Back to All Events

Hyggeä ja Joogaa – viikonloppu villasukissa, Karita Aaltonen & Katri Syvärinen


hyggea-ja-joogaa-viikonloppu-villasukissa-karita-aaltonen-katri-syvarinen-2018.jpg

Kun marraskuu painaa päälle, on aika kiskoa villasukat jalkaan, kääriytyä vilttiin ja nauttia maailman lempeimmästä joogasta. Tule kanssamme Tuomiston satumaisen kartanon suojiin hiippailemaan ihanilla puulattioilla ja rentoutumaan oikein kunnolla. Luvassa on aimo annos hyggeä!

Tällä retriitillä joogaa ei tarvitse jännittää – siitä saa nauttia. Tunneillemme saa tulla rauhassa juuri sellaisena kuin on, vaikka tuntisi olonsa notkeaksi kuin rautakanki. Harjoitukset sopivat erinomaisesti myös aloitteleville joogeille, mutta antavat varmasti paljon kokeneemmillekin.

Me ohjaajat, Karita ja Katri, olemme rentoja ja sallivia. Tunneillamme tavoitteena on lähinnä sisäänpäin kääntyminen, kehonsa ja sydämensä kuunteleminen sekä armollisuus itseä kohtaan. Aamujooga herättelee lempeästi liikkeeseen, iltaharjoitus rauhoittaa. Päivällä ohjaamme myös ihania hoitavia harjoituksia, jotka auttavat rauhoittumaan ja tyhjentämään mieltä. Sessiot voivat sisältää muun muassa hengitysharjoituksia, meditaatioita ja intuitiivista kirjoittamista. Lauantai-iltana kokoonnutaan kotoisaan pyjamapiiriin kaakaokuppien äärelle höpöttämään ja avautumaan kaiken maailman asioista.

Viikonloppuun mahtuu myös omaa aikaa (käperry vaikka päivänokosille, lähde päiväkävelylle tai asetu lukemaan hyvää kirjaa), herkullista kasvisruokaa, vielä herkullisempaa seuraa sekä saunomista Frantsilan hoitavien tuotteiden kera.

OHJAAJINA
ihanat valonaiset Katri Syvärinen ja Karita Aaltonen
www.katrisyvarinen.fi
www.karitaaaltonen.fi

HINTA
Early bird -hinta (voimassa syyskuun loppuun asti) 495 e (sis. alv 24 %), josta 200 e varausmaksua (ei palauteta). 1.10. alkaen hinta 550 e.

VARAA PAIKKASI
maksamalla varausmaksu Holvi-verkkokaupan kautta (linkki kohdassa "Lippuja saatavilla". Loppusumma laskutetaan lokakuussa.

Ps. Talviaikaan Tuomiston kartanon majoituskapasiteetti on pienempi kuin kesällä, joten ryhmäkoko on korkeintaan 13. Varaa siis paikkasi nopeasti!

Hintaan sisältyy
- 2 x aamiainen
- 2 x lounas
- 2 x illallinen
- 3 x smoothie
- 2 yön majoitus väljissä 4 hengen huoneissa
- joogatunnit ja muu hoitava ohjelma
- sauna

Viikonlopun aikana mahdollisuus kehoa ja mieltä helliviin hoitoihin (ei sis. retriitin hintaan).

ALUSTAVA OHJELMA

Perjantai 16.11.
15-17 saapuminen & majoittuminen
17 aloitusrinki & smoothiet
18.30-20 yin-jooga (Karita)
20 illallinen
21 sauna

Lauantai 17.11.
8.15 smoothiet
8.30-10 slow flow -jooga (Katri)
10 aamiainen
12–13.30 hygge session by Katri
14 lounas
16.30-18 yin-jooga (Karita)
18-20 sauna
20 illallinen
21–22 pyjamapiiri kaakaokupin ääressä

Sunnuntai 18.11.
8.15 smoothiet
8.30-10 slow flow -jooga (Katri)
10 aamiainen
12-13.30 hygge session by Karita
14 lounas
15 lopetusrinki
16 Kotiin

PALAUTETTA aiemmilta retriiteiltämme:
"Ihana paikka! Hyvä ruoka, rento ja vapautunut tunnelma. Joogat ja workshopit koskettivat."
– Teea

”Life changing experience. Ihana voimaannuttava viikonloppu samanhenkisten ihmisten parissa. Positiivisuuden kautta kohti entistä parempaa elämää. Katrin ja Karitan joogat ovat paljon muuta kuin vain asanoita: itsetutkiskelua, meditoimista, positiivisuuden löytämistä. Viikonlopun vaikutukset ovat jääneet pysyviksi elämäntapamuutoksiksi! Suosittelen.”
– Kiki

”Viikonloppu oli kuin olisin elänyt eri todellisuudessa. Rauhaa, harmoniaa ja itseen keskittymistä. Ympäristö tuki rauhoittumista. Jooga, ravinto, sauna ja hoidot olivat kaikki täydellisessä harmoniassa keskenään. Nukuin kuin tukki ja viikonlopun jälkeen olin kuin uusi ihminen. Miksei aina voi olla ikuinen joogaretriitti?”
– Jossu