Back to All Events

Syövästä voi selviytyä / Mari Lehtiö


syovasta-voi-selviytya-mari-lehti-2018.jpg

Syövästä voi selviytyä -workshop on nyt rantautunut Suomeen. Workshop viikonlopun aikana tullaan käymään läpi yhdeksän paranemisen avaintekijää. Viikonloppu sopii syöpää tai autoimmuunisairauksia koskettaville henkilöille ja heidän läheisilleen.

Koulutuksen kehittäjänä on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija (PhD), psykoterapeutti Kelly A. Turner. Hänen kirjansa on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä - Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen (engl. Surviving cancer against all odds). Kirja on käännetty eri 20 kielelle.  Viime syksynä Kelly koulutti yhdysvalloissa ensimmäiset Radical Remission -opettajat, jotta hän saisi keskittyä tutkimustyöhönsä luennoinnin sijaan. Koulutuksessa osallistujia oli ympäri maailman. Tällä hetkellä Dr Turner keskittyy 9 osaisen oman dokumenttisarjansa koostamiseen. Tämän lisäksi hän on Radical Remission -projektin perustaja, tutkimusryhmä kerää jatkuvasti uutta tietoa vakavista sairauksista selvinneiltä.

Kelly Turner kiinnostui täydentävästä lääketieteestä suoritettuaan alemman korkeakoulututkinnon Harvardin yliopistossa. Hän teki vapaaehtoistyötä lasten syöpäsairaalassa ja tunsi löytäneensä kutsumuksensa. Hän päätyi opiskelemaan syöpäsairauksien sosiaalityötä Kalifornian yliopistossa.

Työskennellessään syöpätutkimusta tekevässä sairaalassa hän luki sattumalta kirjan, jonka aiheena oli odottamaton parantuminen syövästä ja se mullisti hänen elämänsä. Asia kiehtoi häntä niin paljon että hän alkoi etsiä tietoa odottamattomista parantumisista. Hän hämmästyi sitä, että syövästä yllättäen parantuneista henkilöistä ei ollut tehty kattavaa tutkimusta ja hän halusi selvittää miksi potilaat olivat omasta mielestään selvinneet. Siitä tuli hänen väitöskirjansa aihe ja elämäntehtävänsä. Viime vuosikymmenen aikana hän on tutkinut ja analysoinut yli 1500 odottamatonta remissiota kymmenessä eri maassa. Näiden tutkimusten satoa on nyt tarjolla myös Tuomiston kartanon workshop viikonlopussa.

Jokainen avaintekijä koostuu tutkimusaineiston lisäksi  käytännön tietopaketista ja paranemistarinan esittelystä, joka kuhunkin moduuliin on valittu tutkimusaineiston 1500 selviytymistarinan joukosta. Kunkin avaintekijän esittelyn yhteydessä tehdään aiheeseen liittyviä ryhmätehtävä. Tavoitteena että jokainen osallistuja saa yhdeksästä paranemisen avaintekijästä itselleen useita käytännön harjoituksia kotiinviemiseksi.

Kouluttajana toimii Mari Lehtiö. Hän on kouluttautunut aiheeseen yhdysvalloissa viime syksynä.
Mari Lehtiö tapasi KellyTurnerin keväällä 2016, kun Kelly oli luennoimassa Suomessa kirjanjulkistamis kiertueellaan. Mari oli haltioitunut luennosta siinä määrin ettei edes tajunnut että luento oli englannin kielellä vaan se lumosi täysin, kun Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta opettaja koulutuksesta, niin Mari päätti sydämessään että sinne on päästävä.

Tervetuloa mukaan saamaan positiivista energiaa ryhmästä omalle paranemisesi matkalle.

Ilmoittaudu pian sillä paikkoja on rajoitetusti!

Viikonlopun hinta 450 euroa, sisältäen majoitus majoitus 2-4 hengen huoneissa, ruokailut (aamupala, lounas, illallinen), gluteenittoman kehoa ja mieltä ravitsevan kasvisruuan, kurssiohjelman, hyvää seuraa ja vertaistukea, iltaohjelman sekä saunan.

Lisätietoja: www.hyvinvoinninsiivet.fi

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut:
mari@hyvinvoinninsiivet.fi tai 040-5933164

Earlier Event: February 16
Kehto Koulu