi retriitille äkillisen sairastumisen vuoksi, peruutus on maksuton lääkärintodistusta vastaan. Jos peruutat osallistumisesi muusta syystä viimeistään 30 päivää ennen retriitin alkua, veloitamme sinulta peruutusmaksun, jonka suuruus on 100€. Jos peruutat osallistumisesi 0-29 päivää ennen retriitin alkua, veloitamme sinulta peruutusmaksun, joka on retriitin osallistumismaksu 320€ kokonaisuudessaan. Halutessasi voit hankkia tilallesi toisen osallistujan, jolloin mitään peruutusmaksua ei veloiteta.

Ota minuun yhteyttä, jos jää jotakin kysyttävää. 😊

Inspiroivin terveisin,
Jenniemilia Demus

— — — — — — —
info@jenniemilia.fi
+358 44 0225527
www.facebook.com/jenniemiliaofficial/