Back to All Events

Tajunnan Virtaa -retriitti / Tara Lange & Sanna Tertsunen


tajunnan-virtaa-retriitti-tara-lange-sanna-tertsunen-2018.jpg

Täynnä!

Tervetuloa ihastuttavan ylelliselle Tuomiston kartanolle Tara Langen ja Sanna Tertsusen seuraan viettämään tunteikasta, rehellistä ja aitoa Tajunnan virtaa- viikonloppua!

Viikonlopun aikana joogaamme, meditoimme, askartelemme ja istumme piirissä. Saunomme, herkuttelemme, itkemme ja nauramme. Retriitin ohjelma tukee itsetuntemuksen ja vapautumisen prosessia.

Retriitin teemana on "Jokaisella on tarina".

Sinä tulet viikonlopun aikana nähdyksi, kuulluksi ja tunnetuksi ja tulet ymmärtämään oman elämäsi mysteeriä paremmin. Työskentelemme yhdessä ja yksin, erilaisin kehollisin ja henkisin keinoin.

Tule sellaisena kuin olet, epätäydellisen täydellisenä. Toivomme Sannan kanssa avointa ja nöyrää mieltä, myötätuntoa itseä ja muita kohtaan ja mysteeriin heittäytymisen iloa. Viikonlopun aikana rauhoitumme tuntemaan itseämme ja toisiamme, käymme alhaalla ja ylhäällä, ja kotiin lähdemme kevyempänä ja voimaantuneena, vatsalihakset nauramisesta kipeinä.

HINTA: Retriitin hinta on 550€, sisältäen majoituksen ja täysihoidon, saunan perjantaina ja lauantaina Frantsilan tuotteineen sekä retriitillä tarvittavat materiaalit.

VARAA PAIKKASI:

Varaa paikkasi maksamalla varausmaksu 100 euroa tilille:

FI07 1015 3500 1140 58 / Tara Lange

Laita sitten Taralle meiliä tara@taralange.fi, niin saat tarkempaa tietoa retriitistä sekä loppulaskun, joka tulee olla maksettu ennen retriitin alkamista. Varausmaksua ei palauteta.

PAIKKA: Tuomiston kartano sijaitsee Karkussa. Keskellä kauneinta Pirkanmaata sijaitseva kotikartano lepää korkealla mäellä, josta avautuu upea maisema alas Rautaveden kansallismaisemaan.

KULKUYHTEYDET: Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere-Pori-valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

MAJOITUS: Majoitut 2-4 hengen huoneessa. Makuutilat huokuvat satumaista tunnelmaa. Huoneiden kauneuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuressa osassa huoneita on 120cm leveät vuoteet, ja lähes jokaisella vuoteella on harsoverhoin rajattu oma privaatti tilansa. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.