Back to All Events

Ole itsellesi armollinen -retriitti / Eevi Minkkinen ja Nina Pauhu


ole-itsellesi-armollinen-retriitti-eevi-minkkinen-ja-nina-pauhu-2018-2.jpg

Tervetuloa pysähtymään itsesi äärelle, joogaamaan, rentoutumaan ja nauttimaan herkullisesta ruuasta iki-ihanalle ja tunnelmalliselle Tuomiston Kartanolle.

RETRIITTIOHJELMA

Perjantai 15.6

Saapuminen ja majoittuminen klo 17 Tuomiston kartanolle

Klo 17.30 Inhimillinen itsetuntemus työpaja ja retriitin aloittaminen

Klo 19-20 Rauhoittava ilta yin-harjoitus

Klo 20.15 Illallinen

Lauantai 16.6

Klo 7-8.30 Aamujooga

Aamuisessa joogassa tehdään kevyt ja ihanasti kehoa ja mieltä herättelevä harjoitus. Harjoituksessa etsiskellään virtaavaa hengitystä ja lempeästi luodaan tilaa kehoon ja mieleen. Harjoituksen jälkeen olo on vastaanottavainen ja virkeä.

Klo 8.30 Herkullinen aamupala ja aamutauko

Klo 10-12.30 Itsetuntemus: Psykodynaaminen malli. Työpajassa tutustutaan niihin mielen malleihin ja sisäisiin vaatimuksiin, jotka usein tuottavat meille paineita, ahdistusta ja pelkoa. Millaisia selviytymiskeinoja olemme oppineet hallitaksemme näitä epämukavia tunteita? Miten voisimme suhtautua itseemme armollisemmin?Käymme läpi inhimillisessä hengessä miten itseensä voi lähteä luomaan sallivaa ja hyvää suhdetta.

Lauantai 16.6 jatkuu

Klo 12.30 Lounas ja tauko

Klo 14 Itsetuntemus: Sisäinen turvallisuus

Työpajassa tutkitaan miten psykologinen turvallisuuden tunne muodostuu. Sisäinen turvan tunne tuo elämään herkkää rohkeutta olla se kuka on ja inhimillistä, mutta rakastavaa itsensä kohtelua. Monelle meistä tämä on vaikeaa. Jos sisällämme on turvaton olo, koitamme ratkaista sitä usein suorittamalla, perfektionismilla, miellyttämällä ja addiktioilla. Syvennymme siihen, miten turvan tunnetta voi alkaa vahvistamaan itsessään, hitaasti mutta varmasti.

Klo 16.30 Ilta yin ja rentoutus

Yin jooga on rauhallinen harjoitus, jossa pysähdytään jooga-asentojen äärelle oman kehon tuntemuksia tutkiskellen. Syvä hengitys rentouttaa kehoa löytämään omannäköisen, yksilöllisen muotonsa jooga-asennoissa. Asentojen tukena käytetään joogablokkeja ja vilttejä, jotta keholla on mahdollisuus luopua ylimääräisistä kireyksistä ja jännityksistä.

Klo 18.30 Illallinen

Klo 19-21 Saunomista, omaa aikaa, jutustelua, leppoisaa olemista.

Klo 21 Pieni iltapala

Sunnuntai 17.6

Klo 7-8.30 Aamujooga

Klo 8.30 Aamupala

Klo 10 Itsetuntemus: Myötätunto ja armollisuus: Itselle, muille, elämälle.

Myötätunto on välillä helpompaa, välillä vaikeampaa. Kaikilla meistä on omia blokkejamme myötätunnolle. Se on ihan ok, sitä myös on ihmisyys. Se mitä voi itsessään harjoittaa, on halu ymmärtää. Halu ymmärtää sisältää rajat. Halu ymmärtää on myös erottelukykyä, ja sen hyväksymistä että on asioita, joihin voi vaikuttaa ja asioita joihin ei voi vaikuttaa. Myötätunto ei myöskään ole pakkopositiivisuutta tai teeskentelyä että tuntee jotain muuta mitä tuntee. Myötätunto on taito ja se voi olla joskus jotain muuta, mitä alunperin ajatteli. Myötätunto lisää elämään tilaa, sallivuutta ja tervettä erillisyyttä.

Klo 12.30 Lounas

Klo 13.30-15 Rentouttava äänirentoutus ja retriitin lopetus

Äänirentoutuksessa etsiskellään vastaanottavainen tila mukavassa lepoasennossa. Rentoutuksessa luodaan eri soittimien äänien ja värähtelyn sekä sanallisen opastuksen avulla syvä rentoutunut olotila sekä mieleen että kehoon. Äänirentoutuksessa soitetaan rauhoittavia äänimaljoja ja symbaaleja sekä pehmeä sointista, sympaattista ukulelea. Rentoutuksen jälkeen olo on levännyt ja uudistunut.

 

Hinta: 440€

Earlybird-tarjous 390€ voimassa 11.4 asti!

Ilmoittautumisen jälkeen saat muutaman päivän sisään varausmaksun 100€ maksettavaksi. Loppusumma laskutetaan kesäkuun alussa.

Aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse.  Joogaharjoitukset ovat helpostilähestyttäviä, omaa kehoa kunnioittavia tutkimusmatkoja ilman suorituspaineita. Tunnelma harjoituksissa on lämmin, salliva ja yksilöt huomioon ottava.

Hinta sisältää:

Majoituksen pe-su neljän hengen kauniissa huoneissa

Maukkaan ja runsaan kasvisruuan (pe illallinen, la aamupala-lounas-illallinen ja pieni iltapala, su aamupala-lounas)

Saunan lauantaina

Retriitti ohjelman pe-su

Teet ja kahvit

Otathan omat lakanat ja pyyhkeen mukaan. Lakanat ja pyyhkeen saa myös toki vuokrata 10€ hintaan, jos pääsee unohtumaan.

Mukaan tarvitset myös joogamaton, mutta jos sellaista ei ole, meiltä löytyy muutamia lainaan.

Retriitin ohjaavat

Eevi Minkkinen ja Nina Pauhu

ILMOITTAUTUMINEN:

Saat ilmoittautumisen jälkeen varausmaksun 100€ maksettavaksi laskulla, jolla vahvistat paikkasi.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.eeviminkkinen.fi