Back to All Events

Jumalatarkoulu 3/7 - Vetovoimainen Nainen -retriitti


jumalatarkoulu-37-vetovoimainen-nainen-retriitti-2017.jpg

Tervetuloa tunnelmallisessa Tuomiston Kartanossa pidettävään Vetovoimainen Nainen -retriittiin. Antautumalla ja löytämällä vetovoimaisen naiseuden olemukseen, elämäsi alkaa muuttua raatamisesta levolliseksi luomiseksi, jossa asiat tapahtuvat melkein kuin itsestään ainaisen puskemisen sijaan.

Kun tulet retriitille, tulet ymmärtämään oman ja naiseutesi syvän arvon, sen sijaan, että määrittäisit itseäsi ulkopuolelta. Kun ymmärrät todellisen arvosi, voit alkaa vetää puoleesi sinua kannustavia ihmisiä ja luoda arvoistasi elämää.

Tähän tarvitaan oman elinvoimasi herättelyä, kunnioittamista, tuntemista ja sitä, että ymmärrät kehosi naiseuden temppelinä sekä eheytät niihin liittyviä haavoja turvallisessa naisryhmässä. Retriitillä opit herättelemään ja nostamaan seksuaalienergiaasi sekä ymmärrät miten voit muuntaa sitä korkeampaan muotoon.

Retriitillä:

  • Herättelet omaa viehätysvoimaasi, sensuellisuuttasi ja aistillisuutta sinua avaavissa harjoituksissa.

  • Ymmärrät feminiini- ja maskuliinienergioiden eroja ja pääset tutkimaan miten ne ilmentyvät sinussa ja ihmissuhteissasi.

  • Opit arvostamaan omaa seksuaalisuuttasi ja kehoasi naiseuden temppelinä sekä eheytät niihin liittyviä haavoja.

  • Ymmärrät seksuaalisuuden pyhyyden ja tärkeyden sekä miten merkittävä asia se on arjessa jaksamiseen. Ymmärrät myös miten tärkeää se on onnellisuuden ja ilon lähteenä.

  • Pääset tutkimaan mitä sinä naisena tarvitset, kaipaat, haluat ja janoat.

Ilmoittautuminen: http://www.heidilehikoinen.com

Hinta: 349€ (sis. alv) sisältää ohjauksen, majoituksen ja ruoat. Hintaan sisältyy ohjauksen lisäksi majoitus sekä ruokailut.

Retriitillä on enää muutama paikka jäljellä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen suljetaan välittömästi paikkojen täyttymisen jälkeen.